0 oy
217 göst.
Aile kategorisinde (2,401 puan) tarafından
Anneler gününde kardeşimin düğünü vardı. O işin arasında genede kaynanamı aradım anneler gününü kutladım. Düğün akşam üstü bitti, eşimde abimgile gidelim annemgilde gelsin dedi. O kadar yorgun olmama rağmen tamam dedim gittik. Oraya geldiklerinde de elini öptüm tekrar kutladım. Sonra yan yana oturduk bütün akşam kadın benimle tek kelime konuşmadı. Aslında 1 hafta önce bana söylediği bir laftan dolayı ben kırgındım ama saygısızlık yapmak istemedim. Sonra pazartesi eşim annesini aradı bize gelin diye, o da biz yemeğe gıdıcez falan dedi. Eşimde yemekten sonra gelirsiniz dedi. 2 saat sonra annesi aradı biz evdeyiz siz gelin dedi. Sonra bizde kaynanamgile gittik eşimle kurban olayını falan konuşmaya. Eşimle babası biraz tartıştı falan sonra kayınpederim Nur bir kahve yap dedi, yaptım içtik kalktık. Zaten buna bile sinir oldum, sonuçta dılarıdasınız buraya uğra çayını iç evine geç. Çarsamba günü eşim kurban parasını verecekti babasına, babasıda aradı akşam çaya gelin dedi. Gidince ağzının ucuyla hoşgeldin dedi. Sonra eşim annesine çayı sordu o da demledim dedi. Bende 10-15 dakika oturunca kalkıp çaya bakmaya gittim ama çay falan demlenmemiş, su ocakta kaynıyor. Demledim, içtik eve geldik. Ama gene tek kelime konuşmadı benimle. Madem ben suyu koydum, Nur demle kızım desene. Haftasonunda eşim annemgile gidelim deyince bende istemiyorum dedim. Annen benimle konuşmuyor neden ayağına gidecem dedim. Eşimde annem psikolojik hasta biliyorsun falan diye saçma bir savunma yaptı. Psikolojik hasta ama deli değil. Evine gelen insana nasılsın demesi lazım. Bende eşime annesi hakkında ne düşünüyorsam söyledim. Bozuldu biliyorum ama saklamak istemedim. Kaynanama artık içimdeki soğukluk geçmez biliyorum. Haksız mıyım soğuk olmakta

5 Cevaplar

0 oy
(409 puan) tarafından

Haklısın ama eşin size destekse sizden tarafsa arada sırada he hı de kaynanana bari

(2,401 puan) tarafından
2 buçuk senedir diyorum zaten. 1 buçuk sene beraber yaşadım. Ayda bir akraba oturması vardı, 1 kerede sende gel Nur demedi. Eltim ben evlendikten sonra doğum yaptı, büyük oğlunu öğlen kaynanam okuldan alıp evine götürürdü, sonra da 2-3 saat gelmezdi. Ben orada oturdum biraz derdi. Otursun ama arada bana da dese beraber gitsek ne olacaktı sanki. O kadar doluyum ki anlatamam
(409 puan) tarafından
Hak veriyorum valla bende 4-5 ay kadar aynı evde kaldık eşim Antepli ben Mersinli ben biraz rahat büyüdüm saygısız değil ama aşırı derece de empati yeteneği ile büyüdüm ve çocuk ruhluyum rahatsızlıklar çok fazla yaşadım diye ev temizliği yemek vs hiç bilmezdim kaynanam anası birşey ogretmemis diye diye kocamı sürekli doldururdu ama tabi kocam rahatsızligimi falan bildiği için annesine karşı gelirdi kaynanam daha da dolup saldirirdi yalandan hastalık atakları yapardı ben hamileyken tabi en son yalanlarını ortaya çıkardım evde de üstüme geldiği zaman eşim denk geldi evde kavga etti ailesi ile benim eşim bebeğim önemli dedi sonrasında evj ayırdık en sonda da Mersin'e ailemin yanına geldik iyi ki de gelmişiz diyor.
Kaynanam tek bana karşı değil Antepli gelinlerine karşı da böyle sadece 3 tane gelinine aşırı iyi geri benle beraber üç gelinine çok fazla kötülük yaptı hatta onun yüzünden kolesterol atağı bile geçirdim ilaç icemedim bebeğime birşey olacak korkusu ile evde kendimce yapılacakları yaptım bekledim dua ettim birşey olmasın diye çok şükür geçti şuan kızım 5 aylık ve asla yüzlerini görmedi görmeyecekler de hak etmiyorlar.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Basit bir konu hatta çocukça ama bende gitmem. Gitmediğim gibi de söylerim kaynanama 
(2,401 puan) tarafından
Ama insan kırılıyor evine kadar gitmişim sonuçta
0 oy
(1,848 puan) tarafından
Haklısın.  Kaynanan çok abartmış.. 

Ne yorum yapacağımı da bilemedim 

Eğer eşiniz yine ısrar ederse gidin siz de tepkili kırgın olduğunuzu fark ettirin
(2,401 puan) tarafından
Bir süre ısrar falan edemez kırıldım çünkü biliyor. Zaten bir kere daha gidip aynı olursa eşimin beynini yerim biliyor
0 oy
(676 puan) tarafından
Ohoooo benim kaynana bana neler neler yapmadı neler neler demedi hala kadının yüzüne gülüyorum niye adamla aram açılmasın diye adam arada kalmasın diye mecburum oda aynı şekilde 
0 oy
(149 puan) tarafından
Gülü seven dikenine katlanır siz yinede buyugunuze karşı saygınızı bozmayın eşiniz için empati kurun ne kadar haklı bile olsa aynı şeyleri duymak sinir bozucu olur sevmek zorunlu değil saymak zorunlu  en akıllı insan en kontrollü olandır sinirden de olsa eleştiri eşinizin size olan sevgisini zedeleyebilir ha kavgayla degil de normal durumda istediğinizi söyleseniz bile eşiniz tepki vermez bende eşimin kardeşlerinden birine çok sinir oluyorum abisi tamamen gorusulmuyecek biri ilkelerimiz farklı bi kere ama eşim için asla kırıcı olmuyorum hatta eşim oluyor ben uyarıyorum yeri geliyor eleştirsem eşim beni haklı buluyor yani zamanlama önemli 

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,432 göst.
1 Kasım 2024 Aile kategorisinde Elif12 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 551 göst.
22 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Rabia_68 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 448 göst.
4 Temmuz 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 545 göst.