0 oy
242 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (143 puan) tarafından

Bu oyuncaktan kullanan var mı? Oğlum müziğe bayılıyor. Şarkıları ne kadar sürüyor? Sesi kısık diyenler olmuş yorumlarda. Sesi gerçekten nasil? Ses kaydedince hep aynı şarkının içine mi koyuyor sözlerinizi? Bunun yerine linkanimals Bilge Baykuş mu daha iyi olurdu? :)

image

10 Cevaplar

+2 oy
(52,001 puan) tarafından
adini görünce ne ki dedim oyuncakmis fiyatından ötürü hic dikkatimi cekmemistir sevse de degmez baska muzikli uygun bişey alinabilir
(1,094 puan) tarafından
Bence de bebekler çabuk sıkılıyor zaten herşeyden bu kdr para vermeye degmz bu oyuncak
(6,290 puan) tarafından
bencede muhtemelen bir ay kadar icinde kirilir  benek 4 yastan once korumaz oyuncagi zaten ata firlata
(143 puan) tarafından
Fisher price ın kumandası var mesela. Aylardır oynuyor. Sıkılmadı. Ayrıca çok dayanıklı. Defalarca yere fırlattı. Boşuna pahalı değil. Bir adi futbol topu bile 200₺ olmuş. Ucuza muadili önerirseniz bakayım.
(1,026 puan) tarafından
Fisher Prince hiçte sandığınız gibi değil hanımlar. Hem çok sağlam hemde sıkılmadan oynuyorlar. Kızımda var bir kaç tane diğer oyuncakların yüzüne bakmıyor.
(5,455 puan) tarafından
İnanın o kadar sağlam ki. Biz o dönem neredeyse herşeyi fisher price aldık. Kaç kere yere duvara çaldı o oyuncakları hiç hatırlamıyorum asla hiçbiri bozulmadı
(52,001 puan) tarafından
tamam ben ikna oldum alabilirsiniz ☺️☺️☺️
(6,290 puan) tarafından
:)) beni kafa gram ses goturmuyor bide :) cingiraklara hile zor tahammul
ettim artik:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kullanmadım ama bebeğimin piyanolu oyun halısı ve yürüme arkadaşı fisher price. Sene olacak nerdeyse halıyı kullanali hâlâ kullanıyorum ve aşırı memnunum. Yorumlarda sesi kısık demişlerdi bence gayet yeterli. Bu oyuncağını bilmiyorum fakat kesinlikle sever diye düşünüyorum. Fiyatı da çok yüksek değil performansına göre. Çabuk sıkılacak bir oyuncak gibi görünmüyor. 
(143 puan) tarafından
13,5 aylık oğlum. Oyalamak ve hareketlerini desteklemek istiyorum. Daha iki üç gündür yürümeye başladı. Belki daha çabuk dengede durup hareket eder, dans eder. Sanırım fiyattan dolayı üstteki olumsuz yorumlar. (╯•﹏•╰)
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Biz de büyüğü de küçüğü de vardı. Küçüğünü dışarı çıkarken yanımıza alıyorduk oyalıyordu baya. Sesi yeterli zaten 2 kademesi oluyor kısık ve yüksek sen hamgisinse istersen çalıstırıyorsun kısık değil yani. Ses kaydetmesi de belli bi fon müziği var o fon müziği arkada senin söylediğin şeyi tekrarlıyor güzel aslında özellikle 1-2 yaş döneminde çok oynadık
(143 puan) tarafından
Peki, bebeğinizin dans etmesine, bir şeyler öğrenmesine yardımcı oldu mu? İçinde öğretici hangi bilgiler var? Örneğin alfabe, mevsimler vs? Bilge baykuş'ta bilgi çeşidi çok, acaba onu mu alsam bunu mu karar veremiyorum. Ucuz da değil malum. Oğlum 13,5 aylık. 36 aya kadar yazılmış. O kadar süre ilgilenir mi? Işık, ses çok seviyor. Çok hareketli bir bebek.
(1,088 puan) tarafından
Çok bir şey öğrettiğini söyleyemem açıkçası ama müzikleriyle dans ediyordu daha çok bilge baykuşu bilmiyorum maalesef o yüzden kıyaslama yapamıyorum
0 oy
(143 puan) tarafından
Bilge Baykuş kullanan varsa yorumlarını bekliyorum. (✿❛◡❛)
0 oy
tarafından
Bizde aldık kargoda. Bunu bide ayısı var ya ayak el falan yazan. 9 aylık gelişiminde yardımcı olur. Taklit ediyor bizi zaten bir bebekte görüp çok oynamıştı bizde aldık
(143 puan) tarafından
Eğitici köpekçik de güzel ama peluş ile pek oynamaz diye onu düşünmedim.
Beatbo hareket ediyor ve ışıklı diye daha çok ilgi çeker diyorum ama hiçbir yerde de deneme imkanımız olmadı. Kutulardakiler hep kapalıydı.
0 oy
tarafından

image

fisher price nin daha güzel oyuncakları var bundn almıştım ben 3aylık tan beri oynuyor çeşitli şarkılar söylüyor renkleri ayak el gibi şeyleri öğretiyor ****** sesleri gibi 
(143 puan) tarafından
Peluşlarla ilgilenmiyor. Bu, mağazada dene beni kısmı açıktı. Orada bile pek ilgilenmedi. Yoksa öğreticilik bakımından bu daha çok seçenekli
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Linkimals ları tek alacaksan hiç anlamı yok kuzum. 3-5 şeyi söyleyip duruyor. Arkadaşlarıyla alırsan muhabbet ediyorlar. Bizde var ekip. Memnunuz çocuk çok seviyor. Bunu almadık ama hiç 
(143 puan) tarafından
Sizde baykuş var mı? O da mı az konuşuyor? Mevsimler, aylar derken sanki o daha çok şey konuşuyor gibi ama hareket etmiyor kendi başına. Diye gördüm mağazada.
(5,455 puan) tarafından
Yok yok kendi başına hareket etmiyor. Kısa şarkıları da var, uzun da var.
0 oy
(4,481 puan) tarafından

Ben 6 sene once buyuk ogluma almistim cok severek oynuyodu hem isikli hem sesli. Simdi kucuk oglum oynuyo 1 yasinda. Oyunlu sarkisi, kordine ettigi(zipla hopla gibi) abc sayilar saydigi sarkilar var. Ses kaydinda da en son ne kaydettiysen o caliyo. Her kaydetmede degisiyo yni. Omurluk oyuncak diyebilirim. Seste iki kademeli en yuksekte gayet iyi sesi. Muzik seti kadar cikarcak hali yok :)

0 oy
(2,377 puan) tarafından
Ben şu kumanda masalcı tırtıl ve yürüme arkadaşını aldım ekten de ilk arabamı aldım oğlum çok severek oynuyor fisher price ürünleri çok güxel gerçekten 
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Linkimalslari birden fazla alman gerek bizde tembel hayva.n ve kirpi var ikiside çok güzel ama tembel hayv.n hareket ettiği için daha çok ilgisini çekiyor ve onunla dans ediyor.
(143 puan) tarafından
Tembel ****** da çok sevimli ve eğlenceli görünüyor fakat seslendiren kalın sesli bir erkek gibi. Şarkıları, komutları net anlaşılır mı? Mağazalarda hiç deneyemedim onu. Videolardan da pek anlaşılmıyordu. Tembel ****** daha uygun fiyatlıydı buna göre.
(1,026 puan) tarafından
Evet gayet net. Ben de başta korkar galiba dedim ama en çok onu seviyor
(143 puan) tarafından
Sağlıkla oynasın. Tembel hayvana da tekrar bakayım. Teşekkür ederim yorum için. (◍•ᴗ•◍)
(1,026 puan) tarafından
Rica ederim:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 1,167 göst.
1 Temmuz 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Becha (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 226 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde __Deniz__ (2,220 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 41 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Defneee (678 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 231 göst.
24 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gamzeakarsu (1,049 puan) tarafından soruldu

411,984 soru

12,402,649 cevap

44,486 kullanıcı

Kategoriler

...