0 oy
150 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (20 puan) tarafından

Adetimin 12 gun arayla tekrar kanamam basladi ve baslamazdan onceki gun iliski oldu demistim merakimdan bugun test yaptim silik cizgi cikti acaba yanilmami yoksa varmi biseyler ara kanama olmasjna ragmen hamilelik olusurmu ki saglik ocagina sormustum adet degil o ara kanama dedi:(

4 Cevaplar

0 oy
(2,709 puan) tarafından
Resim ataydın görürdük cano
(20 puan) tarafından
Valla cok denedim kameram kotu oldugu icin net cikmiyoki  2 3 gun sonra tekrar yapacam bi onu atarim belki
(2,709 puan) tarafından
Ama gözle görülecek kadar silikse vardır
(20 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ewt gozle goruluyo hatta tlf feneriylede belli.oluuo
-Reklam-
0 oy
(6,197 puan) tarafından
  ozaman vay dokunmayin cok fenaaayaaaammm baykus tunemis binaaaayaaaa diye turkunu cigirt
(20 puan) tarafından
Ayyy nerden bildin oylee yaptim xidden:))
(6,197 puan) tarafından
bende test yapip basimdan assa kaynar sular dokulunce ivimden farketmeden bunu calip aoylemistim de ordan bildim:) hahaha
(20 puan) tarafından
Arkasindan vayy halımaaa vay halımaa daglar dayanmaz halimaa diye ikinciyi cigirdimmm :)) :))
0 oy
(1,094 puan) tarafından
Ayy bacım bende kullanıyorum hapı .Çok korkuyorum unutursam diye..peki sadece hapla mu korunuyordun?
(20 puan) tarafından
Ewt canm sadece hap ama 4 gun icemedim iste yanima almayi unutmusum aksi gibi unuttumun hemen oncesi iliski oldu ben 4 gun sonra kanamam.olunca tutmaz diye dusunuyorum halende o dusuncedeyim umarim yoktur yanilmadir ya bilemedimk
(1,094 puan) tarafından
İnsalah olmaz cnm ..ben düzenli içiyorum bide eşim de korunuyo ona rağmen korkuyorum..bebeğin kaç aylık
(20 puan) tarafından
5 yasinda bende 5 yildir duzenli iciyorum hic sasirmadim gunu saatini sadece bu ay koye giderken yanima aldimi sanmistim 4 gun icemedim ve yenisini aldirma imkanim kesinlikle yoktu bnde varsa ne yapcam bilemedim ya hic beklemiyordum eminde degilm bi teste bakarak karar vermek dogru degil ama etkilenmiyorda degilm biraz daha beklemem lazim yeni test yapmam icin
(1,094 puan) tarafından
5 yıl korudu yani oh bı rahatladım..kız aman varsa da olsun çocuk büyükmüş bir kardeşi olsun hayırlısı olsun:)
(20 puan) tarafından
Allah iyiligini versin :)) nebilm daha hazir degil gibiyim bak foto atacam yeni post acacm gorunuyomu bide siz bakin
(1,094 puan) tarafından
Tm cnm bakarim
0 oy
(13,427 puan) tarafından
bu stres mahveder insani, kan tahlili ver kesinleştir sonucu
(20 puan) tarafından
Ayy nebilm hic cesaret edemiyorum cok strese girdimm bir iki gun dahami beklesem suan gidecek imkanim yok ki yine beklicem yani
(13,427 puan) tarafından
valla beklemek daha stresli ben çatlardım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 159 göst.
23 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Misafir123456 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.
21 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Misafir123456 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 293 göst.
23 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Misafir123456 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
6 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ruyam34 (13 puan) tarafından soruldu

411,062 soru

12,373,248 cevap

42,584 kullanıcı

Kategoriler

...