0 oy
652 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Kizimi gunluk banyo yaptiriyorum annem hergun banyo yaptirmanin zararli oldugunu soyluyor herhangi bir zarari var mi ben hic duymadim boyle birsey

33 Cevaplar

0 oy
(1,792 puan) tarafından
Ewet var cildi kurutuyor egzama yapyor
-Reklam-
0 oy
(148 puan) tarafından
Rahatlatır da ne zararı olacak ki 
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Günlük iyi üsenmiyorsun canım valla :))
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Heegun şampuanlama canım hep kimyasal iki üç günde bir şampuan yap saç dersini kurutur hemde 
0 oy
(993 puan) tarafından
O kadar çok zararı var ki sayardim da uykum geldi Google yaz oku yani annen hakli
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Her yıkamada şampuan duş jeli sabun kullanmadıktan sonra zararı olmaz. Bunları kullanıyorsan her yıkamada vücudunun, saçının ph değeri bozulur. O da sıkıntılara yol açar.
0 oy
(1,299 puan) tarafından
Bana da her gün banyo yapan su gören çocuk daha çabuk büyür dendi 
0 oy
(522 puan) tarafından
Saç derisi için zararlı diye duymuştum 
0 oy
(2,302 puan) tarafından
Şu hergün yıkayanlar nasıl yıkıyor hiç mi usenmiyor:D hergün nasıl vakit buluyor vallahi pek inandırıcı gelmiyor bana hergün yikayamazsin bence 
(508 puan) tarafından
Canim kimseyi inandirma gibi bir çabam yok yalan soylerek elime gececek birseyde yok evimiz mustakil kizim hergun evin bahvesinde toz toprak oynuyor bende banyo yaptiriyorum
(2,302 puan) tarafından
Doğduğundan beri her gün mü
(508 puan) tarafından
Yok canim dogdugundan beri hergun degil :))) güldürdün beni kizim 4 yasinda ve hergun banyo yaptiriyorum uzun zamandir
0 oy
tarafından
Bana da çok derler bunu hergün yıkama zararlı hayır ne zararı olsun banyo yapmanın anlamadım 
0 oy
(305 puan) tarafından
Yoo aksine faydalı rahat rahat uyur hem sadece hergun şsmpuanlamak iyi değil cildini kurutur bende yazın hergün yaptırıyorum bigun iyice sampuanlayip diğer gün çok az kafasına şampuan sürüyorum onun dışında bi zararı olduğunu duymadım
0 oy
(773 puan) tarafından
Niye zarari olsun ki su sonuçta benim ufaklik hic sevmiyor banyoyu banyoya soktugum an sanki dovuyorlar oyle bagriyor 
0 oy
(28,816 puan) tarafından

Zararı yok tabi ama günlük değilde iki günde bir daha iyi olur gibi 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 4 melek annesi (1,070 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 210 göst.
27 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.
24 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Yarali (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 315 göst.
10 Temmuz 2023 Aile kategorisinde sweetlady (773 puan) tarafından soruldu

405,887 soru

12,164,808 cevap

36,621 kullanıcı