0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde (1,801 puan) tarafından
5 gün önce kızıma banyo yaptırırken duşa kabinin camı patladı kızımı koruyayım derken Baş parmağım kopma noktasına geldi ve hissetmiyordum doktor dikip alçıya aldı ve 1 ay. Alçıda kalıcak dedi parmağını oynatmaman gerekir dedi 3 çocuğum var küçüğü 7 aylık ve çok zorlanıyorum eşim sağ olsun 5 gündür yanımda. Ama işe gitmek zorunda ailem uzakta annem çalışıyor yanıma gelemiyor bana sen buraya gel dedi. Sizce süreç nasıl işler gideceğim yerde hastane ye gitsem alçıyı alırlar mı? daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı? 

9 Cevaplar

0 oy
(16,253 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun okurken içim.gitti gözümde canlandı çok zor senin icjn dikkat et 
(1,801 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim evet çok zor benim için çocuklarımın bağırış seslerini hiç unutmayacağım
-Reklam-
0 oy
(157 puan) tarafından
Benim elimde kesildi baş parmağın avuç kısmı 4 dikişim var kavanoz batmıştı şuan yılar geçmesine rağmen hala tırnağımi kesince falan sızlar kışın elim ağrıyor geçmiş olsun 
(1,801 puan) tarafından
Evet kışın ağrır demişlerdi teşekkür ederim canım
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Eşimin yüzük parmağı iş yerinde iş kazasında kesildi kemigide kesikti onu da dikti Doktorlar ama alçıya alınmadı iki üç ay çalışmadı eşim 
(1,801 puan) tarafından
Anladım canım peki doktora gidip geliyor muydu fizik tedavi gördü mü
(1,493 puan) tarafından
Pansumana gitti bide parmağında Bir Demir vardı onu aldırdı rutin kontrole gitti canım fizik tedavi olmadı eşim
0 oy
(3,365 puan) tarafından
Kız kardeşimin de bileği kopma derecesine geldi evinde cam kapı var Rüzgar kapıyı çarparken o tutayım derken kolu camın içine girmişti geri çekerken bir daha cam kesmişti elini yani ölümden döndü ama süreç çok uzun ilerledi belli bir süre elini kullanamadı hala da baş parmağını hissetmiyor tam olarak böyle durumlarda illaki yanında bir yardımcı şart hele ki senin çocuk var annenlere gitsen daha mantıklı değil mi hem çocuklara bakarlar hem sana eşini de işe gitmiş olur
(1,801 puan) tarafından
Ya giderim ama 1 ay alçıda kalacak dedi gideceğim yer de alçıyı alırlar mı doktor izşn verir mi gitmeme size de çok geçmiş olsun
(3,365 puan) tarafından
Allah razı olsun sana da çok geçmiş olsun. Yaparlar tabii elin gavuru ülkemizde tatil yaparken en ufak rahatsızlığında hastanemizde rahat rahat görülebiliyor Suriyeliler falan da aynı şekil. Nereye gidersen git bakarlar kimliğin yanında olsun yeter ki
0 oy
(5,688 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım benim de tam bilek kısmına kapı camı gelmişti baş parmağımın siniri kopmuştu diktiler alçıya aldılar bir ay kaldı.Suan bir sıkıntı yok ama bazen parmağım kendi kendine kasılıyor kendi kendine haraket ediyor.Cocuklar konusunda Allah yardımcın olsun çünkü çok zor oluyor benim kesildiğinde oğlum bebekti emziriyordum çok zorlanmistim bende annemlerde kaldım 1 ay idare ettim bence annen gel diyorsa alçıdan çıkana kadar kal orda.
(1,801 puan) tarafından
Alçıdan çıktıktan sonra ayreten bğr tedavi gördün mü
(5,688 puan) tarafından
Yok canım görmedim sadece röntgen çekip baktılar.İyilesmis dediler o kadar.
0 oy
(348 puan) tarafından
Benim elim değil ama bileğim kesildi maket bıçağı ile dikten kesildi yan bir şekilde kesilseydi çok kötü şeyler olcakta parmaklarımı kullanamıcaktim bes dikiş atılmıştı bilegimi fazla kullanmamıştım kaynanamda sagolsun is yaptırmamıstı ozaman yeni evliydim ilk bebegime hamileydim
(1,801 puan) tarafından
Çok sağol canım
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Ayy çok geçmiş olsun. Rabbim şifa ve rahmetini üzerinden eksik etmesin. İçin bir tuhaf oldu kız
(1,801 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim canım inan ki çocuklarımı düşünüyorum
0 oy
(41 puan) tarafından
Rabbim şifa versin çok geçmiş olsun 2 parmağımı blendira kaptırdım şükür verilmiş sadakam var kesildi ama ucuz yırttım nerde kalıyorsun sen yakınında başka kalacak ya da günlük sana destek olacak kimsen yok mu 2 çocuğum var aynı şehirde olduğumuzu bilsem elimden geleni yaparım insanın yakını olmayınca zor gerçekten 
(1,801 puan) tarafından
Ya çok teşekkür ederim canım eşim yanımda ama çalışmasa da olmuyor, inan ki lavaboya zor gidiyorum
(41 puan) tarafından
Doğrudur canım Rabbim yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun bizimde patladı ama Tuzla buz oldu kesmedi hiç temperli cam değil miydi 

Post yukarı 
(1,801 puan) tarafından
Benim de tuzla buz oldu ama sol elimin parmağını hissedemedim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 117 göst.
13 Kasım 2022 Aile kategorisinde Huzurevlatlarimda34 (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 369 göst.
11 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrvvvv (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 216 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 125 göst.

404,451 soru

12,116,342 cevap

36,462 kullanıcı

...