+1 oy
474 göst.
Diğer kategorisinde (187 puan) tarafından

Selam kızlar bende cinsiyyet partisi yapmaki çok istiyordum malasef doktora gidinceye kadariymiş 12haftamda doktora gitik kaynanamla birlikde doktor her şey yolunda çok aktiv bebek dedi cinsiyyeti gorseniyo söyleye bilirim  benise parti yapicaz axı onçun doktorun bir kağıda yazmaqini xayiş etdim kaynanam ise yok ben dayanamam ben oyrenim şekerim var gozleyemem bende tamam sende öyren amma bize soylemesin ben dişari cikdim doktor kağıda yazıb verdi neyse doktor kan analizine yoladi o sırada kocam beni aradi napdiz diye ben de her şey güzel yolunda söyledim sonra anasını telefona istedi verdim bende ***** kafam annesi hemen deq cinsiyeti acikladi ya çok kötü oldum her şey yureyimde kaldı ya cokkk uzgunum ,söyledim soyleme ya amma soyledi

19 Cevaplar

0 oy
(6,297 puan) tarafından

aman ne gerek var cok sacma:)) bence cokgu kisi biliyor. sirf moda oldu diye bilmemezlikten gelerek balon patlatio mavi pembe duman cikio falan gereksiz sacma. bence dedigim gibi cogu kisi bilerek parti yapio sonra şaşirmis sevinmis gbi numaradan yepki verio:)))

(187 puan) tarafından
Onlara bilmem amma ben istiyordum ya gerçekden  çok üzüldüm bir deyişiklik olur diye
-Reklam-
0 oy
(388 puan) tarafından

Bozma moralini vardır budandan bir hayir:D

(187 puan) tarafından
Teki öyle olsun cnm
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Gıcık kadın ya. Bayılıyorlar gelinlerle inatlaşmaya. Ne geçti eline sanki şimdi. He ben istemedim hiç hevesim yoktu. Ama kuzenim ve gelinimiz çok istedi. Eşim de doktora söyledi. Söylemeyin diye. Yapmayın öyle şeyler çocuklar doğmamış çocuğa don bicmeyin. Nazar değer ne çok sevinin ne çok uzulun birşeylere dedi. Sonrada cinsiyeti söyledi geçti :D takmadım ben tabi doktorumu sevdiğimden guvendigimden. Ama seninki gicikligina yapmış resmen. 
(187 puan) tarafından
Aynen ya çok üzüldüm darmadağın oldum ya her şeyi de planamişdim
0 oy
tarafından
Benim hamilelik burnumdan geldiği için yaptırmadım 

Kaynananada gıcık oldum ona neymiş sanki ona düştü cinsiyet söylemek 
(187 puan) tarafından
Can evet yaa çok sinirlendim
0 oy
tarafından
Hayır yapmadım ilk kızımda meraktan hemen öğrendik.

İkincide 27 haftalık ti zor gösterdi kendini. Yapamadık.
(187 puan) tarafından
Can hayirlisi olsun İnşeallah benimkide kız,senin ikincin cinsiyyeti ne
tarafından
Kız canım
(187 puan) tarafından
Sagsalim qovuşuruz İnşeallah
0 oy
tarafından
Ben merakımdan 11. Haftada doktora yalvar yakar söyledi hahahaha ben dayanamazdım ama oda sevmiştir ondan söyleyivermiştir. 
0 oy
(187 puan) tarafından
:(((!!(((((((!!((((!!!((((!!(((!!(((
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Amann boşver canım. Daha ne partiler var. Baby shower mı her neyse ondan yaparsın. Hiç öyle şeylere heves etmedim kız. Bana çok saçma geliyor. Şu an 22 aylık kızım doğum günü de yapmadım. Ailecek bir pasta üfledik sonra kapattık konuyu. Daha çocuk bir şey bilmiyor etmiyor bilincinde değil diye istemedim yapmak hiç. 
0 oy
(2,396 puan) tarafından
Normalde saçma bulurum ama çocuk sahibi olamayınva bir gün çocuk sahibi olursam yaparım diyorum normalde istemezdim ama kıymetli oldu şimdi 
(187 puan) tarafından
İnseallah olursun canım Allah nasib etsin
0 oy
(1,077 puan) tarafından

Cinayet diye okuyan ben sshshsh:D

(187 puan) tarafından
Hiç gulesim yokdu kızzz :)
0 oy
(29 puan) tarafından
Biz yaptık.Güzel anı olarak kalıyor ama olmadıysa olmasın canım.Şart değil.
(187 puan) tarafından
Can anı olaraq bende istiyordum amma neyse ya hayirlisi
0 oy
tarafından
Boş beleş gereksiz masraflar. Ona o kadar tonlarca para dökeceğinize fakir fukaraya dağıtın daha hayırlı daha makbul olur . Ha kız ha erkek ne fark eder . 
(187 puan) tarafından
Hic gereksiz deyil çok masrafı yok ben Azərbaycanliyim ben çok böyük bişey deyil masrafsiz cinsiyet partisi yapicakdi
tarafından
Hiç gereksiz değil mi ? :D ne gibi bir gereksinimi var mesela
(187 puan) tarafından
Neyi gereksiz olsunki güzel bir gün anı olcaq.ben çok seviyorum parrtileri
0 oy
(52,032 puan) tarafından
cinsiyet partisi kadar sacma bisey yok üzülme 
(187 puan) tarafından
Bilmem ya amma güzel bir anı olaraq qalmasının neyi kötü
0 oy
(10,211 puan) tarafından
O kdr saçma geliyo ki bana cinsiyet partisi keşke bian önce bu saçmalık bitse 
(187 puan) tarafından
Güzel bir anı olaraq qalacaq ya niye saçma olsun ki
0 oy
(14,752 puan) tarafından

Cinsiyet ne merak ettim :)

(187 puan) tarafından
Kızz teyzesi❤️
0 oy
(18,746 puan) tarafından

Parti mesele değil ama kaynana ile ciddi kavga sebebi benim için g.zekali şom ağızlı sana ne 

Bırak partiyi de kadın kendi söylesin kocasına oğlumuz olacak kızımız olacak diye 
(187 puan) tarafından
Evet ya canım doğru düzgün sevinemedim bile:(
0 oy
(1,715 puan) tarafından

• :DSen onu bunu bırakta ə hərfi yazmışsın azerimisin? Tek azeri benmiyim yoksa bu platformda
(187 puan) tarafından
Yox canim tek deyilsin mende varam❤️ Azərilər:)
(187 puan) tarafından
Hardansan canım:) mən Mingəçevir
(1,715 puan) tarafından
Oyy kaybetmeyek o zaçan birbirimizi hiç çıkmaıdn karşıma , bazen ihtiyacim oluyo azeriye yaa:)) ben gurcistanli azeriyim canim
(187 puan) tarafından
Şad oldum canım ❤️
(1,715 puan) tarafından
Bende ♥️♥️
0 oy
(7,269 puan) tarafından
3 çocuğum var hepsinde de yapmadım parti bana saçma geliyor nedense ama biyandan madem ogrenecekti herkes cinsiyeti kocana söylemek senin hakkın tabi...
(187 puan) tarafından
Evet canım  doğru düzgün sevinemedim bile
0 oy
(13,137 puan) tarafından

Ben yapmadım cinsiyet partisi 22.haftaya kadar net şu diyemedi kimse 24 25 de net dediler zaten doğuma ne kalmış diye istemedim 

(187 puan) tarafından
Anladım canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 368 göst.
0 oy
16 cevap 446 göst.
29 Mart 2022 Diğer kategorisinde Sinem2727 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 195 göst.
0 oy
23 cevap 375 göst.