0 oy
572 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Bugün Ulaş ve ben hasta olunca eşim biraz avans maaş almış bizi yemeğe çıkardı  sonra birde çayla tatlı yedik eve geldik :) . Ulaş ı banyo yaptırdım ilaçlarını içirdim anca uykuya geçebildi ❤️ miniğim uyusun bende kızılcık şerbo izleyeceğim :D siz napıyorsunuz nasıl gidiyor ? 

12 Cevaplar

0 oy
(3,407 puan) tarafından

Oy maşallah çok geçmiş olsun ikinize de. Ben de kumsal'ımı sallıyorum ayağımda. Yarım saattir uyumuş aslında ama yatağına götürecek halim yok. Burada geziniyorum öyle :D

tarafından
Teşekkür ederiz canım ❤️ Ben de bazen öyle oluyorum ulaş ayağımda kalıyor bir bakmışım burada takılacağım diye saat geçmiş :D .
-Reklam-
0 oy
(3,785 puan) tarafından
Ağzım ayrılıyor ama hala burdayım :D
tarafından
Ben de öyleyim biliyor musun :D . Geçen gün telefon suratıma düşmüş :D
(3,785 puan) tarafından
Yok kız o kadar değilim ben ya.
tarafından
Ben uyuyamıyorum diye uyku ilacı alıyorum ondan öyle oldu :)
(3,785 puan) tarafından
İlaca gerek kalmıyor gün boyu yorgunlugum yetiyi neyse ben yatıyom :D size iy8 geceler
tarafından
Haha iyi geceler ❤️
0 oy
(7,076 puan) tarafından

Ahanda bele, ❤

image

(7,076 puan) tarafından
7 numarayı bitirdim buna başladım ☺
(676 puan) tarafından
Ayyy 7 numarada süperdi ne varsa eskilerde vardiya
tarafından
Bende diziler sezon finali olunca ne izlesem diyorum saolun gençler;)
(7,076 puan) tarafından
Güncellerden tek takip ettiğim bahar ☺
tarafından
Bende sadece baharla kızılcık şerbeti izliyorum eskiden yalı çapkınıydı şimdi entrika kızılcıkta daha bir fena :D
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Pembenin dualarla çağırdığı gelini siccin çıktı izledik geldik yatağa :D
tarafından
Durum spoi yemek istemiyorum :D
(2,935 puan) tarafından
Sonuna kadar bomboş bir bölümdü sonu güzeldi ama
tarafından
Bende şimdi başlıyorum bakalım hadi bismillah :D
0 oy
(19,899 puan) tarafından
Sinir krizi geçirmeme ramak kaldı. Kızım uyumuyo. Kendime ayirdigim en ufak bir an bile yok. Sinir tepemde yine 
tarafından
Yok kız daha 17 aylık :) benim ilk bide düşün ben yeni öğreniyorum herşeyi :D ama alıştım yani uyumuyorsa hiç ilgilenmiyorum biliyor musun kendisi ortada döner oynar tas ki uyku yüzünden ağlayıncaya kadar artık alıştım çünkü arada uyku düzeni bozuldu mu aha diyorum ya dişi çıkıyor ya da atak dönemi kasmıyorum eskiden sinirimden ağlardım . İştahsızlık için doktor bize you plus kids vermişti doktora danış istersen baya işe yarıyor benim oğlum şimdi iştahı olmasa da takmıyorum çünkü kilosu yerinde olunca doktorla vitamin önermiyorlar yediği kadar yemediği kader diyerekten
(19,899 puan) tarafından
You plus kids i ne zaman tavsiye etmişti peki. Ben de araştırayım en iyisi onu. Üstten çekince senin oğlan 2 yaşında falan gibi görünmüş. Maşallah kilosu iyi gorunuyo. Takma kafana o yüzden. Bizimki baya cılız olduğu için üzülüyorum ben. Son 5 da 1 kg aldı sadece düşün. O yüzden canım sıkılıyor.  
Uyku bizimkilerde de sıkıntı işte. Herkesin çocuğu erkenden uyur. Biz denk gelemedik agsgdgdgd
tarafından
Kız bak uyuttum geri uyandı geldi yanıma sodamı da çaldı eriklerimi de yiyor napayım :D valla ne zaman dı hiç hatırlamıyorum en iyisi bir doktora sor araştır
(19,899 puan) tarafından
Allah'ım. Bu saatte soda içen gececi bebek☺️ sen soyleyince çok tatlı geliyor. Ama ben yaşasam sinirdn kopururdum ahshdbdb tamam dostum vitamini sorarım inşallah
tarafından
Valla napayom kız ağlamıyor eziyeti yok uyanık takılıyoruz dizi izliyoruz :)
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Ahaha ben de yeni uyuttum aynı pijamadan gökkuşumunda var :D çok tatlılar ya maşallah 
(2,386 puan) tarafından
Biz de doğduğundan beri öyleyiz pijamalar giyilince ninnisi de açılınca hemen heliyo kucağıma ❤️ dünyanın en güxel şeyi vallahi evlat bazı zorlukları olsa da rabbim yokluklarını göstemesin inşallah sağlıkla büyüsğn paşalar
tarafından
Valla zor büyütmek evet bazen isyan bayrakları çekiyorum ama beni hayata bağlayan bana bağlı bir can yüzüne bakınca içimın huzur dolduğu tek şeyim ❤️ amin canim amin
(2,386 puan) tarafından
Kesinlikle ben de huni takıp geziyorum bugün belim kırıldı sürekli yürümek istiyor yürüyor da aslında ama korkuyor gibi. Kemiklerim kırılacak gibi ilaç içtim ağrıdan uyuyamıyorum
tarafından
Hahah bende az önce uyuttum gelmiş gülerek benle oturdu erik yiyor sodamı da çaldı içti napayım:D
(2,386 puan) tarafından
Ayyy yaaa yerim ınu ben maşallah onaaa akıl küpüü afiyet bal şeker olsun :)
0 oy
(5,448 puan) tarafından
Gecmiş olsun canım.. Ben bugün pert oldum çok misafirim vardı 1 saat önce gittiler duş alıp daha namaz kılcam
tarafından
Teşekkür ederiz ❤️ hadi ya olsun ama balla yalnızlıktanda misafir iyi ben de eskiden hiç sevmezdim misafir sonra yalnız kalınca anladım
(5,448 puan) tarafından
Misafır çok severim canım gelenim gıdenım eksık olmaz ama rahatsızım bel fıtıgım bacağıma vuruyo artı bıde boynum da düzlesme var başımda ayrı sıkıntı ondan yoksa seve seve ağırlarım titizde biriyim herşey dört dörtlük olcak dıye kendimi heder ederim
tarafından
Bende öyleyim birşey olacaksa dört dörtlük olmalı seni çok iyi anlıyorum bu arada çok geçmiş olsun bilirim boyun düzleşmesini
(5,448 puan) tarafından
Saol canım benım Rabb'im herkese şifa versin
tarafından
Amin amin
0 oy
(259 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bende Asaf beyi salliyorum
(259 puan) tarafından
Benimki de uyudu cnm sigara molası ondan sonra bende yatar
tarafından
Hah benim ki uyandı :D
(259 puan) tarafından
Şükür uyuyor benimki
tarafından
Aman Şükür
(259 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
(5,344 puan) tarafından
Donuna kurban bizimkide hasta yarin gunum var malzeme dogruyom.d
tarafından
Hahahah :D ne yapcan kız gün için :)
(5,344 puan) tarafından
Arpa sehriyeli salata profitorol tokatin tuzsuzu biber dolmasi  gel sende.d
tarafından
Hemen konum istiyorum :D
(5,344 puan) tarafından
Urfadayim gel.d
tarafından
Abooo çok uzaktaymışsın :D
0 oy
(7,769 puan) tarafından

Pijamanın linki acilllll :D

Kolay gelsin balım benim oğlanlar 9 da bayıldı herifle oturuyoruz bizde yatcaz gariii:P

tarafından
Hahah hangimizin :D
Biz daha yatmayız :) eşim ders çalışıyor ben de dizi izleyeceğim :D iyi geceler size ❤️
(7,769 puan) tarafından
Tabikii paşanın ☺

İyi seyirler canım ❤
tarafından
LCW dan aldım canım :)
(7,769 puan) tarafından
Teşekkürler canım❤
0 oy
(2,310 puan) tarafından
İşten çıktım ewe geçiyorum servisteyim yorgunluk var ama bugün sabaha kadar çalışa bilirim iş güzel geçti 
tarafından
Anaaa çok geç çıkıyormuşsun kız Rabbim yardımcın olsun ne işi
0 oy
(523 puan) tarafından
Bebisi uyutup mutfağa gittim bebek uyandı bı daha sallıyorum 
tarafından
Hahah benimkinde uyandı :D

İlgili sorular

+6 oy
22 cevap 941 göst.
+3 oy
26 cevap 1,141 göst.
0 oy
5 cevap 420 göst.
29 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Eslem 01 (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 788 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,975 soru

12,326,430 cevap

39,104 kullanıcı

Kategoriler

...