0 oy
70 göst.
Diğer kategorisinde (555 puan) tarafından
Kızlar iyi akşamlar hepinize benim kız kardeşim dış gebelik gecirdi iç kanama geçirdi kanaması durdu ama yumurtaliklarinda kan sıvısı kalmış şuan fakülte hastanesinde Daktoru. Fatih Mehmet  fındık. Gözlem altında  o sıvı gitmesse amaliyatla ya yumurtalıklarini yada tüpleri alacakmış bilmiyorum nasıl oluyor.diyarmakirda iyi kadın doğum uzmanı tanıyan var mı lutfen kardeşim daha 20 yaşında hiç çocuğu Yok küçük daha 

5 Cevaplar

0 oy
(1,024 puan) tarafından
Allah şifa versin.. Kuzenim tüp bebek tedavisi gördü uğur değer var Memorial da o iyi diye biliyorum. Bahçeci hastanesi var Dr.Zeki Akkum var onu biliyorum. Bide benim kızımda kontrole gittigim doktorum var. Selami erdem galiba oda batı hastanesinde
-Reklam-
0 oy
(108 puan) tarafından
Dediginiz doktora bnde bi ara gitm cok iyi bir doktor ama tek bir doktorla kalmayin bemce ztn o doktorda ucretliydi sanirm. Size en buyuktavsiyem madi durumn varsa.   Özgür Özkul var  numarasida var verebilirm muayeneyi falan sor me kadr diye  kardesinin durumunu anlat ona git eger madi durum yokasa  ozel baglara git hidir budak varoda cokiyi bence bu ikisinin birine git bi doktorla tek kalmayin gercktnde  çok üzüldüm yaşıda küçükmüş 
0 oy
(13,105 puan) tarafından
Neval yaman, Mahmut hoca var genesiste, memorial da aydın hoca var. Bunalr iyidir. Ben doğum için pınara gittim ama bu daha özel bir durum bunlar ile bir görüşün 
0 oy
(5,334 puan) tarafından
Orayi bilmiyorum da urfa da mert bey var cok met ediyorlar 
0 oy
(1,803 puan) tarafından
Beside aydın çok iyi ben çok memnun kaldım bu vajinal estetikleri falanda yapiyo vajina ile ilgili bütün ameliyatlara giriyo bı görüşün derim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 30 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Zenan. (555 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 27 göst.
17 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zenan. (555 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
31 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde UmAYElcin (189 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
11 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Metropol yorgunu (276 puan) tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,843 cevap

37,570 kullanıcı

Kategoriler

...