0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (6,000 puan) tarafından

image

canim cektmisti almıştım hamile olduğumu anlayınca yapmadım doktor bir fincan kahve icebilirsin dedi günde ama bunndan hiç bahsetmedim sknti olurmu bir bardaktan 14 hfatligim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bunlar  granül kahvelerden sağlıksız. Sürekli olmamakla beraber kaçamak yapılabilir. Yani bana bir şey olmadı. 
(6,000 puan) tarafından
Yok sürekli hiç içmem ya ilkez
-Reklam-
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Tamamen sağlıklı beslenecegim diyorsan bunun yerine evde filtre kahve demleyip içine süt koyup icebilirsin hatta sütü kopuk yapıp üstüne eklersen latte bile olur.bunlar sağlıksız.ama illa bunu canin cekiyorsa ara sıra içmekten bir şey olmaz abartmadikca anne sensin karar senin :)
(6,000 puan) tarafından
Bişey olmaz dimi cocuga
(1,706 puan) tarafından
Canim şu anda tamamen organik sağlıklı beslenmek çok zor hem bütçe açısından hem yaşam şartları hem de alışkanlıklardan dolayı, birçok anne katkı maddeli ürünler yiyerek hamilelik geçiriyor.benim dogurdugum çocuk görünürde sağlıklı çok şükür ama ileride şeker hastası mi olur kolesterol mu ne olur başka bir şey mi olur.hamilelikte yediklerimizin ne kadar etkisi vardır bence doktorlar bile bunun yüzdesini oranını vs hesaplayamaz.Allahin izniyle bir toz kahve içmeyle tabi ki çocuğuna görünürde bir şey olmaz hamileliginde risk yaratmaz ama benim demek istediğim elinden geldiğince canının istediği şeyin sağlıklı bir alternatifi varsa onu tercih et.dedigim gibi bunu icmek yerine filtre kahve satılıyor migrosta al bir paket french presste demle sütünü koy iç şekersiz icemem diyorsan yanında kuru incir gibi kuru meyveler yiyebilirsin seçenek çok
(6,000 puan) tarafından
Çok sık içmem yaa aram da yok zaten çay içiyorum öyle cnm çekti dye sordum
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Yani bebege zarari var mı dersen yok iki hamilelik geçirdim içtim arada ama yararı olur mu dersen oda yok canım 
(6,000 puan) tarafından
Yarar için degl yaa zten fazla içmem tek seferlik
0 oy
(772 puan) tarafından
Hem zararlı hem de boykot ürünü keşke içmeseniz hiç 
(6,000 puan) tarafından
Valah  cnm indirimdeyken cnm çekmişti almmisktik ama korktum bebeğe zarar verirmi niye tek seferlkye
0 oy
(3,477 puan) tarafından
Arada icebilirsin canım sorun olmaz
(6,000 puan) tarafından
Saol cnm

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 50 göst.
20 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
23 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu