0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızlar tronbofoli testlerim negatif ama düşük çıkmış protein s düşüklüğü kan pıhtılaşması amı sebeb oluyor bakarmisnz

1 cevap

0 oy
(359 puan) tarafından
Bendede kanpihtilasmasi çıktı sonuçlar boyle
(9 puan) tarafından
Sizdede negatifmiydi canm testlerin ama tüm testlerim düşük
(359 puan) tarafından
6li tranbofoli yaptırdım 3 negatif çıktı biri kan pihtilasmasina sebepmiş kadın doğum doktorum istemişti diğer ikisine de bıktırmadan daha
(359 puan) tarafından
Sonuçları ekledim ama gözükmüyor galiba
(9 puan) tarafından
Evet cnm görünmüyor malesef randevu bulamdm sonclri ogrenmk çok istyrm ama randevu yok
(9 puan) tarafından
Peki doktr ne dedi sana duzelebilirmiymis bebklerim hep dusuyor
(359 puan) tarafından
Bende iki düşük yaptım kan pıhtılaşma geçmez sadece hamile kalırsanız tedavi başlar dogum olana kadar iğne ve aspirin kullandım bide doktorum adetin 1 gün bile geçse test yapıp hemn gel demişti erken tedavi çok onemli
(9 puan) tarafından
Smdi alabildnmi bbgni kucgma saglkla kuzum ins almisndr bnm ilk hamilelgmde böle bsey olmdi ikinci cocklrmda yasadm
(359 puan) tarafından
Çok şükür şimdi Bi bebeğim var  ama gentik Bi pıhtılaşma olsa çocuğunuz olmazdı sonucunu buraya atabilirmisiniz
(9 puan) tarafından
Deneyim canım atmaya ilk bebeğimde ilk ayda hamile kalmstim sağlıkla aldım ama şimdi üst üste iki düşük yaşadım 3 aylık oluyo düşüyor
(359 puan) tarafından
Büyüklermiş benim de 4 aylıkti suyum gelmişti
Bende rahim ağzı kisaligi da vardi doktor ondan kaynaklıdır dedi hatta şimdiki bebeğimle sürekli yatıp 3 aylık hamileyken alttan dikiş attılar belki seninkide ondan kaynaklidir
(359 puan) tarafından
Bide hangi şehirde hangi doktora gidiyorsunuz
(9 puan) tarafından
Konya şehir hastanesi gittim cnm özele gittim gayet herşey yolundaydı kalp atışını duydm ikincinin 10 11 hftlkken tam 3 e girerken düşüyor
(9 puan) tarafından
Düşük tehliken var yat dediler yatiyodum 10 gün lekem geldi sonrasında 11 gün daha yoğunlaştı bebek kesesinde kanama yok rahimden geliyor dinlen dediler eve geldim dusurdum
(359 puan) tarafından
Bende ereglide yaşıyorum buradaki doktorum Ali Acar a yönlendirdi çok iyi Bi doktor dikiş atılacak dedi konya meram tıpta da ameliyat oldum bide oraya gidin isterseniz çok iyi ora
(9 puan) tarafından
Ali acari biliyorum ama ne tesadüf sizde Konyalı sayılırsınız tanstigima sevndm cnm Ali acar iyi bi doktor ama öle randevu bulmak kolay olmuyor su.sonuclara doktr baksn bsey demezse ona uğraşmayı düşünüyorum birde
(359 puan) tarafından
Evet anim eşim konyali ben adanaliyim  
Dediğin gibi zor randevu alınıyor bana randevuyu kendi doktorum aldı  yoksa 1 sonraya veriyorlar
(9 puan) tarafından
Doktorundan dolayı sansliymisin canm öle her hastayı muayene etmiyor Ali acar gerckten büyük sorunlu hastalara bakıyor bı sonucu gösterebilirsem randevu alamiyrm işte sorun varmı yokmu bilsem ugrascam çünkü çok yiprandm kürtaj oldm bide
(359 puan) tarafından
Gerçekten çok zor bir süreç bende çok yıprandım
Ordada özel kadın kliniği yokmu ondan daha kolay randevu bulunuyor ben halimeliligimde hastaneye hiç gitmedim hep kliniğe gittim randevu derdim olmuyordu fiyatlarida özel hastaneye göre daha uygundu
(9 puan) tarafından
Hc duymadm cnm ama başka doktr sonucna bakmazlar mutlka takipli doktrn gormeli baklm RCA etcm bu hfta doktra
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 46 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Busra42 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
24 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
0 oy
2 cevap 87 göst.
15 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mlknkrc (301 puan) tarafından soruldu

411,613 soru

12,391,431 cevap

43,825 kullanıcı

Kategoriler

...