0 oy
61 göst.
Aile kategorisinde (159 puan) tarafından
Kızlar uzun olacak biliyorum kusura bakmayın ama sohbet etmezsem vallahi çatlayacağım konuşacak kimsem de yok o yüzden size söylemek istedim fikrinizi almak istiyorum. 

Ben şimdi normalde sakin anlayışlı bir insandır fakat söz konusu maddi sıkıntı oldu muydu adamın huyu değişiyor her şeyi böyle sinirleniyor agresif oluyor maaş almadan önce planlıyoruz maaşı şunu şuraya yatıracağız bunu buraya yatıracağız diye maaşı alıyoruz bambaşka şeyler yapıyor he tamam yaptığı şeyler de eve harcıyor yine hatta kızımıza harcıyor ama Fuzuli harcıyor yani sonra da sinirleniyor işte şuraya yatıramadık da böyle yapamadık da şunu edemedik de diye şimdi burada suçlu ben miyim o mu nasıl tepki vermeliyim bana harçlık da vermiyor köşeye atayım zor zamanla çıkarıp vereyim kendine ama ee diyor benden istesene para istiyorum oraya gidecek buraya gidecek diyorsun ben de isteyemiyorum sonra diyorum ailemle yakın oturuyoruz aynı şehirdeyiz hatta hemen hemen yakın mahalledeyiz annemgile de yazıp durmak için çok uğraşıyorum ama gerçekten psikolojim alt üst oldu ne yapmalıyım

2 Cevaplar

0 oy
(4,626 puan) tarafından
Huzuri şeylere harcamak yerine önce borcunu kapatmalı.Mesela benim eşim hesaplar dükkanın kirası faturalar gerisini hep bana verir.Bende tabiki harcamalarımı ayarlarım kalırsa eğer azda olsa kenara koyarım.Sana bostan yere kızıyor.Guzellikle konuşmayı dene canım.
(159 puan) tarafından
Denedim canım denedim ama olmuyor her şeyi de anlayışlı ama para konusunda gelince değişir anlamadım. Ben de dedim o zaman bana söyleme kendin yönet dedim nereye ne yatıracaksan dedim her ay maaş ay hakkında dedim hesap kitap yapıyoruz dedim maaş geliyor bambaşka yerlere yatıyorsun dedim
-Reklam-
0 oy
(989 puan) tarafından
Oturup kavga etmeden sakin sakin konuşun. Maaş yatınca  eşin kendine yetecek harçlığı alsın gerisini sana versin . Eğer bu konuda kendine güveniyorsan sen idare et para işlerini. Bizde öyle mesela ilk evlendigimizde eşimde dururdu para. Baktım yapamıyor iki haftada bitiriyor maaşı konuştum artık para isleri bende 6 yıldır. 
(159 puan) tarafından
Beyefendi ona hiç gelemez bak bir kabul etse

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 86 göst.
25 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Merve Eroglu (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 339 göst.
0 oy
15 cevap 549 göst.
0 oy
16 cevap 581 göst.
26 Şubat 2022 Aile kategorisinde Zynpaysima (2 puan) tarafından soruldu

384,712 soru

11,508,078 cevap

35,165 kullanıcı

...