0 oy
353 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (141 puan) tarafından
Kızlar ıkı sezeryan geçiren varmı birincisi ile fark olıyor mu dahamı rahat geçiyor dahamı zor bide belden aşagı mı tamamen uyutmamı daha iyi sizce 

11 Cevaplar

0 oy
(1,429 puan) tarafından
Ben ilkinde çok zor bir doğum geçirdim çocuğum ölümden döndü diyebilirim ve birkaç gün küvözde kaldı bu sebeple bel altını istedim çocuğumu o an görüp koklamak paha biçilemezdi şuan olsa birde spinal olurum ilkine göre daha kolay çünkü bilinçli girdim en zoru büyük çocuğum ben doğuma giderken hastane koridoruna getirmişler peşimden ağlamıştı o andı
(1,429 puan) tarafından
Ben ilkinde genel anestezi aldım bir hafta sürdü toparlanmam 2.de spinal oldum 1 saat sonra çocuğu verdiler yanım ayaklandım emzirdim eşimde oğlumu sürekli getirdi yanıma annemde refakatçımdı kolay oldu inşallah seninde kolay geçer
(711 puan) tarafından
Bende sezeryan oldm spinal ama bastırma olmadı bende siz devlettemi oldnz neden bastırılır.
(141 puan) tarafından
Yok özelde oldum içimi temizlemek içinmiş cok canım acımıştı
(711 puan) tarafından
Bende oldm ama bastırması yada ve. Anlamadım he bı ara baskı olcak dedi midem bulandı sadece o an o kadar acı hiç hissetmedim yoksa odada mi yapiyolar kız anlamdm yaşamadım öyle bende oldm Allah Allah
(141 puan) tarafından
Evet odaya cıkıyorsun ya yataga alıyorlar o zaman
-Reklam-
0 oy
(2,823 puan) tarafından
İlki çok kötüydü ama ıkıncı o kadar rahattıkı hemen kalktım arasında bıde 2 sene bıle yoktu .. İkisindede belden uyuşma 
(141 puan) tarafından
Benım 4 sene ara olacak şimdi hamileyım vr dogumum aralık gibi olacak
(2,823 puan) tarafından
Allah kolay doğum nasip etsin herkesin vücut yapısı farklı canım ilk gibi olcak dıye birşey yok
(141 puan) tarafından
Amin canım herkese
0 oy
(11,073 puan) tarafından
Spinal oldum ikisinde de. Herkes ikinci daha kolay geçiyor diyor fakat ikincide başıma gelecekleri bildiğim için sezeryan gününe kadar uyku uyuyamadım. Endişeliydim sürekli düşünürdüm. İkinci de birde baş ağrısı yaşadım. Yani ikinci pek de kolay olmadı ama insandan insana değişiyor acı eşiği 
(141 puan) tarafından
Bilmiyorum ama doktorum bana basını cok saga sola oynatma bas agrısını tetikliyor demişti bende dinledim sonra cıkınca hemen kahve falan verdiler ikinci korkutuyor özellikle su karına bastırma olayı
0 oy
(1,281 puan) tarafından

6 sene ara ile oldum . İlk sezeryanim genel anestezi ile oldu tam bayıltma. İkinci belden uyuşma bence belden uyuşma daha iyi bebeğini görüyorsun kokluyorsun ağlama sesi vs cok güzel bir duygu hatta bnm ikinci belden uyuşma olduğu iyi oldu bebeğim kuveze alındı solunum sıkıntısı vardı o an gördüm öptüm kokladım vedalaştık 14 gün kaldı . Ama diğer türlü ben ayilana kadar giderdi götürürdüler . Çok ağrılı geçti ikinci felaketti 

benm yuzumden tabi çok ağladım bebeğim için dikişleri hep zorladım . İlki hiç anlamamıştım bile hemen ayaklandım valla . 
0 oy
(1,816 puan) tarafından
Valla bende merak ediyorum bu sorunun cevabını benimki apar topar sezeryan oldu normal doğumdan acil sezeryana alınıp masaya attılar beni. Ama ikincinin daha kolay olacağını düşünüyorum ya. İlk doğumundan daha iyi olacağı kesin.
0 oy
tarafından
Benim ilk çok kötüydü 2 dış gebelik ti yine sezeryan di çok rahattı üniversitede oldum harikaydı ilk daha zordu 
0 oy
(7,674 puan) tarafından
İkisinde de belden oldum ve ikisi de zor geçti canım. 
0 oy
(3,000 puan) tarafından
İlkinde yarım uyuştum kızımı gördüm vs güzeldi 3 günde ayağa kalktım sadece çok şiddetli başım ağrıdı .. ikincide genel uyudum panik oldum nedense .. başım ağrımadı ama çok zor toparladım 15 gün sürdü iyileşmem araları 28 ay
0 oy
(3,891 puan) tarafından
İkiside çok kolay oldu. Bilmedim anlamadım bile. 
0 oy
(1,625 puan) tarafından
Ben tek sezaryan ama inan o karına basma olayı beni öldürdü. Her hemşire geldiğinde bastircak sanıp agliyodum. Bastirmam lazim senin için diyodularda balı narkozluyken bı kere tam bastırın bizimde canımız acimasin. Tam 1 sene karnıma elleyemedim korkudan sen düşün gerisini yüzüstü hayatta yatamazdim
0 oy
(438 puan) tarafından
7 yıl arayla 2 dogum yaptım ama 2.sezerynım cok rahattı hiç acı hissetmedim 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 22 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde Cerenin Annesi (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 734 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde DianaAlmina (547 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 165 göst.