Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Insalar neden bu kadar nankor
0
oy
124
göst.
23 Mayıs 2024
Diğer
kategorisinde
Fatmanurun Annesi
(
508
puan)
tarafından
soruldu
Gecenlerde post acmistim arkadasim esiyle bosmana asamasindayken her dakika beni ariyordu barisinca 1 ay aramadi diye neyse 1.5 ay oldu bende numarasini sildim profil resminin gittigini gorunce bana mesaj atmis küsmüyüz diye esimde arani bozma ama nasil seni dikkate almadiysa sende aynisini yap ona dedi ben normalde agzima geleni sayip engelleyecektim djn konusurken bu tavrin ne senin arkadasin belli benim senin yaninda yerim yok dedi engelledi beni ya bir insan bu kadar nasil nankor olur hamileyim ustelik o donemler baya hastaydim ona ragmen onu dinledim simdi kotu ben oldum onun gozunde resmen beni slak yerine koydu bende esimin telefonundan icimden geceni saydim ve engelledim bana diyorki sen hamilesin bide senin dedigini dusmanim bile demez yaptigim iyilikler bir anda uctu gitti kadinin gozunde agir konustum ama hic pisman degilim insanlar neden boyle nankor hem suclu hem suc bastiriyor esinle bosmanma asamasondayken gunluk 2-3 saat konusan kadin kocasiyla barisinca 1.5 ayda 5 dakika bile aramadi beni Allah boyle insanlardan korusun
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
3
Cevaplar
0
oy
23 Mayıs 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Kullanmış seni işi bitince hadi yallah demiş takma böyle insanları boşver
23 Mayıs 2024
Fatmanurun Annesi
(
508
puan)
tarafından
yorumlandı
Ama beddua ettim ahım yakasini birakmasin
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
23 Mayıs 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Neredeyse kadin boşanmadi eşiyle barsiti diye üzüleceksin abartıyorsun bence biraz eşinden hakaret edip engellemek nedir doğru düzgün konussaydiniz ya
23 Mayıs 2024
Fatmanurun Annesi
(
508
puan)
tarafından
yorumlandı
Beni 1.5 ay aramadi ona ragmen dogru duzgun konustum ama kirildigim gibi eskisi gibi sicak konusmadim o da senin arkadasin dostun ben degilim x kisisi dedi beni engelledi bu durum normal mi sence canim onunda baska aekadaslari olabiilir benimde neden benim arkadaslarimi kiskaniyor surekli
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Mayıs 2024
ile ile
(
989
puan)
tarafından
cevaplandı
Yüzde doksan sen haksizsin
Birincisi eşiyle arası kötü bir kadın psikolojisi bozuk olur boşlukta olur sen bunu bildiğin için her gün aradığında açıp konuşmuş derdini dinlemissin sonuçta her gün ama her gün bir ay seninle konuşmuş sen yakın ilgi göstermişsin eşiyle baristiginda iliskisine odaklanmış sonuçta zorlu bir süreçten geçmiş geçiyor da sen ise bir ay aramadı diye tripten tribe girmişsin numarasını bile silmissin kadın fark etmiş sildigini ve mesaj atmış
Yani aslında sen de boşluğunu onunla doldurmussun aniden kendini çekince boşlukta hissettigin için dayanaksız kaldın
Eğer dost olsaydın dostun zor zamanindayken psikolojisi bozukken ilk hatasinda silmezdin bir ay aramadı diye sebep de çok komik ustunne de yaptığın iyilikleri dile getirip nankör diyorsun gerçekten arkadaşının verilmiş sadakasi varmış kurtulmus senden
23 Mayıs 2024
Fatmanurun Annesi
(
508
puan)
tarafından
yorumlandı
Kesinlikle soylediklerine katilmiyorum kadin beni kullandi kotu zamanindayken iyi zamaninda ise 5 dakika bile aramadi ustelik mesaj attiginda bu durumdan ona bahsetmedim normal konustum ama kirildigim icin eski sicaklikta konusmadim o da senin arkadasin belli x kisisi dedi ve bni engelledi daha oncedende o arkadasimi kiskandigini belli etmisti zaten kotu zamaninda ariyorsa iyi zamanindada aramali ben eski konusmalarimizi dusunuyorum hep kocasiyla tartistigi vakitler beni aramis hic hal hatir icin degil uzaktan konusuyorsun ama sana boyle yapilsa benim gibi dusunurdun bundan adim kadar eminim
23 Mayıs 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Ile ile sana katılıyorum.Fatmunurun annesi beni kullandı diyorsun.Tam olarak nasıl kullandı bir aciklik getirsene yani ne yaptı.benim aklıma sanki seni aldattı, paranı yedi,söz verdi gelmedi,gibi şeyler mi yaptı.Birde seni aramak zorunda değil ki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
5
cevap
419
göst.
Eş ve ailesi neden bu kadar nankor olur ?
15 Nisan 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
Birbalannesi
(
20,758
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
4