0 oy
138 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (508 puan) tarafından
Kızlar uzun olacak biliyorum kusura bakmayın ama sohbet etmezsem vallahi çatlayacağım konuşacak kimsem de yok o yüzden size söylemek istedim fikrinizi almak istiyorum. 

Ben şimdi normalde sakin anlayışlı bir insandır fakat söz konusu maddi sıkıntı oldu muydu adamın huyu değişiyor her şeyi böyle sinirleniyor agresif oluyor maaş almadan önce planlıyoruz maaşı şunu şuraya yatıracağız bunu buraya yatıracağız diye maaşı alıyoruz bambaşka şeyler yapıyor he tamam yaptığı şeyler de eve harcıyor yine hatta kızımıza harcıyor ama Fuzuli harcıyor yani sonra da sinirleniyor işte şuraya yatıramadık da böyle yapamadık da şunu edemedik de diye şimdi burada suçlu ben miyim o mu nasıl tepki vermeliyim bana harçlık da vermiyor köşeye atayım zor zamanla çıkarıp vereyim kendine ama ee diyor benden istesene para istiyorum oraya gidecek buraya gidecek diyorsun ben de isteyemiyorum sonra diyorum ailemle yakın oturuyoruz aynı şehirdeyiz hatta hemen hemen yakın mahalledeyiz annemgile de yazıp durmak için çok uğraşıyorum ama gerçekten psikolojim alt üst oldu ne yapmalıyım

3 Cevaplar

0 oy
(4,227 puan) tarafından
Valla eğer eşin uyumluysa maaşı yatınca al bütün parayı elinden yada bi kaç kere yalnış harcama yaptığında iyi bi kavga çıkar cesaret edemesin bidaha yapmaya eve bile harcasa gereksiz harcama müsrifliktir yani
(508 puan) tarafından
Maaş öncesi diyoruz zaten maaş yattığı al hepsini sen dağıt yatırılması gereken yerlere dağıtak maaş günü alıyor adam ben parasız yapamam bana lazım tamam diyorum senin harçlığın da var içinde yok diyor o zaman diyor ben eve bakayım sen git çalış diyor ben de tamam çalışırım dedim rahatsızlığım olduğu halde kabul ettim o zaman dedim çocuğa sen bak oldu diyor bu sefer de diyor ev hanımı olayım diyor istersen diyor. Normalde ev işlerine falan da yardım eden birisi anlayışlı fedakar birisi ama öyle söz konusu para olunca olmuyor anlamadım ben ne yapacağım ediyor zaten bankaların yönetimi sende diyor nereye harcadığımı falan görüyorsun nereye harcadığını görüp görmemek değil dedim sorun yanlış yerlere fazladan harcamak dedim önce ihtiyaçlarımızı yapalım ondan sonra kalırsa dedim keyfi yapalım ya çocuğum için harcadığım için keyfim oluyordu bu sefer bana kavga ediyor ben dedim o zaman bana bi daha hesap kitap deme kendin çöz bu ay karışmayacağım bakalım yapabilecek mi ama eminim ki ne yapamayacak yine Merve ne yapacağım moduna girecek sonra dönecek babamdan borç isteyecek tamam babam veriyor babam da geri ödüyor ama ne gerek var onlar da bir yuva geçindiriyor.
(4,227 puan) tarafından
O zaman babandan rica et vermesin gerçi bu sefer de onu kötü bilecek valla yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal saçma sapan bi hal almış Allah yardımcın olsun karışma bakalım ne olacak
(508 puan) tarafından
Zaten dedim bu ay karışmıyorum babamdan da istemek yok hesapsız iş yaptın hallet dedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşin yanlış yapıyor ama eşim bana maaşı verse bende eşin gibi olurum hiç beceremem o yüzden eşinim ne yapacağını bilir bana sadece harçlık verir bittikçe ne kadar parası var nereye ne kadar verdi hiç bilmem bazen anlatır eşim 
0 oy
tarafından
Anlaşma yapın, bu ay bir deneyelim bakalım nasıl olacak diye. Siz yatırın her yere. Bakalım ne diyecek.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 108 göst.
0 oy
12 cevap 442 göst.
0 oy
16 cevap 673 göst.
0 oy
15 cevap 551 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Sevgi guzel (92 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,468 soru