0 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde (121 puan) tarafından
Kaynana yok görümce yok elti yok hayatımda sadece ve kendi ailem eşimin ailesi ile alakalı hiçbir şey yok hayatımda sadece de bir babası var o da İstanbul'da senede bir kere gelirse gelir gelmezse gelmez hiç karışmaz sadece ne telefonda kızıma selam söyle o kadar başka bir şey yok daha telefonda bile görüşmüşlüğümüz yok kaynana var fakat ben hayatımdan sildim eltimi de hayatımdan sildim eşimi bir tane kardeşi var zaten ona da muhatap hiç değilim keyfimi gıcır yani şurada bakıyorum da herkes kaynanasından görümcesinden eltisinden yakınıyor vallahi Allah'ıma şükürler diyorum postları okudukça:))

10 Cevaplar

+1 oy
(783 puan) tarafından
Çopsuz üzüm en sevdiğimm:D
tarafından
Ne kadar güldüm. Çok yaşa yüzümü güldürdün
-Reklam-
0 oy
(14,946 puan) tarafından

Kaynanam geçen sene vefat etti. K.pederle evlerimiz dip dibe ama bi zararı lafı yok. Eltim de arada 1 ev var yakiniz aynı yastayız ama nedense bana karşı bi soğuk o yüzden gerekmedikçe görmüyorum da konuşmuyorum da. Annemlerle aynı yerdeyiz ama annem çalıştığı için sürekli görüşmüyoruz ne zaman müsait olursa falan. 

Yani bende rahatım görüşen karışan yok  :)

(121 puan) tarafından
Kafa rahat yani:))
(14,946 puan) tarafından
Rahat rahat  :)
0 oy
tarafından
Anan seni kadir gecesi mi doğurdu kiz;)
(121 puan) tarafından
Yok kız 4 temmuz'da doğmuşum :))
tarafından
Tüh tutturamadım;)  nazara gelme kıçını kası
0 oy
tarafından
Kıskandımmmm mübarek insan falan mısın sen yaş. Hepsi başımda:))
(121 puan) tarafından
Aman aman şükür Halime vallahi şuradakileri okuyorum da diyorum aman diyorum bu ne yani İlk yani hiçbiri yok başımda:))
0 oy
(14,119 puan) tarafından
Eltim vardı 4 sene önce boşandı bır görümcem var bana zararı yok kaynanamgıl yakın onlarda karışmaz kendı aılem 2 saat uzaklıkta kafam rahat herkesle aram iyidir şükür:) 
0 oy
(6,628 puan) tarafından

Eşimin annesi babası ayrılmış. Baba vefat etmiş anne ile zamanında küslük yaşamış eşim ve konuşmuyor. Baba bir anne ayrı kız kardeşi var onunla da görüşmüyor. Yani ben hiçbirini tanımıyorum :) eşim çöpsüz üzüm :)

tarafından
:) :) :)
0 oy
(680 puan) tarafından
Bizde gurbetteyiz eşimin ailesi ile hiç sorunumuz yok herkes kendi halinde, benim de kayınpederim 2 sene önce vefat etti kayınvalidem de kendi halinde biri 2 görümcem var biri evlenmiş biri de boşanmış annesi ile yaşıyor 3 kaynım var biri vefat etti diğer kayınlarım da çok utangaç biri 2 eltim var ikisinde de hiç numaram yok ne ben numaralarını istedim ne onlar o yüzden de birbirmizin evine de gidip gelmeyiz, hepsi ile aramızda mesafe olduğu için kimseyle öyle sıkı sıkı değiliz sene de 1 gelirler ya gelmezler, büyük görümcem ile aramızda o kadar uzak bir mesafe var ki numaramız bile birbirimizde yok bende hiç istemem küçük görümcemle de geçen gün bir konu için ilk defa tartıştık şuan konuşmuyoruz bir kayınvalidemle konuşuruz oda arada bir ona da görümcem den dolayı biraz kırıldım ama aslında konunun onunla hiç ilgisi yok, yani bir yandan bakarsak benim de kafam çok rahat uzak yoldan gelmelerine rağmen bize geldiklerin de en fazla 1 hafta kalırlar çabuk giderler.
0 oy
tarafından

Ben varım :D Kaynanam yok kayınbabam yok görümcem eltim hiçbirşeyim yok bir eşim var :D 

(121 puan) tarafından
Hahaha:)) benim gibi
0 oy
(4,768 puan) tarafından
Eşimin ailesi iyiydi ama ben kendi ailemin şehrinde kaldım evlenince. 1 sene oturduk sonra yurt dışına taşındık eşim ben ve 1 tanıdığımız komşu dışında kimse yok. Bu da rahat ama ailemi cok özledim:D bu arada normalde görümce elti kayın dolu ama şükür sıkıntımız olmadı hiç 
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Bir kaynanam var başka kimse yok çok şükür 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 475 göst.
10 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zrrn.pycn! (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 167 göst.
31 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde ALMIR_AYSA (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 488 göst.