+1 oy
532 göst.
Diğer kategorisinde (310 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Sorum yukarıda :)

25 Cevaplar

0 oy
(326 puan) tarafından
Valaaa ne yaptıysam boss kokmuyor:((
(310 puan) tarafından
Ay bazılarının buram buram kokuyor parfüm gibi soruyorum aynı ben gibi yıkıyor anlamadım valla
-Reklam-
0 oy
(506 puan) tarafından
Annem ön yıkamalı atıyor fakat Bizim ön yıkama alanı süresi çok uzun nasıl yapacağım bilmiyorum
(678 puan) tarafından
canım makina hangi program olursa olsun çamaşıra göre yıkıyor.bende ön yıkama 3 saat 10 dakika normalde,ama makinayı çok doldurmayıp yıkadığımda 2 saate düşüyor hemen yıkayıveriyor istersen bi dene belki denemişsindirde bilmiyorum ama
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Canım püf noktasi çamaşır makinasını çalıştırdığın gibi yumusaticiyi doldrumyacaksin yıkama bitmine yakın durlamaya geçmeden koyacaksın 
(5,744 puan) tarafından
Yumoş sakura canım.
(1,231 puan) tarafından
Bingo soft kullanıyorum kokusu mükemmel ve kalıcı
(5,744 puan) tarafından
Hiç kullanmadım canım ama bitince alır bir denerim hangi rengi birde.
(1,231 puan) tarafından
Beyaz üstünde bebek resmi var. Her kokuyu kullanamam ağır gelir. Ama bunun kokusu beni rahatsız etmiyor mükemmel kokuyor
(5,744 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bakarım mutlaka yeni kokularida severim denerim.
0 oy
(5,744 puan) tarafından
Ben yumos sakura kullanyorum efsane kokuyor günlerce kalıyor coraplarda bile.
0 oy
(1,066 puan) tarafından
Yumuşatıcı koyduğun kısımda max yazan çizgiye kadar asla doldurmayacaksin doldurursan Yumuşatıcı sen kapağı kapattıktan sonra direk çamaşıra akar maxa gelmeden yarı kadar koy minicik Yumuşatıcının ne kadar etkisi olduğunu göreceksin ayrıca durulama sırasında koyanlar varmış Yumoşu az koyarsan gitmez yani gerek olmaz ne kadar az koyarsan o kadar güzel kokar yumoşu makine zaten en son alır senin ayriyeten durulama zamanında koymaya gerek yok
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Ben yımuşatıcıyı alacağı zaman ekliyorum gözüne. En başta ekleyince akıp gidiyor onla  defalarca durulanıyor kokmuyor
0 oy
(8,344 puan) tarafından
Ben şöyle duydum hemen dokmuyor yumusaticiyi sonda durularken mi dokuyorlardi yoksa sıkarkenmiydi 2 .su alırken di makine galiba ama benim camasirlarim yumosla kokar ne güzel öyle yapmasamda
0 oy
(567 puan) tarafından
Yumuşatıcısına göre değişiyor bence bütün yumuşatıcılar denedim en güzel kalıcı olan yumoş ekstra lilyum. Bir de diğer yumuşatıcıları benim makine hemen alıyor ben de onu anlamıyorum durulamasını bekliyorum o zaman koyuyorum yumuşatıcısını. Ama bu yumoşlarda konsantrelerde öyle olmuyor deterjanla beraber koyuyorum durulamada alıyor. O zaman kokusu kalıcı oluyor
0 oy
(356 puan) tarafından
Bende her yolu denedim şu alacağı zamanda koydum ama hep kokusu gidiyordu sonra şunu denedim  makine bitirince durulama programı var şu almaya başlayınca döküyorum çıkarıp hemen aşınca mis gibi kokuyor uzun sürede kalıyor oyle
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Bingo beyaz olandan kullanıyorum buramburam kokuyor.valla hem orta goze hem yan göze koyarim ben 60 derecede yıkarım kokar çıkmazda valla kokusu
0 oy
(353 puan) tarafından
Vallaha annem sadece tursil kullanır omo ve çok güzel kokuyor onlar yumos kullanmazlar bende öyle yapicam elimdeki bitsin bende sıvı 
0 oy
tarafından
Benim hiç sorun olmuyo ya hepte yumuşatıcı kokar 
0 oy
(773 puan) tarafından
Valla ayni dertten muzdaribim
0 oy
(393 puan) tarafından
Beyaz sirke+lavanta yağı 
0 oy
(4,177 puan) tarafından
Her çeşit yumuşatıcı denedim ve en son makinemde kalıcı olanları buldum genelde onları kullanıyorum. Ayrıca benim makine de yumuşatıcı gözünde Max. Yazan yere kadar dolduruyorum 
0 oy
tarafından
Bingonun kırmızı kutusu harika kalıcı 
0 oy
(1,293 puan) tarafından
Bende öyle bir sorun olmadı da durulanma zamanında ekleyin diyorlar
0 oy
(436 puan) tarafından

Bingo kullanıyorum cnaım buram buram kokuyor 

image

(4,134 puan) tarafından
Ooo stokta yapmışsin :D
(436 puan) tarafından
A101 de indirimde :) fiyat uygun bulunca herşeyi stoklarım :)
(4,134 puan) tarafından
Mantıklı olan :D
0 oy
(29,312 puan) tarafından

Haftada bir makinayı yıkamak içini tursel koyduğumuz yeri sirkeli su ile silerim içini dışını temiz yıkar çamaşırlari

0 oy
tarafından
Benim çamaşırlarım hep kokuyor abc nin beyaz olanını kullanıyorum 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 116 göst.
0 oy
13 cevap 1,018 göst.
20 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Zynpmrt (326 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 335 göst.
30 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Melike111020 (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 577 göst.
18 Ağustos 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Hazalhasan (101 puan) tarafından soruldu

410,936 soru

12,366,158 cevap

42,043 kullanıcı

Kategoriler

...