0 oy
847 göst.
Aile kategorisinde (1,412 puan) tarafından
Kızlar demistm meme kanseri teşhisi kondu ve ben 13+3, haftalık hamileym. Doktor bebekle sürecin uzar ve doğduğunda mutlaka ilacin etkisi olur diyor. Ben instagram da bir sürü sayfa da okudm benm gibi olup tedavi gören ve bebegi sağlıklı dogan kendi hastalığı atlatan. Eşimde kaynanam gilde aldır diyor. Sana bisey olsa onlar kalsa ya da ilaç etki etse ömür boyu vicdan çekersn keşke aldirsaydm diye diyor . Bid3 kızım var 2 yaşında .. oyle Bi çıkmazdaym ki ben asla aldirmak istemiyorum:( Allahim bana Bi çıkıp yolu göstersin. Ne olur dua edin benim için.. ağlamaktan Bi hal oldm...

31 Cevaplar

+3 oy
(7 puan) tarafından
Aldırmak ve aldırmamak herkesın fıkrı tabı kı faeklı saygı duyarım ama benım basıma boyle bı durum gelse dıyerek sahsıma konusmak ıstıyorum. Allahtan gelen her seye razı olup tevekkül edip aldırmazdım o da cok buyuk bı gunah. Evet cocugum sorunlu dogabılır fakat bu Allahın bılcegı bı iş yani belkıde sorunsuz dogar yanı her ıkı ıhtımale bakarsam da ne olursa olsun aldırmazdım. Bdnım fıkrım bu yönde sende bılıyosundur ıllakı kalbınden gelenı yap
(575 puan) tarafından
Neden bilmiyorum ama içimdeki his çok güzel bir mucize yaşayacakmissin gibi geliyor rabbim herşeyi en güzel bilendir Rabbime bırak dua etmek bize kalsın
-Reklam-
+3 oy
(3,177 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hastalığı veren de Rabb'im bebeğini veren de Rabbim her ikisinede razı olurdum kı Rabbimden çok bilemeyiz buda bır imtihân çok zor ama evet imtihan.. Rabbım çıkış yolu göstersin Allah'tan ümit asla kesilmez bellımı olur bebeğin senin şifandır belkıde ..tevekkül ederdım senın yerinde olsam.. Acil şifalar versin Rabbim sana da
+2 oy
(5,471 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ama eşin ve kaynananı haklı buluyorum 
+1 oy
(3,464 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım, ama eşin ve kayinvaliden haklı malesef ki 
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Malesef canım tedavi sürecinde kullanılan ilaçlar ağır ilaçlar etkisi kalır bebekte istisnalar elbette vardır ama istisna adı ustunde karar sana kalmış burda kimse aldır aldırma demez sana Allah yardımcın olsun
0 oy
(9,502 puan) tarafından
Ne kdr zor bir durum Rabbim yardımcın olsun bir kapı açsın 
0 oy
(4,466 puan) tarafından
Çok zor bir karar olsa da ben de kaynanan ve eşine hak verdim. Allah yardımcın olsun, bunun son kararını da en iyi sen verirsin. 
0 oy
(9,495 puan) tarafından

1 postuna daha yorum.yapmistim postu kaldırdın canım benim kuzenimde rahim kanseriydi hamile kaldıktan sonra farkedildi doğurdu kızı 9 aylik kendi de 15 gün önce ameliyat oldu hersey yolunda şuan bir kaç Dr a daha görün istersen 

tarafından
Meme kanserinde yayılma riski büyük canım
0 oy
(1,092 puan) tarafından
Malesef haklılar rabbim yar ve yardımcın olsun 
0 oy
(119 puan) tarafından
Kurban olduğum Rabbim ya şafi ismine hürmeten şifanı versin canım benim 
0 oy
(335 puan) tarafından
Evlattan vazgeçmek tabiki zor olur ama sen keyfi aldırmıyorsun ki Rabbim de Biliyor bir ağri kesici bile içilemiyorken senin kullancağın ilaçları senin bünyene  bile agır gelirken bebeğe neler yapar düşün doktor eğer öyle dediyse bildiği vardır şuan evladın için kendini düsünmek zorundasın
0 oy
(1,122 puan) tarafından

Rabbim şifa versin insallh çok zor bı seçenek ilerki zamanlarda otrasonda beli olurmu bebeğin durmu ne ilacın etkisi ne kadar oluyor sana bı zararı varmı peki doktor ne diyor burda birşey demek çok zor rabbim o canı vermisse bu hasatlikda sana elbet bı çıkarı yolu vardır bilmesin belki sağlıklı doğar ilacalrinda ağır muhtemelen??rabbim şafi İsmiyle ikinize sağlık versin bacım:( 

0 oy
(2,255 puan) tarafından
Cok zor bir durum gercekten. Annenin hayatini tejlikeye sokmayacaksa o cocugu aldirmak cinayet olur canim. Rabbim kolaylikla acil sifani versin. Allah in sevdigi kuluymussun, seni cifte imtihanla imtihan ediyor. Aldir demek kimsenin haddine degil eger senin sagligini zarara sokmayacaksa. Dedigin gibi birsuru ornek var sapasaglam dogan cocuklar cok. Ustelik bebek anne icin sifadir. Rabbim ikinizede saglik versin. Cok dardaysan istihare namazina yatmani oneririm
(1,412 puan) tarafından
Bu gece yatmayi düşünüyorum.
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Hamileyken tek bir hafta antibiyotik kullandım doktor tavsiyesiyle idrar yolu enfeksiyonu için bebeğimin işitme testinde risk grubu olduğunu soylediler ve şuanda 3.testi yaptıracağız.onun vicdan azabını çekiyorum .senin ilaçların çok çok ağır olacak doktorların vardır bildiği canım evet sen  tabiki çok çok zor durumdasın zor bir karar ama Allah korusun seninde canin risk altındayken böyle bir hastalikla  bir tane daha bebeğin var ve onun da hayatina da etki etmiş olursun .Rabbim şifa versin ve kolaylık versin en son karar senin tabiki
(250 puan) tarafından
İşitmeyle ilgili problemin antibiyotikten kaynaklandığını kim söyledi
(1,001 puan) tarafından
Gebelikte antibiyotik kullanımı olursa bebekte yenidoğan işitme testini geçse bile risk grubu oluyormuş odyoloji uzmanı ve Kbb uzmanı söyledi üst kuruma sevk ediyorlar referans merkezi olan yerler üniversite hastaneleri veya Medical Park Medicana gibi büyük hastaneler bugün yaptırdık 3.testi çok şükür geçti .ama bir antibiyotik bile zarar verebilirmis hamilelikte .kullananlar mutlaka işitme olayına dikkat etsin .
(250 puan) tarafından
Anladım teşekkürler.
(1,001 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(1,060 puan) tarafından
İnstagramda nurayguvendi.azeri profili vsar sizinle aynı süreçten geçti belki size de moral olur incelemenizi öneririm. Kızı gayet sağlıklı doğdu kocaman oldu bile
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Saçmalık ben senin bir postuna da yazmıştım perinatolojide bir abla rahim ağzı kanseri olmuş rahim ağzını almışlar ona rağmen hamile kalmış kadın sezeryanla doğum yaptı ve üstelik rahim kanseri tekrarlamış oda aynı senin gibi doğumdan sonra tedavisine başlanacakti 
0 oy
(4,686 puan) tarafından
Arkadaşıma 5 aydır meme kanseri teşhis koydular  hala tedavi  uygulamadılar kontrol altında sizin bebekde var neden direk ilaç bu şu veriyorlar kontrol altına alıp doğumdan sonra tedavi yapan çok hasta var
0 oy
(103 puan) tarafından
Tamam karnindaki de senij evladin tabi ki ondan vazgecmekte cok zor. Ama suan yaninda olan dunyaya gelmis kucaginda tasidigin bi evladin daha var. Onu riske atmaya deger mi??? 2 yasindaki evladini dusun ve dogru olani yap
0 oy
(5,297 puan) tarafından
Canim ben de hamile kaldim genetik problem var bizde ben aldirdim çünkü kortizonlu iğne kullandim mr cekindi kizim yanindaydim ilacli tomo cektirdim kendim bilmiyordum hamile oldugumu ogrenince iki doktora gittik ikisi de olumsuz konustu bir daha oyle yuku kaldircak pskolojim o an yoktu Rabbim sifa versin sana 
0 oy
tarafından
Sadece Allah şifa versin demek düşer bana veren Allah alan Allah bu kadar derim 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 973 göst.
7 Haziran 2024 Aile kategorisinde Sv tht (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 521 göst.
30 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Simay888 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 455 göst.
17 Ekim 2021 Diğer kategorisinde ⭐Beyza Nur⭐ (11,086 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 219 göst.
7 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde duruucansuu (32 puan) tarafından soruldu

405,666 soru

12,155,301 cevap

36,589 kullanıcı

...