0 oy
887 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,484 puan) tarafından
Kızlar demistm meme kanseri teşhisi kondu ve ben 13+3, haftalık hamileym. Doktor bebekle sürecin uzar ve doğduğunda mutlaka ilacin etkisi olur diyor. Ben instagram da bir sürü sayfa da okudm benm gibi olup tedavi gören ve bebegi sağlıklı dogan kendi hastalığı atlatan. Eşimde kaynanam gilde aldır diyor. Sana bisey olsa onlar kalsa ya da ilaç etki etse ömür boyu vicdan çekersn keşke aldirsaydm diye diyor . Bid3 kızım var 2 yaşında .. oyle Bi çıkmazdaym ki ben asla aldirmak istemiyorum:( Allahim bana Bi çıkıp yolu göstersin. Ne olur dua edin benim için.. ağlamaktan Bi hal oldm...

31 Cevaplar

0 oy
(29,260 puan) tarafından

Aldırma Rabbim vermiş iksinide tanıdığım doğumdan sonra tedavi görmeye başladı yani bilemiyorum çok zor Rabbim sana şifa versin evlatina bağışlasın 

-Reklam-
0 oy
(2,028 puan) tarafından
Haklı ama bilemeidm Allah yardımcın olsun
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Evet çok zor ama ya o bebeği saldırdıktan sonra evdeki bebeğinle sınanırsan ?

Maddi durumun ıyıyse nipt testi yaptır (amerıkaya kan gonderılen)
(1,484 puan) tarafından
Onuda düşünüyorum:(
0 oy
(506 puan) tarafından
Bende 

gizli hiper kolesterol 

Kas ve kemik zayıflığı 

Kalça çıkığı ve düz tabanlıyim 

Buna rağmen hamile kaldım çok riskli hamilelik geçirdim doktorlar falan hepsi aldır dedi ailem bile ama aldırmadım hayat olacak bana dedim 

Hamilelikte 2 büyük atak geçirdim normal de ilaçsız asla kendime gelemezdim ama eşime dedim ne olursa olsun bebeğimizi kurtar önce diye aileme de hepsi ağladı ama ben inanıyordum kızım bana hayat olacak diye ve ilaç içmedim çok şükür doğdu zayıf ve gününden erken doğdu ama kuveze bile alınmadı sağlıklı güzel akıllı bir kızım oldu genetik hastalıklarım geçer diye korktum hiç biri geçmemiş yani demem o ki Allah isterse hiç birsey olmaz 
0 oy
(4,387 puan) tarafından
Cok zor bir durum, oncelikle Rabbim sifani versin tez vakitte. Ben kendimi gectim ilk cocugumu dusunurdum. Cunku hem bana bisey olsa annesiz kalir, hemde varsayalim dogurdum ve sakat oldu kardesi, ben basim gozum ustune bakarim ama ya bana sonra bisey olsa bi omur kardesine bakma yukunu nasil cocuguma birakirim. Tabi ben farazi konusuyorum boyle demek veya dusunmek suan kolay ama o an ne yaparim bilemedim cok zor. Rabbim cikis yolu gostersin insallah.
0 oy
(29 puan) tarafından
Eşin ve kaynanan haklı bence.Zor durum Allah yardımcın olsun
0 oy
(2,868 puan) tarafından
Bebegin varlığı hayatını riske atmıyorsa aldırmak cinayet olur.
0 oy
(51,726 puan) tarafından
cok zor bir karar Allah yardımcın olsun
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Çok zor bir durum gerçekten Allah yardımcınız olsun 
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Kızlar kafam kazan gibi.  İşin içinden çıkamıyorum 
0 oy
(5,674 puan) tarafından
Benim tek yorumum bu olacak rabim bu hamilelikten sonra bu hastalığı nasip etmişse vardır bit hayır belki o bebek seni iğleştirecek

Çok geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,033 göst.
7 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevo_sevo (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 536 göst.
30 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Simay888 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 521 göst.
17 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,212 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 222 göst.
7 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde duruucansuu (32 puan) tarafından soruldu

410,502 soru

12,347,790 cevap

40,269 kullanıcı

Kategoriler

...