0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından
Hanımlar gerçekten bir şeyi çok istiyorum dua ediyorum olmuyor eminim hakkımda demek ki böylesi daha hayırlıdır.Rabbim en güzelini bilir.ama stres altında kalıyorum,beynim uyuşuyor düşünmekten .yani demek istediğim sizin bildiğiniz bir dua var mı 

8 Cevaplar

0 oy
(2,546 puan) tarafından
İçten ,kalpten yapılan her dua kabul olur canım.Gec olur ama olur .gönlünü ferah tut stres yapma ,yaptıkça negatif enerjiyi alırsın üstüne.rabbim duanı mujdelesin sana inşallah 
(35 puan) tarafından
Amin inşaallah kardeşim
-Reklam-
0 oy
(37 puan) tarafından
İsmi Azam ile dua edin. Ben o şekilde dua ediyorum Rabbim bugüne kadar hiç boş çevirmedi hamdolsun 
0 oy
(1,036 puan) tarafından
Sadece hayirlisini dilemek zor olandir. Dualarinda hayirlisini dilerken kolay olsun ya da kolaylıkla olsun demeyi de ihmal etme canım. Rabbim hayırlı ve kolaylıkla kabul eylesin İnşaAllah 
0 oy
(441 puan) tarafından
Ben daha önce 2 defa anlatacağım şekilde dua ettim ve 2si de kabul oldu çok şükür hamdolsun. Öncelikle arife günü abdest alıp hiç konuşmadan bin tane ihlas suresi okuyacaksın ve aralarda durup başka şeyle ilgilenmemeye çalış, sonrasında istediğin duayı et kardeşim inşallah kabul olur.
0 oy
tarafından
Taze abdest alıp hiç dünya kelamı konuşmadan 2 rekat abdest şükür kılıp yerinden bile kalmadan dua edersen Allah o duayı kabul etmemek benim şanıma yakışmaz buyuruyor. Ne ettiysem kabul oldu.
0 oy
(451 puan) tarafından
İsmi azam duası etmiştim kız evlat istemiştim kabul oldu eşimin tarafida hep erkek kimse kabullenmedi kızım olacagini ama bı tek bizim kızımız var çok şükür rabbim nasip etti 
0 oy
(556 puan) tarafından
Olmuyor sa güzelleştiriyor dur RABBİM  bekle sabırla 
0 oy
(92 puan) tarafından
Allâhu hû Melikün Semîun qâdirun Kerîm. Halîmun Latîfun Alîmun Muînun Sâdiq. 2 rekât hacet namazı kılıp bu isimleri 111 defa okuya bilirsin ismi azam diye geçiyor YouTube de bakabilirsiniz 
(4,805 puan) tarafından
İsmi Azam’la ilgili bir sürü farklı video çıkıyor  ya bir ara bakmıştım bulamamıştım ben
(92 puan) tarafından
Cübbeli Ahmet hoca var ben onun dediğine bakmıştım 111 defa bu yazdığım isimler okunacak her okuduğunuzda istediğiniz şeyi söylüyorsunuz mesela araba almak istiyorsunuz Allâhu hû Melikün Semîun qâdirun Kerîm. Halîmun Latîfun Alîmun Muînun Sâdiq. Deyip Allah'ım bana bı araba nasip et  sen dilediğine verirsin diyorsunz  111 defa yapıyorsun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 296 göst.
29 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Nrgz (827 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 156 göst.
25 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esema (410 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 919 göst.
3 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ❄❀GÖKTUĞ'UM❀❄ (6,910 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 441 göst.

404,760 soru

12,124,696 cevap

36,483 kullanıcı

...