+1 oy
534 göst.
Diğer kategorisinde (310 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Sorum yukarıda :)

25 Cevaplar

0 oy
(1,742 puan) tarafından
Bingo soft (marka bu olmasa bile kesinlikle konsantre olmalı) 

Birde çamaşırı az koymak yarısına ancak doldurmak lazım yoksa makina yikamiyor şimdiki makinalar tasarruflu olduğu için suyu az veriyor resmen kirli çıkıyor o yüzden az koy bende buraya sormuştum aynı soruyu şimdi bunları uygulayınca mis gibi kokuyor 
-Reklam-
0 oy
(410 puan) tarafından
Burda bekliyim 
0 oy
(4,383 puan) tarafından
En kesin ve net çözümü söyleyeyim kızlar markası ne olursa olsun bu yöntemle buram buram kokuyor ben hep böyle yapıyorum çamaşırlar yıkanıyor bitiyor sadece deterjan ekliyorum yıkama bitince makineyi sadece durulama moduna alıp yumuşatıcıyı o zaman ekliyorum makineden makineye değişir benim durulama modu 16 dakika kısa sürüyor zaten tüm makinelerde bu yöntemi deneyin mutlaka oğlumun geçen sene yıkayıp kaldırdığım çamaşırları bile çıkarınca mis gibi kokuyor hala 
0 oy
(4,575 puan) tarafından
Yumuşatıcı yerine değil de deterjanın üzerine döküyorum mis gibi de kokuyor
0 oy
(523 puan) tarafından

Öncelikle bir kere yıkat sonra kısa programa at. Kısa programda bingo konsantre yumuşatıcı koy bı kapak bı de yıkanır yikanmaz hemen havadar bı yerde kurut çok güzel kokar 

Püf nokta çamaşırları da sepette nemli nemli bekletme yoksa yıkanmış çamaşır pis kokad

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 116 göst.
0 oy
13 cevap 1,018 göst.
20 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Zynpmrt (326 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 335 göst.
30 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Melike111020 (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 577 göst.
18 Ağustos 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Hazalhasan (101 puan) tarafından soruldu

410,952 soru

12,366,841 cevap

42,091 kullanıcı

Kategoriler

...