0 oy
266 göst.
Diğer kategorisinde (436 puan) tarafından

Hayırlı cumalar herkese eşim işi gereği uzak bir yere gidecek 6 7 ay ve ben illa onun ailesinin yanına gideceğim yemin ederim moralim bozuk midem agrıyo üzüntüden daha önce gittim çünkü kaldım yine 4 5 ay kadar ve sevmiyorum orayı istemiyorum günler geçmek bilmiyor kaynanam temiz biri değil yaptığı yemeği yemek istemiyorum kendim yemek yapıyorum ama çoluk çocuk rahat durmuyor kendi evimde kalayım diyorum kavga edicez eşimle illa durdurmayacak of ya bıktım böyle şeylerden içimi döktüm kızlar rahatlamak istedim :((

7 Cevaplar

0 oy
(1,092 puan) tarafından
Haklısın cnm ama keşke kendi evinde kalabilsen.Yani ne diye zorluyor ki seni..evin var sonuçta ...
(1,092 puan) tarafından
Orda kaynanangille gecinenlbiliyor msn..eğer kavga gürültü vs çıkarsa bahane olur dönersin evi e
(436 puan) tarafından
Canım alttan alıyorum kimse kimseye kötü davranmıyor ama ben takıntılı insanım kaynanam temizlik nedir bilmez mutfak günlerce pis kalsa ben varım diye elini atmaz denedim çünkü zor yani dünyanın en iyisi bile olsa başkasının evinde olmuyo
(1,092 puan) tarafından
O zaman alttan almayacksin cnm ezdirme kendini ..bende zamanında çok ezdirdim çok pişmanım
(436 puan) tarafından
Tamam canım inşallah Allah yüzüme bakar ne diyim:)
(1,092 puan) tarafından
İnsalh cnm
-Reklam-
0 oy
(4,645 puan) tarafından
Gitmeyeceksin evinde duracaksın kayinvalideni sana bekçi mi tutmuş herkesin kendi evi kendi düzeni evinde duracaksın yeri geliyor insan kendi ailesinin evinde bile sıkılıyor 6 ay başkasini. Yanında nasıl kalınır ki 
(436 puan) tarafından
Zorlayacagım canım silah zoruyla götürecek değildir heralde kavga da etsek bu sefer ben sözümü geçirecegim
0 oy
tarafından
Neden ay nıye yanı aıle olduğunu senın tek basına insan olduğunu neden unutmuş esın. Benım esım gıttı beş aylıgına ben tek kaldım ne olacak yanı bıde çocuk var mılletın yanında olmaya ne gerek var evım dururken anlatman gerek bunu bence anlamıyorsa da ıcıme ökuz oturdu 
(436 puan) tarafından
Valla anlamıyo canım gözü arkada kalırmış dediğin gibi milletin evinde olmuyo tecrübe edindim
0 oy
tarafından
İlla başında bir bekçi dursun istiyorsa ya kendi gitmeyecek yada sen kendi ailene gideceksin. İstemedin bir durum için sana diretme yapamaz.
(436 puan) tarafından
Kendi ailem yok canım inşallah kendi gitmez ya dilekçe verecek bakalım
0 oy
(5,299 puan) tarafından
Esim suriyeye gidip geliyor valla ne annemlere gidiyorum ne baska yere en temizi iyisi kendi evin ikna etmeye calis canım
(436 puan) tarafından
İnşallah canım benim kendi ailem yok maalesef olsa onlarda da rahat edilmez
(5,299 puan) tarafından
Agla canim erkekler aglayinca ikna olur.d
(436 puan) tarafından
:) bi de onu deneyim sağ ol
(5,299 puan) tarafından
Ciddiyim kiz agla sonra tamam der gece de mutlu et konu kapanir gider sen de emeline ulasmis olursun.d
(436 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(2,284 puan) tarafından
Acik aciknkonus kocanla, kendi evim duzenim var, rahat yatamiyorum kalkamiyorum, kac ay nasil yapayim, ben dururm evde de diret. Kocaman ijsansiniz cocuk gibi birilerinkn yanima gondermek nedir
(436 puan) tarafından
Vallahi haklısın ya
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Pardon da niye kendi evinde kalamıyorsun ya da kendi annenin babanın yanına git atıyorum 4 Aysa 2 ay birinde 2 ay birinde kalırsın ama saçma yani kendi evinde kalamama eşin niye kabul etmiyor ki bunu 
(436 puan) tarafından
Canım kendi ailem yok kendi evimde de dururum eşim müsaade etse yemeğimi aksatmam temizliğimi ihmal etmem evine bakan bir kadınım ama işte gözüm arkada kalır diyo ama umrumda degil kaldım kaç kere yeter ne vakit geçmek biliyor orada ne nefes alabiliyorum gitmeyecegim kesin bir şekilde inşallah
(3,572 puan) tarafından
Aynen böyle söyle eşine de rahat edemiyorum kısa bir süreden bahsetmiyoruz onca zaman kendi evimden uzak kalmak istemiyorum de yani en azından tamamını kendi evinde geçirmene izin vermese bile 1-2 ayını olsun kurtar
(436 puan) tarafından
İnşallah canım derdime ortak olduğun için teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 860 göst.
21 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Mucize'm ⚡ (2,189 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 477 göst.
16 Ağustos 2018 Diğer kategorisinde Dilara (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
55 cevap 2,426 göst.
0 oy
3 cevap 242 göst.
9 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,851 puan) tarafından soruldu

406,117 soru

12,175,737 cevap

36,650 kullanıcı

...