0 oy
656 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Biz bugün ulaş beyciğimle birlikte alışveriş merkezine gittik :). Oyun alanlarına girdik oyuncak alışverişi yaptık gezdik dolaştık :). Benim perim çıktı ama onun hala dötünde Kurtlar dolanıyor hahah :D Şimdi biraz çizgifilm izliyoruz uyutacağım  inşallah haftaya da eşim geliyor yanımıza baba gel baba gel diyor :D sizde neler var neler yok bakalım ? 

17 Cevaplar

0 oy
(12,031 puan) tarafından

image

buyuk coktan uyududa kucuk danayi salliyorum film esliginde. Benimde basim agriyo bugun nedense uykumu alamadim zaar :woot:
tarafından
Ben de bir kaç gündür öyleydim ya seni çok iyi anlıyorum :/. Şimdi sallama sırası bana geliyor :D
(50,745 puan) tarafından
en tatli bebe uyuyan bebedir ☺️
(12,031 puan) tarafından
Ay kiz sukur ya masallah diyim :D
(50,745 puan) tarafından
benim koca bebegimde simdi uyudu
tarafından
Darısı bana bir duanızı alırım haha :)
-Reklam-
0 oy
(20,203 puan) tarafından
Ne olsun bol bol yorgunluk alparslan göz enfeksiyonu oldu doktora götürdüm bugün şimdide hafif ateş var banyo yaptırdım uyudu ali uyudu okan uyudu 
tarafından
Hadi ya çok geçmiş olsun canım benim :/. Çocuklar hasta olmasa keşke :(
(20,203 puan) tarafından
Çok sağol gülüm keşke okanda gözleri kızarık sesi boğuk belki yarın yollamam okula
tarafından
Enfeksiyon ya bulaşmış olabilir
(20,203 puan) tarafından
Aynen bakalım
0 oy
(1,561 puan) tarafından

Maşallah size canım:)

Benim oğlumda hiç oynamadığı oyuncaklarıyla oynuyor ben şok, babası hava aldırdı biraz yorulmuş olmalı:D

tarafından
Sağol canım ❤️
Zaten hep öyle olur :D
0 oy
(7,675 puan) tarafından
Bebiş sallıyorum uyusun mutfakla yatak odasında işim var toplanacak supurulecek uyusada geç olmadan supuruversem
tarafından
Kız uyanmıyorlar mı süpürge sesine ne iyi ya
(7,675 puan) tarafından
Kapıyı kapatıp supuruyorum ya aslında uyanır da. Zaten bi yüzden süpürme dipli köşeli değil. Büyükte ayakta zaten o uyumadı daha ☺️
tarafından
Benim oğlum hayatta uyumaz öyle valla :D
(7,675 puan) tarafından
Aman kız maşallah de o zaman:))))
0 oy
(5,339 puan) tarafından

Oh maşallah size canım iyi yapmışsınız

Bizde Ömer beyle kavga ediyoruz sabhatan beri çizgi filim izliyor bende sıkıldım diyorum sende izle diyor:D

(5,339 puan) tarafından
Bende o kadar emindim ki hata hamile olduğumu öğrendiğim gün ismini koymuştum kesin kız diye geziyordum ortalıkta sorana kız diyordum taki 14 haftalık iken doktor erkek diyene kadar inanmadım üst üste 4 ayrı doktor baktı sonuç erkek :D
tarafından
3. Ye tutar belki dermişim :p
(5,339 puan) tarafından
Artık umuru kesitim gibi kaynanam 6 erkek doğurmuş ikisi ölmüş 4 yaşıyor
Bende acaba diyorum ya olursa
İlerki zamanı Allah bilir durumlar düzelirse belki şansımı denerim hahahaha :D
tarafından
Evet genler babadan geliyor ya kız ihtimali düşükse zor benim eşim tarafı da öyle
(5,339 puan) tarafından
Evet ya benim eşimin tarafı erkek baskın eltim hamile oda erkek ikimizde gülüp kız umudunu kestik diyoruz
Ben hep bebebğim kız diyordum cinsiyeti öğrendiğim gün nasıl benle dalga geçmişti :))
0 oy
(1,531 puan) tarafından

Ahhh İdil Akıllanmadın :( O dengesiz insanlar şu fotoğraftan bile ne şeytanlıklar yapar. 

tarafından
O konu hakkında artık konuşmuyorum yasak :) siz de konuşmayın benim postlarım da bitti gitti :)
0 oy
(2,482 puan) tarafından

Bacım. Sen Bayburt ta değil miydinn soğuk değil mi oralar :D 

tarafından
Ben aylardır baba evindeyim :D ama Bayburt ta soğuk evet evim sıcak oluyor evde de böyle dolaşıyorum
(2,482 puan) tarafından
Ben 4 yıl kaldım da ağlıyordum soğuktan hchshah
tarafından
Ben dönmek için can atıyorum düşün :D seviyorum Bayburt’u :D
0 oy
(6,252 puan) tarafından

Kardeşimin bebesini ayağımda salladığımdan beri kendi kendine uyumuyor koca danam onu sallıyorum inat etti tokayla yatcam diye ahanda sonuç Allah'tan kafasına batmadı 2. Olsa anamı ağlatır kesin 

image

tarafından
Hahhahh :D bu çocukların değişik istekleri beni benden alıyor ben koca 2 kamyonla salladığımı bilirim ulaşı ya :D
(6,252 puan) tarafından
Kız ne güzel kendisi uyurdu geçen kardeşim geldi dedim sen yat dinlen ben bakarım Allah sen misin bunu diyen artık bana bakmıyorsun benimle ilgilen o uyumuyor bende uyumam salla diye huyu değişti
tarafından
Aman da aman kıskançlık mod on olmuş kız :D
(6,252 puan) tarafından
Sorma sorma sabah okula gitcem diyo ayakta sallanıyor koca sıpa unutsada bari
0 oy
tarafından
Maşallah size en kisa zamanda babasına kavuşur babasına kavuşma sevincimi yoksa:))
tarafından
Hissediyor galiba ben de mutluyum eşime kavuşacağım için ona yansıtınca o da mutlu oluyor galiba :)
tarafından
Sakincasi yoksa Neden aynı şehirde değilsiniz iş geregimi yoksa
tarafından
Biz eşimle anlaşmıştık bu sene 3 ay kalırım diye sonra kardeşim kaza geçirdi ameliyat oldu annemle babam beni bırakamadılar eşimde işinden dolayı izini amca bu zamana alabildi baya uzadı anlayacağın eşim almaya gelecek Allah ın izniyle ben senede 1 görüyorum ailemi eşim de anlayışla karşılıyor sağolsun

Aşağıda da arkadaş aynı soruyu sormuşta sana da aynısını kopyaladım kız :D
tarafından
Çok geçmiş olsun eşinde çok anlayışlı biri inşallah öylede kalır benimki asla o kadar izin vermez ya
0 oy
(2,156 puan) tarafından
Ya canım yanlış anlama ama neden bu kadar ayrısınız eşinizle 
tarafından
Biz eşimle anlaşmıştık bu sene 3 ay kalırım diye sonra kardeşim kaza geçirdi ameliyat oldu annemle babam beni bırakamadılar eşimde işinden dolayı izini amca bu zamana alabildi baya uzadı anlayacağın eşim almaya gelecek Allah ın izniyle ben senede 1 görüyorum ailemi eşim de anlayışla karşılıyor sağolsun
(2,156 puan) tarafından
Heee iyi bari gitmişken uzun kalayım dedin yani :))
tarafından
Öyle tabi ailemi de çok özlüyorum hem de burada çok kalabalığız dinleniyorum sabah uyanamazsam  mesela ulaşa babam bakıyor kahvaltısını hazırlıyor birlikte kahvaltı yapıyorlar akşam ve haftasonlarında annemle vakit geçiriyor senenin yorgunluğunu atıyorum sonra diğer yaza kadar yorgunluk depoluyorum :D
(2,156 puan) tarafından
Ne kadar güzel böyle bir ailen var :))
tarafından
Öyle canım Allah başımızdan eksik etmesin ailelerimizi ❤️
0 oy
(8,830 puan) tarafından
Oğlanı uyuttum 

Kafamı toplamaya çalışıyorum bir kahve icsem çok iyi olcak ama tek gözüm kapaali
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Çok tatlisiniz bende hasta bir şekilde uzanıyorum
0 oy
(1,909 puan) tarafından

image

Sünnet düğünü  var  evden onu izliyorum  2 gündür  başım şişti ağrıdı  uyumaya  çalışcam 
0 oy
(16,893 puan) tarafından
Gece nöbetindeyim. Oğlanın ateşi var düşürmeye çalışıyordum. Şimdi emzirip uyutacam 
0 oy
(1,755 puan) tarafından

Çocuklar yorulmuyorlar ki:D

Maşallah size

Yorgunum bugün baya yoruldum hatta bu hafta çok yorucu geçti

Çocuklar uyuttum bense uyuya kalmışım mide yanmasından geri kalktım.Şimdi de maden suyu içiyorum 

0 oy
(410 puan) tarafından
Canım alakasız ama kaç yaşında senin oğlun benim kızımdan büyük o bellide merak ettim 
0 oy
(93 puan) tarafından

Ama ulaş cokkk tatlı, maşallah. Sen de çok keyiflisin , her zamanki gibi:D

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 526 göst.
0 oy
18 cevap 484 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde orbanesara (1,800 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 617 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde orbanesara (1,800 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 340 göst.
29 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Eslem 01 (162 puan) tarafından soruldu

403,371 soru

12,082,551 cevap

36,359 kullanıcı

...