0 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (1,310 puan) tarafından

Çocukluk arkadaşım beni çok sever bende öyle.Yazın çok kötü kokuyor, ter ve sigarada içiyor.Arkadaşım bekar ailesi çok baskıcı, kız açık olmasına rağmen kısa kollu tshirt giyemez mesela.Kat kat giyiniyor sadece saçı açık aslında.Geçenlerde dedimki ben çok terliyorum bir tek xmarka deodorant kesiyor onu sıkınca 2 gün yıkanmasam kokmuyorum dedim.O da ben de terliyorum gün aşırı duş alıyorum dedi.Sende bi dene canım dedim deodorantı o da dediki evdekiler sıkmamı istemiyor daralıyor falan.Bi noktada yorumsuz kaldım.Beni gördüğü zamanda sarılmadan bırakmaz mıncık mıncık eder :))) Asıl ben ona üzülüyorum genç bir hanım mis gibi koksun istiyorum :(( ne yapacağım bilemedim.

12 Cevaplar

+1 oy
(29,322 puan) tarafından

Dışarıda sıkabilirsin evdekilerden ayrılınca kullan kendini daha iyi hissedersin de zor durum yani ailede abartilida son nokta yani boğmaya gerek yok küçük çocuk değil aklı başında insan.

(1,310 puan) tarafından
Kendim almayı bile düşündüm ama üzülür diye bişey yapamadın dediğinizi deneyeyim
(29,322 puan) tarafından
Umarim ise yarar
-Reklam-
0 oy
(6,194 puan) tarafından
deodrant olmasi sart degil rollon sursun.  yada burda okudum karbonat da kokutmuyormus karbonat sursun dus sonrasi islakken tam kurulanmadan parmagina alip ivalasin bi koltuklatini.
(1,310 puan) tarafından
Hiç aklıma gelmedi bu geeçekten rolon sürebilir ama çok terleyen insanın kokusuna fayda eder mi ki ? Deodorant direk yok editor diye o aklıma gelmedi galiba
(6,194 puan) tarafından
ben yollardir avon rolonunu kullanirim parfumun rolonunu. esim deidorant sever mesela o da rolon sevmez islakligin kurumasini beklemeden giyince leke oluo ya onu sevmio. ben sac bas ugrasana kadar rolon kuro.
0 oy
(567 puan) tarafından
Açıkça konuş bence kırmadan oda anlayışla karşılayacaktır belki
(1,310 puan) tarafından
Tekrar konuşacağım
0 oy
(6,194 puan) tarafından
o da koktugunun farkindadir acikca soyle bence. ben sagsen normalde ter kokmam rolon molon kullanirim. spor yaparken termal takim giyiyorum karnim sirtim  bacagim su oluo damla damla . 1 saat kendi kokuma tahammul edemiyorum agir ter kokusu degil ama kendi ten kokumdan farkli oluyor naylon takim giyince sporda .. farkediyorum kokuyu insan kendini de hisseder kokusunu.
(1,310 puan) tarafından
Ben kendimde çok terleyen birisiyim ve bence iğrenç kokuyorum.Ama hep önlem alırım yani.Bazı insanların farketmediğini düşünüyorum artık kötü kokusunu.Senin de çok normal canım spordan sonra kokman önemli olan düzgün temizlenmek.
0 oy
(127 puan) tarafından
Senin durumunu ben de yaşadım arkadaşım ın dişleri saf sarıydı aşırı derecede ağzı kokuyordu bu durum gerçekten bu duruma ben de üzülüyordum sana dedim bununla gratis'e gittik ben diş macunlarına ve diş fırçalarına  yöneldim sonra gel sana da bir tane alayım dedim yüzüme baktı dişim dedim ağrıyor fırçalamam lazım evde de kalmamış hem de indirimde sana da alayım bir tane dedim aldım macun üstünde aloe vera filan vardı bayağı da etkisi varmış beyazlatma için aldım verdim teşekkür etti ertesi gün dişlerimi fırçaladı yanıma geldi beyazlamış mı dedi evet dedim beyazlamış gülerek kendime bakmıyorum değil mi dedi yok dedim unutuyorsundur dedim o şekilde aramızdaki mevzuyu kapattık
tarafından
Eee koku gitti mi peki
(127 puan) tarafından
Gitmiş şimdi daha çok dikkat ediyor
0 oy
tarafından
Bende dışarda deodorant kullanmam ama her duş sonrası rolon sürerim hic kokmam yani mis gibi rolon kokar hatta kendiminki bitmis esiminkide yedekliydi  traş köpüğü gibi kokuyo ama kokusunu sevince kullaniyom ben☺ 
tarafından
Ben rexsona aldım ama memnun değilim öneriniz var mı 2 gün gayet iyi Farmasi güzel onu biliyorum
tarafından
She nin bitane pembeli vardi deodorant onu seviyorum ben benimde bitane parfümüm çok hafif ama adini kalkinca bakarim şuan yatis modundayim cok yoruldum hamileyim☺
Esimin rolonuda galiba niveanin ayni traş köpüğü kokuyo ama pis kokmaktansa onu sürüyorum alirim kendime bakayimda
0 oy
(895 puan) tarafından
Limon yağı aktardan aldım koltukaltlarima sürüyorum ne ter kokusu kalıyor ne de terle karışık deodorantin verdiği iğrenç koku oluyor mis gibi ferahlık minimum kimyasal
(1,310 puan) tarafından
Limon yağını kendimde deneyeceğim teşekkürler
0 oy
(1,478 puan) tarafından
Evde bebeğim etkilenmesin diye balkonda veya banyoda deodorant sıkıyorum olmadı rolon sürüyorum. İnsanın yediği şeyler bile ter kokusunu etkiliyor özellikle baharatlı şeyler ağır kokutuyor. Arkadasin hiç olmadı bı doktora gitsin belki tıbbi ilaçlarla kokuyu giderebilir.
(1,310 puan) tarafından
Aaa bu arkadaşım aşırı derecede baharatlı şeyler yer
(1,478 puan) tarafından
Bunu ona uygun dille diyebilirsin iyiliği için sonuçta
0 oy
(3,420 puan) tarafından
Sen kendine alırken ona da al dene de sendeyken sıksın kendi de fark eder zaten 

Çantasına atsın dışarı çıkınca sıksın veya Roll on al 
(1,310 puan) tarafından
Çantana at evde sıkma diyeceğim aynen
0 oy
(5,566 puan) tarafından
Endokrine gitsin hormonal bir sorun olabilir tabii kıyafetlerin ne kadar sürede yıkandığı da önemli. Koku hassasiyeti olanlar için ızdırabın ta kendisi kötü koku
(1,310 puan) tarafından
Gerçekten ızdırap
0 oy
(571 puan) tarafından
Benimde unide çok yakın bir arkadaşım vardı ağzı kokuyordu canım.İlgim ,sevgim hiçbirseyde değişmedi onuda kesinlikle kötüler hareket yapmadım.Ama üzülüyordum diyemedim açıkçası cnku alıngan yapısı vardı,balık burcu biraz dengesiz :))Diyordum inşallah evlenene kadar bu duruma çözüm bulur.Simdi evli ayrı şehirlerdeyiz çözüm bulmuştur umarım.Boyle şeyler hayat kalitemizi düşürüyor bazen çünkü 
(1,310 puan) tarafından
İnşallah sorunu ortadan kalkmıştır çevresi için çok büyük bir sorun koku
0 oy
(18,410 puan) tarafından
Roll on olanını kullansın en olmadı 
(1,310 puan) tarafından
Haklısınız

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 472 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy