0 oy
973 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (827 puan) tarafından
Yemeden içmeden kesildim artık ya sabah akşam ne zaman sofraya otursak yemeği yer doyduktan sonra geğirir sofra başında dişine. Bişi takıldımi tepsiye tükürür elini ağzına sokar çıkarmak için anne yemek yiyiyoruz sofra başında geğirilirmi diyorum napim midem bozuluyor diyo devam ediyo kaşığının değdiği yeri yiyemiyorum artık bı ara farklı tabağa koydum yemeğini bozuluyor eşime diyo karın benden bulanıyor bilmm ne bende eşimde ne kadar uyarıyoruz boşuna 

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayyy kayınpederim 2 
-Reklam-
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Aynı anda sofraya oturma bence bende tahammül edemem böyle bi igrenclige
0 oy
(5,171 puan) tarafından
Sen bence önden karnını doyur, sonrada herkesle sofraya gene otur oyalan 
0 oy
tarafından
Ben olsam o hareketi yaptığında kusacak gibi yapıp kalkarım o ne be benim midem bulandı..
0 oy
(14,613 puan) tarafından
Baya yaşı var demi kvalidenin bu saatten sonra bence yapma desende anlamaz 
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Hadi gegirmeyi anlarım istemsiz oluyordur diyelim de diğer yaptıkları bariz isteyerek yaptığı hareketler. Ve anlayamadım zaten herkes ayrı tabakta yemiyor mu ortak tabak mı kullanıyorsunuz cidden 
0 oy
(1,934 puan) tarafından
Sofra adabı diye bişey var. Sofrada kötü şeylerden bile bahsetmeyiz. Güzel güzel konuşuruz. Bu nasıl kadın ya, midem bulandı şu anda kahvaltı edecektim ya keşke daha sonra girseydim :))) yapacak bişey yok ben olsam sofraya oturmam onlardan önce yerim kaldırırım. Yemekte bile rahat rahat yiyemeyeceksek ohoo
0 oy
tarafından
Utanmasin bide kenara sıçsın yuh
0 oy
(13,094 puan) tarafından
İsterse bir tarafını yırtsın koca kızım dışında kimsenin tabağından yemem ben. İsterse ayılsın bayılsın. Kız sen dişli bir insansın bunu nasıl halledemıon
(827 puan) tarafından
Valla kocam olmasa yaşına başına bakmam bı güzel dersini veririmde Allah kahretsinki o üzülmesin diye sabrediyorum
0 oy
tarafından
Ay benim kvde de hep geğiriyor.. Yüreğim kabardı, nazar falan diyor. İğrenç.
0 oy
tarafından
Gegirmesi benim kaynnaama benziyor diğerleri yok Allah'tan 

Ama ben midem bulanarak yüzüne hakim birdaha dikkat etti hani önceki gibi değil 
0 oy
(350 puan) tarafından
Benimkilerde öyle o yetmezmiş gibi kizida öyle büyük bide öyle bir geyiriyor ki sanırsın erkek
0 oy
(1,525 puan) tarafından
Yanlis anlamayin ama neden ortam tabaktan yiyorsunuz. Yemekleri buyuk tabaklara ortaya koyun icine de servis kasigi herkes istedigi kadar onune alsin. Gegirme olayina  ve tukurmw olayina pes dedim sanirim ben ayni sofraya oturmazdim . Cunku sofra adabi diye birsey var bunu sadece kayinvalide icin soyledim. Bahsettiginjz davranisi kendj babam annem kardeslerimden biri de yapda ya uyariririm veya kusura bakmasin ayni yerde yemem

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 189 göst.
2 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hakan22 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
31 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 426 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Aygün24 (1,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 477 göst.