0 oy
441 göst.
Aile kategorisinde (2,992 puan) tarafından
Hep annemle giderdik pazara gezme amacli ilk kez annemsiz gittim rahmetli annemi gozum aradi yanima cok para almadim zaten misafirhane de kaldigim icin sadece kafam dagilsin diye cikmstim 

3 4 yaslarina bir kiz cocugu gitfi karpuza sarildi canim dedi optu annesine al dedi israr etti annesi kenara cekti duydum valla karpuz daha isteme alacak gucum yok kizim dedi icime oturdu ya keske yanimda para olsaydi da alsaydim moralim bozuk dondum

9 Cevaplar

+1 oy
(4,148 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım.Bizi bu hâle getirenler utansın dicem de umurlarında bile değiliz..
(2,992 puan) tarafından
Kesinlikleeeé kimseeler gormuyor halimizi
tarafından
Yıllardır hep aynı şeyler söyleniyor . Ben eskiden bırak karpuzu muzu, annem pazar kaldırıldıktan sonra gider çöpe atılan sebzeleri alır pişirirdi bize. İyiki bu dönemdeyiz .
(2,992 puan) tarafından
Karpuz her donem herkesin ulastigi meyveydi elmayla birlikte muz ithaldi sadece zenginlrr yerdi
tarafından
Yok bacım 20 yaşıma kadar sefalet içinde yaşadık biz , karpuz bizim için aşırı lükstü yani. Sonra ailecek çalıştık iş kurduk ev araba aldık.  Ömrüm çalışmak ve okumak ile geçti çok şükür meslek sahibi olunca insan olduğumu öğrendim  . Tek mesele inanki okumak
-Reklam-
0 oy
(5,833 puan) tarafından
insan cik uzului ya eskiden kilo kilo alinan seyleri artik millet taneyle dilimle bile alamiyor.
(2,992 puan) tarafından
Yemin ediyorum icime oturdu of ya keske yanimda nakit olsaydi karpuz bile artik luks oldu herkesin ulasabildigi meyvelerdendi
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Ay çok üzüldüm ya Allah kimseyi yoklukla sınamasın
(2,992 puan) tarafından
Amin valla gozlerim.doldu pazarda yeminle icime oturdu
0 oy
tarafından
Tam karpuz yicektim yiyemedim boğazımda kaldı ;(
(2,992 puan) tarafından
Benimde icime oturdu keske yanimda para olsaydi karpyza sarilip opmesi tezgahtar farketseydi diye bekledim ama zanda bulunamam baska musteriye para ustu veriyodu
0 oy
tarafından
Iste bundan kizimi asla pazara götürmek istemiyorum çünkü biz pahali görsek almayiz bizimki gecen gün babannesi ve amcasiyla gitmiş 

Kiraz istemis cilek istemis elzali takim istemis 

Kirazi çileği kaynanam almis kendilerinede sebze alinca elzali takim kalmis amcasina demis varsa paran al diye oda demis nakitim yok diye olsaydi biliyorum onuda alirlardi ❤
(2,992 puan) tarafından
Aynen insanin icine oturuyo cocuklarda nefisleri cekiyo
Ay annesinin durumumuz yok isteme alamayiz demesi cocugun susmasi icime oturdu cidden
tarafından
Napsin yavrum kiyamam Allah bol rızık versinde inşallah alsınlar
(2,992 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
(6,691 puan) tarafından
Ah yavrum kıyamam ya benimde kızım aynı yaşlarda çok sever karpuz içim sızladı 
(2,992 puan) tarafından
Of ya tezgahtarin farkedip vermesino bekledom ama adam umursamadi mi farketmedi mi bilmiyorm boyle anlarda yanimda para olmamasi sinirime gidiyo ne gzel sevindirirdim
(6,691 puan) tarafından
Nerden bileceksin böyle olacağını canım
(2,992 puan) tarafından
Keske yine karsima ciksalar
(6,691 puan) tarafından
Bulunduğun yer küçük yerse çıkarlar belki
(2,992 puan) tarafından
Izmir in kucuk bir ilcesi
0 oy
(417 puan) tarafından
Allah yardımcıları olsun. Çocuklarımızın gözü kalmasın diyoruz ama bu pahalılıkta o kadar zorlanıyoruz ki artık, Rabbim hayırlı kapılar açsın heppimize. 
(2,992 puan) tarafından
Aynen valla bende zorlaniyorm acikcasi tisortlerinim rengi soldu buradaki makine yuzundem en ucuz tisprt takimi 300 lira al alabilirsen
0 oy
(2,101 puan) tarafından
Dsö ye yetki verildiğinde herkes görecek kim kime çalışıyor hizmet ediyor diye. Okadar üzülüyorum ki bu milletin paraları taş olsun geçmesin boğazlarından. Yazık günah. Dünya kan ağlıyor heryerde.
(2,992 puan) tarafından
Hayat hic degilse.cocuklar icin esit olsaaa valla zama. Zaman bende ogluma alamadiklarim oluyo yalnzca o annenib basinda degil hepmizin cocullara uzuluyrm
(2,101 puan) tarafından
Ben bütün insanlık için üzülüyorum sadece insan demek bile az dünya demem daha doğru olur.
0 oy
(1,092 puan) tarafından
Ne acı bı haldeyiz ulkece 
(2,992 puan) tarafından
Ah ahhhhh ah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 407 göst.
10 Eylül 2019 Aile kategorisinde Canannnn.1 (753 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 382 göst.
0 oy