0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 40 günlük olduk ama oğlum gaz sıkıntısı yaşıyor doktor çok fazla sorun olmuyorsa gaz damlasına gerek yok dedi vermedi ama özellikle akşamları zorlanıyorz elma yağı ile ayak altına masaj yapıyorm ama oda çok etkilemiyo gibi kimyon kaynatmak falan var mı öneriniz?? Şimdiden teşekkürler:)

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hangi doktor Allah aşkına  çocuğa niye eziyet çektiresin ki gaz damlaları da bitkisel zaten 
tarafından
Bitkisel olabilir fakat çocuk 2 gün önceki gazını damlalar kullanarak zorla çıkartıyor ve daha çok rahatsız oluyor.
tarafından
Herseyi çok biliyon sen :))
tarafından
Evet biliyorum.d.d. 2 tane gazlı bebek büyüttüm.d.d.
tarafından
Ahh be sessizce uzaklaşıyorum posttan ;)
Neler yaptın gaz içinde öneri ve tavsiyelere açığım ❤️
tarafından
İlaç kullanmadım mesela. Sürekli duş aldırdım ve masaj yaptım. Sipa ya gitmekte rahatlatıyor.
tarafından
Teşekkürler denerim saolasin
(22 puan) tarafından
10 15 gün önce bu kadar sancı yasamiyoduk huysuzluk huzursuzluk olmuyordu o yüzden yan etkileri vs var gerek yok dedi ama yeni yeni sancı baş göstermeye başladı bide kakasını ishal gibi sulu yapıyor sürekli yapmıyor ama günde 2 3 kere yapiyosa sulu oluyor
(7,558 puan) tarafından
Bende gaz damlaları kullanmadım çünkü gazı bağırsaklarda biriktirip öyle attiriyor biriken gazda daha çok rahatsız ediyor 1 defa kullandim 3 gün uyumadi çocuk
(22 puan) tarafından
İşte o yüzden bende rezeneydi kimyondu yada baska önerisi olan var mı diye şey yaptım
(7,558 puan) tarafından
Ben eşimin köyünde bir yemek yapılıyor onla baya hafiflettim ama bunu herkes bilip yapamaz onu içince hem gazi hem kakasını çok rahat yapardı bırakınca yine başlardı sancılar
tarafından
Rezene kimyonun yanında anasonda kullanilirsin. Ben üçünü kaynatıp içiyordum.
(7,558 puan) tarafından
https://www.nefisyemektarifleri.com/tirsik-tarifi-maras-yoresi/
 Bak bu yemek bana çok iyi geldi daha öncede hemoroid veya kabızlıkla alakalı hastalıklara iyi geldiğini duymuştum yapma imkanınız varsa yap ve hergun tüket 2 kase 1 ay içtim bunu kızım çok şükür 2.5 aylkti gaz sorunu bitti
(22 puan) tarafından
Toz kimyon mu tane kimyon mu
(22 puan) tarafından
Tamam denicem ama oğlum şuan mama takviyeli emiyo çok fzla sütüm yok benim
tarafından
Toz değil canım aktardan aldım ben 3 unude mamasına da koyabilirsin iki 3 damla çok değil.
(22 puan) tarafından
Bizim burda aktarda yok ki
-Reklam-
0 oy
(5,674 puan) tarafından
biogaia nurse harveys sap simplex. gaz damlalari . doktor kendi ugrasio sanki cocukla.bide ben tane kimyon rezene corekotu kaynar suda iki dk bekletip bir cay kasigi sabah aksam verdim vocuga.  sukur gaz sorunu olamdi
(22 puan) tarafından
Toz kimyon versem olmaz mi çünkü köyde yaşıyor olunca alma şansım yok suan

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 249 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 2516 (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 170 göst.
0 oy
9 cevap 318 göst.
0 oy
23 cevap 614 göst.