0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (11,688 puan) tarafından
Sınıfta salgın varmıs gecen haftadan beri. Kızım hastalandı cuma gunu Dr götürdüm. Dun gece de oglum fena oldu. Simdi ogreminiyorum ki sınıf kaynıyormuş kırılmış hastalıktan. Eee herkes cuma gunu oradaydı. Bir cok kısı hasta haliyle göndermiş.

Ögretmeni aradım cuma demiyor ki bir cok cocukta var sanki ilk benim kızım gibi davrandı sinir olmada dur. Salgın oldugunu bilseydim ben saglam len yollamazdım

4 Cevaplar

0 oy
(8,028 puan) tarafından
Yani kızacak bir durum yok ki canım. Zaten salgın bir hastalıkla mücadele ediyoruz. Yakın zamanda kapanacak yine okullar bu gidişle. Ben de mahfoldum okula gidiyorum kızıma bulaştı maalesef 
(11,688 puan) tarafından
Yok tabı. Ne gunah vardı el kadar masumumun
(8,028 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ya. Bol bol c vitamini tüketsin. Bol sıvı tüketsin
(11,688 puan) tarafından
Ama hakkından gelcem ben onların.
(8,028 puan) tarafından
Şikayet et kız
(11,688 puan) tarafından
Hepsinin yanında konuscam. Boyle olmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nie kızdnkş canm yalnış anlama ama televizyonlarda burada bile söyleniyo salgın var die . Belki cuma günü öğretmeni ilk sen aramışsndır ondan öyle davranmıştır belki . 

Salgın var canm hemde çok fena 8 aylık kızım 12 gün çekti 3 gece hastanede kaldk , ateş öksürük kusma boğaz maf oldu yavrm 

Çok geçmiş olsn canm inşallah biran önce iyi olurlat
(11,688 puan) tarafından
Cnm ben televizyon filan izlemiyorum. Hayor pazartesinden beri varmıs belliymiş. Soylemiyor
0 oy
(2,139 puan) tarafından
Kızım hafta içi okula gidiyor cuma günleri burnu akarak geliyor. Üç gündür okula gitmiyor çok hasta. Ne olacak böyle okullar açılsa dert açılmasa dert.
(11,688 puan) tarafından
Heh bizde tam oyle olduk. Cuma bir geldi burnu akıyor ben usuttu sandım. İlaç verdim yatırdım. Pazartesi daha da köyüledi sabah öksürük oldu ogretmen aradım göndermicem dedim. Boyle ilk kez duymus gibi davrandı. Oysa ki cocuklar pazartesinden beri kırılıyormuş.31 kisilik sınıftan 18 kisi gelebiliyormuş o derece. Demedi ki salgın varmış. Dun gece oglum kötülesti bebek daha ya 8 aylık. Büyüge de anlatamadım uzak dur diye arkamı döndüm cocugun ustunde. Tıkandı bir anda burnu ıceri acmıs genzi dolmuş mos mor oldu aklım gitti.
(2,139 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Benim kızımda anaokuluna gidiyor dün öğretmeni resim atmış 16 kişilik sınıfa sadece 7 öğrenci gelmiş. Diğerleri hep hasta ne olacak böyle çok endişeleniyorum.
(11,688 puan) tarafından
Heh bızımkıde dwseydı asla göndermezdım
0 oy
tarafından
Canim ben oğluma bulaşmasın diye markete gitmiyorum dışarı arada sırada cikiyorum okulla fln isim bile olmuyo ama eşimin arkadaşının oğlu okula gidiyordu bir kaç kez bize geldi korona olmuşuz ondan 

Yani bulaşacak bı yer buluyo ben o kadar dikkat ettim geldi bizi buldu 
(11,688 puan) tarafından
Cıldırıcam sukur covıd degıl ama cocuklar perışsan

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,091 göst.
16 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 362 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Sultantprk (105 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 256 göst.
7 Haziran 2021 Aile kategorisinde Mutlulukmu (6 puan) tarafından soruldu

405,987 soru

12,169,397 cevap

36,634 kullanıcı

...