0 oy
691 göst.
Diğer kategorisinde (409 puan) tarafından

Siz mi eşiniz mi daha titiz 

Eşiniz evin temizliğinde falan yardımcı oluyor mu 

Yardımcı olurken çok söyleniyor mu ?

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Esim utanmasa sıçıp bokunu üstüne oturacak baya titiz
(409 puan) tarafından
Aşırı temizmis yahuu
tarafından
Baya üstüne tanimam
(409 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun eşim işten gelince sarılıp hayatım iyi ki sen varmissin diyesim geldi
tarafından
Kiz yorumda yazfgimi yapmıyor mübalağa sanatı yaptım;)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşim yardım eder ve benden daha iyi yapar. Kısacası eşim tutuz
(409 puan) tarafından
Süpermiş
0 oy
(13,365 puan) tarafından
Yardım etmez temizliğe ama extra kendisinin de bi yükü yok. Üzeri batık olsun kanepeye bile oturmaz mesela parke üzerine oturur veya kapıda üzerini çıkarıp içeri girer (koydeyiz ve hayvancılık yapıyoruz o yüzden üzeri sürekli pistir.)
(409 puan) tarafından
Yine de yardımcı olmaya çalışıyor bence yavaş yavaş alışır temizliğe
(13,365 puan) tarafından
Olmaz canim aksama kadar oturduğu yok ben ona karışmıyorum o bana. Ha desem şurayı süpürüver veya sofrayı toplayıver yapar ama demem lazım  :D
0 oy
(17,063 puan) tarafından
Yardım ediyor daha derli toplu ama daha temiz olduğunu düşünmüyorum ben daha dağınık olduğum için çatışma yaşıyoruz ama kesinlikle onunki daha titizlik değil 
(409 puan) tarafından
El hızlıligi olduğu için daha temiz gözüküyor yani
(17,063 puan) tarafından
Ya yıkamayı iyi yapıyor ama mesela pis bir şeyi geçirirken altta bir şey var mı oraya suyu akar mi çok dikkat etmiyor ben artırmadan su alırken bile asla çeşmeyi açmam ki ordan su sıçramasın
0 oy
(4,728 puan) tarafından

Olmaz olasıca eşim titiz keza ortanca oğlum da aşırı titiz :D

0 oy
(713 puan) tarafından
Maalesef ben daha temizim eşim yardım eder evin bütün işlerine yemeğe ama yarım yamalak yapayımda bitsin kafasında atıcam en son evden görcek gününü
(409 puan) tarafından
Kız elinden geldiğince yardımcı oluyormuş adam sakin boşver yaparak öğrenir
Aşırı temiz titiz olanları memnun etmek çok zor
(713 puan) tarafından
Titiz olan kendi yapsın ya ahahahaha Allah razı olsun yapar tertemiz olmasada
0 oy
(1,690 puan) tarafından
Tabikiii ben titizim tabi cocukdan son zamanlar yapamiyorum 
0 oy
(3,162 puan) tarafından

Tabiki ben titizim yardım etmez dökmesin yeter o tarafa dursun evvel Allah ben her işimi hallederım temizlik en hassas noktam:) 

0 oy
(4,677 puan) tarafından
Ben evde ne temizlik  yapsam  illa eşimde bana yardım eder çok  şükür ikimizde  titiziz 
0 oy
(993 puan) tarafından
Benim bu konuda psikolojim bozuk maddi olanagim olsa evimde üç tuvalet üç banyo olur herkes kendi tuvaletini banyosunu kullanır düşün yani titizlik seviyemi 
0 oy
(742 puan) tarafından

İkimizde temizlik konusunda ortayiz ne aşırı titiz ne pasakli ama duzen konusunda esim daha duzenlidir ben biraz dağınigim :D

0 oy
(3,012 puan) tarafından
İkimizde titiziz ama eşim daha titiz sanırım canım 
0 oy
(1,967 puan) tarafından
Eşim eve de kendine de pislikten kurt düşse umursamaz. Hayatım da hiç bu kadar pis bir insan görmedim. Ev için artık kavga etmiyorum ben yapıyorum ama kendi kişisel temizliği için söylüyorum hep. Yoksa bana 1 mt den fazla yaklaşma diyorum.  Annesi ile babası da aynı ama bir de kaynım var o bu aileden nasıl çıkmış anlamıyorum. Hem tiztiz hem terbiyeli maşallah. 
0 oy
tarafından
Olacak zamanı genelde olmuyor olmak istese de ben asla bir bardağı kaldırmasına bile izin vermiyorum ben görmeden yaparsa da kızıyorum  eşimin evde iş yapmasından rahatsız oluyorum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 125 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Merve Eroglu (409 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 369 göst.
0 oy
23 cevap 503 göst.
24 Aralık 2020 Diğer kategorisinde sevdakr (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 240 göst.

405,631 soru