0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (392 puan) tarafından

Tavuklar neden bu şekilde kömür karası oluyor genelde alt kısımları oluyor içine sıvı yağ salça karabiber tuz ekliyorum 

image

7 Cevaplar

0 oy
(5,706 puan) tarafından
Yogurt salca yag kirmizi toz biber kekik kimyon karabiber 1 tane sarimsak harmanliyorum patetes biber tavuk hepsini.atiyorum tepsiyi sonra firina 
-Reklam-
0 oy
(1,812 puan) tarafından
Bence tavuklar az sa daha küçük bir kaba dip dibe koy o şekilde yanma olmaz 
0 oy
(14,365 puan) tarafından
üstünü yağlı kağıt ile kapatıp pişir, sonlara doğru kağıdı çıkar öyle biraz daha pişsin
0 oy
(2,729 puan) tarafından
Salça yanıyor işte canım. Ben poşette yapıyorum genelde. İçine patateste atıyorum.
0 oy
(1,823 puan) tarafından
Salca koymamayi dene cnm..ben sarimsak sogan rendeliyorum 2-3 yemek kasigi ypgurt,karabiber,tuz  biraz sivayag bolca da tavuk baharati koyup tavuklari sosun icinde vaktimvarsa 1-2 saat bekletiyorum.yoksa da guzelce harmanlayip firinda pisiriyorum misgibi oluyo.dene derim
0 oy
(52,368 puan) tarafından
ayari mi yüksek 
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Canım kanatlara çizik at artı bide fırın ızgarası varya ona diz yap ben öyle yapıyorum mangal gibi oluyor.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 259 göst.
31 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Deniz16 (392 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 126 göst.
0 oy
2 cevap 95 göst.
0 oy
1 cevap 67 göst.
7 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde sweetlady (866 puan) tarafından soruldu

414,127 soru

12,463,592 cevap

46,815 kullanıcı

Kategoriler

...