0 oy
1,119 göst.
Diğer kategorisinde (2,941 puan) tarafından
Benim Okuldan bir arkadaşım var

bir kere benim evime geldiler

kocasıyla Ben A'dan Z'ye varana kadar hazırlık yaptım 

Yemek yedik çay içtik Ondan sonra parka Parka gittik 

Sonra otogara götürdük 

Nasıl olduysa bilmiyorum eşimin numarası onda oldu bilmiyorum Benim numaram kapalıydı eşinden eşimin numarasını alıp da aradı

sonra Güya benim telefonum kapalı neyse 

bu bayağı bir eşinle falan yazışmaya başladı 

bir iki ay falan ben bir defa bunların mesajını gördüm eşini boşa eşinden kadın olmaz gülücüklü emojiler falan atmış

sonradan bunu gördüm eşime söyledim

şimdi biz şakalaşıyorduk falan filan dedi 

Sen yanlış anladın dedi Sonra bu kayın babasıyla kavga ettiler buraya taşımak istediler 

ben de bu mesaj olayından yani eşimi onları getirmesini istemedim 

Biz bununla Bir sene boyunca küs kaldık 

sonra arada özür diledi benden helallik istedi Lütfen affet falan dedi 

Ben de affettim tekrar Biz konuşmaya başladık Geçen biz oturduğu yere gittik 

sürekli derdi biz size geldik Siz de bize geldi Neyse ben de eşime söyledim eşimi ikna ettim

eşim Tamam gideriz dedi Buna da telefon açtım tamam dedi bekliyoruz 

dedi Yani onların evlerine varmaya yakın bir baktım gelmeyin diyor eşim gelmenizi istemiyor diyor

ondan sonra biz de gitmedik eve geldik yani siz olsanız

böyle bir arkadaşı Ne yaparsanız ???? 

55 Cevaplar

0 oy
(571 puan) tarafından
Kadının eşine yazması ayrı,böyle ukala laf etmesi ayrı, eşinin bunu kabullenip şaka ya demesi ayrı,barışman ayrı, eşini oraya gitmek için ikna etme caban ayrı,onun sizi son dakika kabul etmesi ayrı olay.Vallahi uzak dur bu kadından da kocasındanda .Neler görüp neler duyuyoruz.Yutma böyle şeyleri sen heba olursun.Eşinde konusmasın bir zahmet, sende.Yuvanı seviyorsan önce kendinize değer verin,kimse sizden önemli değil.İnsanlar ne yazık ki iki yüzlü bacım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
o ne bicim insan ne bicim arkadaslik bu. coktan silmiş olman lazım
0 oy
(1,220 puan) tarafından
İşte bu yüzden eşimi çevremden uzak tutuyorum eşimde beni. Eşimi ne bağlar benim çevrem arkadaşım asla tanistirip gorusturmem ne alaka benim arkadaşımın eşini eşim tanımak zorunda mı yada ben herkesin kendi çevresi var. Kadının düşmanı yine kadındır eşimle mesajlastigi anda açardım ağzımı yumardim gözümü ne cüretle eşimle mesajlasir affetmen de garip. Yol ver gitsin halen soruyormusun yuvan yıkılacak ti farkında değilsin canım bu kadar iyi saf gönüllü olma olan sana olur gözünü ac
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Bu gün karını boşa diyen yarın karını boşa beni al der sendeki de rahatlik yani valla paralmistim ben 
0 oy
(714 puan) tarafından
Yerinde olsaydım eşime öyle dedikten sonra rezil ederim bı guzel. Ve her yerden engelledim ki sizinle dalga geçmezdi baksana adeta alay etmiş gibi yıldan dondurmus. 

Boşver bacım direkt engelle eşinle de arani bozma bu tür insanlar yüzünden 
0 oy
tarafından
Kadın kocasına kırık getirir 

Kocada karısına kırık getirir 

Derdi büyüklerimiz 
0 oy
(722 puan) tarafından
Eşinle gulucukli yazisan arkadasinla neden hala gorusmeye devam edersin anlamış değilim.
0 oy
(737 puan) tarafından
Barişmaniz hata olmuş yokmuş gibi davranin bence belli ki akilli birisi değil 
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Senin gibi bir kendim olsaydı kendi kendimi silerdim herhalde. Linçlemeyi sevmem ama bazı post sahipleri bunu hakediyor. 
0 oy
(523 puan) tarafından
Arkadaşlık yapmam 
0 oy
tarafından
Eşimle mesajlaşacak ve boşa diyecek.Once bu mesajı görünce yavaşça ayağa kalkar eşime iyi bir tokat vurur telefonu parçalardım sen hayırdır ne münasebet konuşuyorsun diye.Sonra onun evine gider kapıyı açınca bir yumruk da ona atar saçını başını yolardım.Ikisinede şimdi ne haliniz varsa görün derdim 
0 oy
(626 puan) tarafından
Kocanla yazismis o kadar güya sakalasmis ve hala onun evine mi gitmeye karar verdin Yarabbi sabır benmi fazla kiskancim anlamadim
0 oy
(542 puan) tarafından
Konudan alakasız olacak ama yengenin bebeği 8 aylıkken ölmüştü nedeni belli oldumu  başınız sağolsun yengen nasıl oldu toparlandı mı 
(2,941 puan) tarafından
Evet canım iyi şimdi teşekkür ederim
0 oy
tarafından
O kadının mayası bozuk eşininde işine gelmiş bi güzel dost olmuşlar sen görmesen  kimbilir neler olcaktı daha bide arkadaş oluyorsun evine gideceksin filan saf mısın anlamıyorum kadın kocanın numarasını almış daha ne düşüncen buna
0 oy
(3,476 puan) tarafından
O arkadaşı yolarım. Sonra kocamı da keserim. He bu atıp tutmak asla değil. Arkadaş bilcen evine alcan kocanla dedikodunu yapacak. Terbiyesiz.
0 oy
tarafından
Yanlış anlama inşallah sende saflık mi var yani iyi anlamda 
0 oy
tarafından
Gerçekten kusura bakma ama kafa yok sende yani kocanla mesajlaşıyor eşini boşa kadın olmaz diyor ve sen o yılanı tekrar affedip arkadaşlık mı ediyorsun bak Allah korusun ama benim başıma gelse hem kocamın ağzına...... Hem onun ağzına.... o kadını gider bütün herkesin içinde rezil ederdim... daha yapıcaklarımı saymıyım bile
0 oy
tarafından
Bu gözler daha neler okuyacak o mesajdan sonra kesinlikle bir daha görüşmemeliydin resmen kocanla cilveleşmiş direk engelle bu kızı sen
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Eşinizi bir hediye paketine sarıp sunmadığıniz kalmış kadına .belli gözü esinizde yani daha ne arkadaşlık edip evine gidiyorsunuz belliki onun eşide durumdan rahatsiz olup sizi istememiş.
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Kadın kocana senin lafını yapiyor onu geç eşinle konusuyor. Şaka mısınız ya. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 413 göst.
19 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Emine_Ertunc (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 286 göst.
0 oy
16 cevap 428 göst.
19 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Lelsie baya (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 261 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Seherhanim53 (19 puan) tarafından soruldu