+9 oy
1,082 göst.
Diğer kategorisinde (13,379 puan) tarafından
Linç ekibi var burada 

Bugün bura neden sessiz

Eskiler yok mu tadı kalmamış buranın

Şu linç ekibi var muhabbeti en tuhaf olan. Sürekli şikayet ettiğiniz bir yere neden girip bir şeyler yazıyor soruyorsunuz o halde diyesim geliyor. Herkes şikayetçi ama şikayet edenler nedense burada. Kız Bir de her söylenilen şeyi neden takıyorsunuz bu kadar bacım, diyen desin aynı yerden bakmak zorunda değil kimse sizle ki siz de aynı yerden bakmıyor olabilirsiniz. Ters her fikir linç değil. Bakıyorum hakaret vs yok ama aynı fikirde olmadığını yazmış biri hemen atar gider. Bi sakin olun bebeim :) 

31 Cevaplar

0 oy
(1,513 puan) tarafından
Yorumlarda bu tarz paylaşım yapanlar toplanmış sanane ekibi:-)
(13,379 puan) tarafından
Midyat yağmur ekibi :) kız hepsini de ilk kez görüyorum he sanane diyenlerin
(1,513 puan) tarafından
Farklı hesaplardan post açıp linçlenen tayfa galiba hepsinin zoruna gitmiş birilerinin zoruna gidiyorsan doğru yoldasındır ;-)
-Reklam-
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Sırf linc tayfası yuzunden tadı tuzu kalmamış buranun , garip olanda Şu ki, şimdi bu postdada illa vardır bu posta taraf ""hee evet linçliyolr diye " imalı konusanlar
(13,379 puan) tarafından
Kız bilmiyorum ben takip etmiyorum kim linççi bir iki tane ama tuhaf var bak :) onlar yok şu an. Ben bazen kızıyorum kiminize ama abla kızması gibi düşünün.
(1,717 puan) tarafından
Tabiki ben abla kizması gibi düşünyorum ama bazilarını oyle düşünemiyorum
0 oy
(4,548 puan) tarafından
Bence en büyük sorun herkesin tüm konularda kendisini haklı görmesi. Post açıyorlar, amaç aslında pohpohlanmak. Saygı çerçevesinde bile olsa yanlışsın dediğin anda sanki küfretmişsin gibi tepkiler, hakaretler havada uçuşuyor. Üzerine bir de ekstra post açıyorlar eskiden böyle değildi, herkes linçliyor vs vs. Eskiden herkes sizi pohpohluyorduysa burada ciddi bir sıkıntı varmış aslında. Nasıl onlarca, binlerce kişi aynı fikirde olabilir ki her konuda? Şunu anlayamadılar, buraya post açıyorsan farklı fikirlere de (hakaret olmadığı sürece) saygı duymak zorundasın. Bu arada dediğin gibi enteresandır ki bunları söyleyenler genelde sürekli post açanlar. Rahatsızsanız açmayabilirsiniz mesela.
(13,379 puan) tarafından
Heh işte şu postumu linçlediniz ama ben en haklıyım minvalinde ikinci kez post. Neden abla bırak o da öyle düşünsün he bile deme geç yani madem sana uymuyor onun fikri Niye illa o da sana hak vermeli diye uğraşıyorsun
(4,548 puan) tarafından
Olmaz ben hep haklıyım :))). İşte amaç sürekli pozitif yorum almak, eleştiri ya da tersi düşünceye tahammül edememek. Şunu anlamıyorum, yaptığınız durum size doğru geliyorsa neden buradan destek görmek istiyorsunuz ki? Demek ki kendilerinden emin değiller aslında ve onay bekliyorlar.
0 oy
tarafından
Nagis canim şimdi bunu da anlamayıp saldırmaya çalışacaklar zırhını giy.:))ınsanoğlu çok tuhaf .
(13,379 puan) tarafından
Saldırdılar kız :) amann ben takmam ama çok da umurumda olmaz belki hani aydınlanırlar ulaaan cidden Niye böyle yapıyorum ben derler... Umut işte kız fakirin ekmeği
tarafından
Sen üzerine düşeni yaptin sonuçta inşallah bazıları düzelir ya
0 oy
(2,349 puan) tarafından
Senin gibi bi kadının yazdığınıda linç ve kötülük lük arıyorlar ya pes biz ölek ozaman :))) kesinlikle burda ayrımcılık yapan linç yemek isteyen yada etmek isteyen bir kitle var bir tutturdular eskilerde eskiler diye eskiler geliyor linç yeniler geliyor linç nazlı olaydı şimdi komple kıza linç vallaha bitmiyor çok dertli var burda ne güzel sohbet etmek varken gösteriş yapmaya çalışan tayfadan tut kin kusan tayfaya kadar sonrada tamam yeter ben gidiyorum diye postlar bitmez de bitmez 
(13,379 puan) tarafından
Kız bir yorumuma hakaret demiş uyarı almışım ana cidden şaşkınım :) nazlıya ben çok anlattım en son kızdım Bi ona yine derdi olsa derman olmaya çalışırım açıkçası ben kendini yıpratmasına kızıyorum onun
(2,349 puan) tarafından
Bende aynı şekilde kız öylesine dalgasına vermiş olmasınlar uyarıyı :))
0 oy
(993 puan) tarafından
Kanım dondu cevapları okurken cidden sen ne demişsin güzelce millet nasıl saldiracagini şaşırmış cidden toplum olarak eleştirilere asla açık degiliz ben şahsen açığım eleştirdiler beni ama kime bir yorum yapsam direk saldırıyor görüşüm iyi olmayabilir yani herkes olumlu yorum yapacak diye bir şey yok   
(13,379 puan) tarafından
Müstehcen uyarısı yemişim şok oldum :)
(993 puan) tarafından
Ya burdakilerin bazıları çok saf ya da şizofren :))
0 oy
tarafından
Evet evet çok haklı bir post, bir de şey var eskiler nerde, yeniler çekilmiyor gibisinden söylemler var halbuki yeni hesapların hepsi eskiler . Kendilerini gizliyorlar işte. Yeni yok gibi bir şey. 
(13,379 puan) tarafından
Gidemiyor ki kimse burdan bir gizemli olma isteği herkeste. Yenilerden de komik çok var kız
tarafından
Uyarı da verilmiş ;) kimin damarına bastın acaba
(13,379 puan) tarafından
Aslında melek gibi de insanımdır :) kız şaka bir yana diğer diye verse neyse müstehcen ne ya
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Kız ben hiç linç edilmedim ya benide edin :)
(13,379 puan) tarafından
Gel bacım buyur beni ediyorlar sen de linçlen :)
(3,135 puan) tarafından
Haha okudum okudum :)
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Banada şey çok tuhaf geliyor. Kocasıyla olan, ailesi ile olan ve kaynanası ile olan sorunlara kadar aklında tutup. Başka postta laf sokan var:)) isimleri, konuları bile akıllarında tutuyorlar. Bu nasıl bir hayatsızlık bilmiyorum:))))
(13,379 puan) tarafından
Bir ikisi dizi gibi kız :) ben tanımıyorsam geçmiş postlara bakıyorum genelde girip
0 oy
(18,410 puan) tarafından
Kaostan beslenenler var genelde onlar soruyor neden sessiz diye :) 

haklısın.. haklısın.. haklısın... yazmamızı bekliyorlar gerisi linç oluyor. 

Ha bir de haksız bulununca postu kapatıp yeni post açanlar var :) baya eğlenceli aslında 
(13,379 puan) tarafından
Ben de kapatcam dur :)
0 oy
(252 puan) tarafından
walla çok haklısın hocam da kimseye anlatamazsin ki burda 
(13,379 puan) tarafından
Anlamadılar cidden :')

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 260 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Su_misali (96 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 211 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 58 göst.
3 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde urasinannesiiii (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 524 göst.
3 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde urasinannesiiii (16 puan) tarafından soruldu

411,009 soru

12,369,285 cevap

42,260 kullanıcı

Kategoriler

...