Içim yanıyor resmen ben nasıl böyle bi hataya düştum. Dikişli olacak diye gittiğimiz klinikten klipsli yaptırıp döndük dün. Eve geldikten 1 saat sonra oğlum ağlayarak uyandı ve dakikalarca susturamadık asla ama asla sakinlesmiordu.(iğnenin etkisi geçti ağrı başladı)bezini bi açıp suya oturtalım rahatlar dedik bezi açtık ki komple kan.
Ne yaapacağımzı bilemedik hemen dr.a sorduk suya oturtun kanama devam ederse getirin dedi. O ara ben su hazırlarken kendimden geçtim gözlerim karardı başım döndü yatırdılar fln beni. Oğlum gidiyor dedim kesin bişey oldu o an öldüm ben resmen :( kayınbabam fln oğlumu bırakıp bana baktılar, eşim kaynanam o ara oğlumu sakinleştirmeye uğraşıyorlardı.
Yavaş yavaş kendime geldim su veriorlar ama içemiyorum döküluyor elim ayajlarım zangır zangır titriyor. Neyse sonra yavrum sakinledi emmeye başladı bende kendime geldim. Doktora sorduk tekrar, getirin gözümle bi goreyim dedi. Göturduk sorun yok kanama devam etmiyor dedi. Etseydi klipsi söküp dikişliye dönderecekti :( bizde böyle acı bi tecrübe oldu. Şuan bu satırları yazarken bile kötü oldum.
Oğlumda şuan ödem ve morluk var başka bişey yok. Ağlamıyor da şükurler olsun. Ne ypmam lazm nasl daha kolay atlatırız bu süreci :( pazartesi klips çıkacak .