Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Farmasi mi homm bitkisel mi arkadaşlar
0
oy
121
göst.
22 Mayıs 2024
Diğer
kategorisinde
F.
(
36
puan)
tarafından
soruldu
Merhaba kızlar network işine başlamak birazda olsa elimde para olsun istiyorum ama kazanç ürün yelpazesi satış kolaylığı ve yaygınlık olarak olarak farmasi mi homm bitkisel mi karar veremedim yapan varsa bana yardımcı olabilir mi
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
2
Cevaplar
0
oy
22 Mayıs 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Ben hemen bitkisel üyesiyim canım .Farmasi ucuz ama home bitkisel daha çok kazandırıyor ama bitkiselde hem kendi evine hem de çevrene daha çok satış yaparak daha çok kariyer elde ediyorsun o kariyer sana para olarak hesabına yatıyor. benimki çocuğum var ben çok uğraşmıyorum ama ablam olsun yengem olsun onlar bayağı uğraşıyorlar ve baya kazanç elde ediyorlar. Bizim ekimizde 15.000 5.000 3.000 TL arası kazanç elde eden oluyor. İstersen ikimize katılabilirsin içinde bulunan yüzlerce kullanıci+ üye olan WhatsApp grubumuz var oraya dahil olup ekibimize katılabilirsin.
22 Mayıs 2024
35yasannesi
(
164
puan)
tarafından
yorumlandı
Homm bitkisel satisi ilk defa yapacak olan biri para ödüyormu cnm bu ise baslamak icin
22 Mayıs 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Yok canım hiçbir şekilde para ödemiyorsunuz üye olmak ücretsizdir istediğiniz zaman çıkabilirsiniz de, kazanç elde etmek istiyorsanız bol satış yapmak ve kendi ev ihtiyaçlarınızı alsanız bile o size puan olarak para şeklinde hesabınıza geçiyor.
22 Mayıs 2024
F.
(
36
puan)
tarafından
yorumlandı
Teşekkür ederim üyeliğim var başlayacaktım ama bir kaç birşey duyunca satış konusunda kararsız kaldım bir kaç yerde homm bitkiselde ürün kısıtlı kazanç farmasiye göre daha az diye duydum
22 Mayıs 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Evet ürünleri farmasi'ye göre biraz daha pahalı olabilir ama gerçekten de işe yarıyor ve memnuniyet alıyoruz ve aldığın şeyler sana puan olarak para şeklinde hesabıma yatıyor mesela farmaside öyle bir şey yok
22 Mayıs 2024
F.
(
36
puan)
tarafından
yorumlandı
Nasıl aldığımız şeyler para şeklinde yatıyor anlamadım
22 Mayıs 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Evet canım kariyer olur her kariyerin yükseldikçe puanın yükseliyor o kazancını hesabına aktarabiliyordunuz
22 Mayıs 2024
F.
(
36
puan)
tarafından
yorumlandı
O farmasi de de öyle değil mi zaten yanlış anlamayın ikisini de tam bilmiyorum ondan sordum
22 Mayıs 2024
Aleynayagmrrr
(
59
puan)
tarafından
yorumlandı
Merhaba bende üye olmak istiyorum doğumdan sonra . Biraz bilgi verirmisiniz bu iş hakkinda
22 Mayıs 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Tabi az önce burda bı arkadaşla da numara üzerinden irtibata geçtik ,onu da üye yaptım inşallah hep birlikte hayırlı kazançlar elde ederiz:)
22 Mayıs 2024
Aleynayagmrrr
(
59
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladım canım burda özel nerde bilmiorum mesaj atarsan bana numaramı verebilirim
22 Mayıs 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Tm numaranı aldım ararım birazdan seni detaylı anlatırım cnm :)
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
22 Mayıs 2024
35yasannesi
(
164
puan)
tarafından
cevaplandı
Homm bitkisel ürünleri çok guzel kaliteli ama pahalı farmasiye göre herkes tercih etmeyebiliyor.Ama farmasi daha uygun kaliteside güzel .Ben senin yerinde olsam her ikisinide yaparim cnm
22 Mayıs 2024
F.
(
36
puan)
tarafından
yorumlandı
O da geliyor aklıma yetişebikir miyim acaba
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz