0 oy
1,431 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar öncelikle konuştuğunuz şeylere ve kişilere dikkat edin şayet dönüp bana geliyor bunlar: Ben neden burayı şov olsun diye kullanayım ? Neden şov olsun diye yardımda bulunayım edeyim ? Şov yapsam sürekli Hun’u dile getirir kişileri söylerim ben bugüne kadar yaptıklarımı kimsenin yüzüne vurmadım burada asla konu dahi etmedim elimde bir imkan oldukça hep paylaşmak istedim paylaşılmasını istedim kimseyle tartışmadım kötü söz söylemedim sınırımı bildim herkeste sınırını bilsin sinirden ne yazacağımı inanın ki  bilemiyorum ama sustukça da insanlar sürekli tepeme çıkıyor ne zararım var ki size ? Ben durumum köyü diye yaşan söylemiyorum ben Allah ın verdiklerini diğer insanlarla paylaşıyorum şovsa şov ! Neden böyle şeyler yazıyorsunuz konuşuyorsunuz ? Herkes kendi kötü kalbinde boğulsun dek duam budur Allah’tan. Umarım benim hakkımda konuşanlar okurda utanır ama nerde . 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kim üzdü seni idilto♥️
tarafından
Beni neden üzüyorlar ya :,)
tarafından
Ulaşın pohunu yisinler bosver
tarafından
Oğlumun pohusu bile onlar nimet :D hahahah
tarafından
Sjsj skma canini balım
(52,330 puan) tarafından
sen mihri misin eski gizemli ☺️
-Reklam-
0 oy
(1,088 puan) tarafından

Arada postlarıni ve yorumlarini görüyorum seni o kdr tanıyorum ama bence burdaki en asil hanımlardan birisin ..birileri bişey demişse bu onların kalbinin kötülüğü..Sen şahanesin boşver <3

tarafından
Yaaaa çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️❤️
0 oy
(3,286 puan) tarafından
Aman bırak şov desinler böyle bir açıklama yapmana gerek bile yoktu demek seni kıskanıyorlar ki konuşuyorlar bırak namın yürüsün:))
tarafından
Kız susunca da iyice biniyorlar bundan sonra binmesinler hepsini ifşa edicem
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Canım çok dikkatimi çekiyor ne paylaşsan üstüne geliyorlar 
tarafından
Evet ya kimseye kötülüğüm dahi yok bende anlamıyorum
0 oy
(3,758 puan) tarafından
Ay şaka gibi yaa, bu insanlar durumu olmayan insanlari dilenen, açlıktan ağzı kokan, insanlardan sürekli yardim isteyen sanıyor. Ya da 5 tl fazla harcasa ooo bu harcama yapmış hani durumu yoktu diye atıp tutuyorlar insan oğlunun kalbi kara bacım. Boş ver. Rabbim huzurunu artırsın. Yardımını kabul etsin
tarafından
Yani anlamıyorum bizim durumumuz yok diye nefeste almayalım :D
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Nolmus ya Gine .İdil kimseyi dinlemeden sana hak veriyorum ben.nadide çiçeksin burda salla gitsin.
tarafından
Yok neden açtım biliyor musun birdaha olursa ifşa edecem
(2,537 puan) tarafından
Direk etseydin ya içine atacağına buraya at ay sinriim bozuldu
tarafından
Bazı şeylerin hatrına yine  susuyorum işte
(2,537 puan) tarafından
O da senin iyi niyetin ve güzel kalpliliginden,♥️
tarafından
:,) ❤️
0 oy
tarafından
Valla postlarından tanıdığım kadarıyla kanatsız bi meleksin kimseye kötülüğü olmayan kwndi halinde birisin tanımak istediğim insanlardan da birisin bende hiç kırıcı yorumuna denk gelmedim görmedimde insanlara yaranamassın kıskanıyolar seni belli ❤️❤️❤️
tarafından
Çok sağol canım benim ❤️❤️❤️
0 oy
(13,442 puan) tarafından

Ay bosver şov bile olsa iyilik görmeye o kadar ihtiyacımız var  ki örnek olması açısından örnek olamamışsın demekki o fesatlara :D

tarafından
Hahah olabilir :D
0 oy
(14,820 puan) tarafından
dostumun dostu vardır hesabı Dikkat etmelisin Sana laf getiren bir şey dersin yarın bir gün başka birine söyler 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 93 göst.
27 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kurdele (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
0 oy
3 cevap 149 göst.
22 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fairytalee (2,607 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 101 göst.
30 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mihrenur77 (23 puan) tarafından soruldu

413,786 soru

12,455,506 cevap

46,467 kullanıcı

Kategoriler

...