Az önce görüntülü aradı açtım. Tabi sabaha kadar konuşmadık sabah işe giderken öpüp gider öptü dikkat et kendine dedi gitti. Neyse aradı açtım napıyosun dedi. Bir şey yapmıyorum sen de niye aradın git çeviriden bir şeyler bak dedim. Ben de onun için aradım, sabah yanımdaki çocukla da tartıştık dedi. Çocuk da işe başlayalı daha 2 ay falan anca olmuştur. Bir gruba katılmış eşime sormuş sen bilirsin rusyada yaşadın demiş o da bilmiyorum demiş. Çocuk da çeviri yapmak istemiş. Çocuk dediğim 22-23 yaşında benimle yaşıt. Eşim 34 yaşında. Neyse işte eşim sabah çocuğa demiş böyle böyle tartışma yaşadık akşam diye o da keşke beni arasaydın abi hallederdik falan demiş. Ben dedim ki olabilir ama sen niye telefonu veriyorsun ya o an sana bir şey yazsam ne olacak yanındaki de yaşlı değil benle yaşıt dedim. Haklısın ama napim tekiz burda başka kimse yok dedi. Ki öyle de önceden yaşlı bir adam vardı teklerdi onu işten çıkardılar. Neyse lafın kısası eşim o çocuk baktı istersen gelince sana da söylesin dedi. Eşim bu konularda aşırı kıskançtır normalde. Ne alaka konuşamazsınzı der. Ama bilemedim böyle anlatınca da inandım