+2 oy
476 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (917 puan) tarafından
Babam kanser hastası tekrar baş göstermiş acil ameliyat denilmiş Perşembe günü gitti doktora o günden beri de kimseyle konuşmak istemiyor normalde wp girerdi ona bile 3 gündür girmemiş arayınca ağrım var diyor yatıyor sadece kim bilir içinde neler yaşıyor düşündükçe gözümden yaşlar sızıyor sanki sona gelinmiş gibi nasıl yüzleşecegim bilmiyorum keşke elimden bir şey gelse sadece üzüntüyle kalabiliyorum çaresizlik çok zor bir şey gözümüzün önünde eriyor Allah'ım yüzümüze bakar inşallah dua etmekten başka çarem yok babamı nasıl o psikolojiden çıkarırım ona nasıl bir umut verebilirim hiç bilmiyorum 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun Rabbım şifasını versin inşallah, yanina gidip bi sure zaman geçirmen ona iyi gelebilir 
(917 puan) tarafından
Evet başka sehirdeyim misafirlerim gelecek gitsinler hemen gidecem bu pazardan sonra
-Reklam-
0 oy
(1,527 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun.. Bende meme kanseri olduğumu öğrendim. Hamileym üstelik  :(
(59 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun belirtimi vardı peki hiç moralini bozma bebeğin sana güç olsun İnanki drlar artık grip gibi diyor ve en basiti meme kanseri diyorlar
(917 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun derdi veren dermanı da verir inşallah sizin içinde çok zor
0 oy
(781 puan) tarafından
Allah şifa versin canm benimde annem böbrek kanseriydi böbreği alındı :( annemde çok kötü hiç kimseye konuşmuyor etmiyor gezdirmek istyrm vs suratı hep asık Dr götürdük bide dediği şey kanser hastaları tedavi sonrası psikolojileri bozulur bir psikolog götürün.canm bence bol bol konuşun yanlız bırakmayın kalabalıkta olsun vs ah seni öyle iyi anlıyorum ki
(917 puan) tarafından
Uzaktayım keşke aynı şehirde olsaydim ama misafir gelecek onlar gitsin gideceğim orda kalacağım
0 oy
(1,500 puan) tarafından
Kimi babası hasta diye üzülür kimi keşke gebersede kurtulsak diye hayat bu herkesin derdi farkli
(917 puan) tarafından
Allah yine de kimseye acı vermesin
0 oy
(59 puan) tarafından
İçim yanarak okudum mesajını benim babamda kanser hastasıydı şuan atlattı ama çok korkuyorum bende tekrar nukseder diye bir yeri ağrısa hemen git derim Allah'ım şifa versin inşallah ne kanseriydi belli olmaz hemen kötü dusunmeyin akıllı ilaç vs denenir belki
(917 puan) tarafından
Kolon kanseri 3  kere ameliyat oluyor şimdi babam vazgeçmiş gibi
0 oy
(409 puan) tarafından
Allah'ım şifa versin inşallah.. onunla vakit geçirin ona sarılın öpün çok değerli olduğunu hissettirin.. mesela benm babamı tekrar görme şansım olsaydı onun yanından bir dk ayrılmazdim;((
(917 puan) tarafından
Bende gideceğim yanına misafirlerim gelsin gitsin eşime söyledim gideceğim
(409 puan) tarafından
Umarım iyi olur Allah'ın izniyle
0 oy
(41 puan) tarafından
Ah ah bide bana sor babama çok düşkünüm mide kanseri amlayati oldu 3 dört ay kemoterapi radyoterapi gördü tam iyileşecek derken gene rahatsizladi götürdük bu sefer bütün damarları tıkanık dedi hepsi koluna vurmuş bir kolu tutmuyor ve 80 kilo olan babam şuan şişmiş 200 kiloya gelmiş ne olcak bizde bilmiyorz önce Rabbim sonra doktorlar 
(917 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun
0 oy
(946 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım 
(917 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Çok zor Allah yardımcınız olsun 
(917 puan) tarafından
Amin inşallah Rabbim yüzümüze bakar
0 oy
(773 puan) tarafından

Çok gecmiş olsun Rabbim şifa versin  :(

(917 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(5,747 puan) tarafından
Geçmiş olsun Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah.
(917 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(8,120 puan) tarafından
Allah'ım şifa ve rahmet etsin babacığına. Benim babam da rahatsız. Çok üzülüyorum ve seni çok iyi anlıyorum. Çok zor bir durum, hele ki birbirine aşık olan baba kızlar için bu durum daha da zor oluyor. Babam ilk aşkım, ilk kahramanım, canımın içi. Rabbim şifa ve rahmetini üzerlerinden eksik etmesin. Bizi onlarla, onların yokluğu ile imtihan etmesin 
(917 puan) tarafından
Amin inşallah Rabbim yüzümüze bakar inşallah
(8,120 puan) tarafından
Rabbim merhametiyle muamele etsin ❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 443 göst.
8 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birkoalaannesi (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,038 göst.
22 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 756 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,047 göst.
11 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,091 puan) tarafından soruldu

412,271 soru

12,410,562 cevap

44,816 kullanıcı

Kategoriler

...