0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (336 puan) tarafından
Ya lastıklerı kontrol ettim temiz neden kokuyor bırde sırke lımontuzu falan koyanlar oluyormuş ama makıneyı olduruyormus onlar ne onerırsınız 

6 Cevaplar

0 oy
(7,133 puan) tarafından
Marc makine temizleyicisi kullanıyorum ben güzel kokuyor gerçekten uzun süre. Ama onla tanışmadan önce de sirke limon tuzu karbonat koyup çalıştırıyorum o da etkili 
(336 puan) tarafından
Sirke limon tuzu hangi program yarım saat yete rmi
(7,133 puan) tarafından
Ben programa göre çalıştırmıyom cnm en uzun program hangisi ise(bendeki 3.30 saat) onu 90 dereceye ayarlıyorum o şekilde çalıştırıyorum yarım saat yeterli olmaz zaten yarım saatin yarısını durulamakla geçirir makine. Sadece 15 dk anca o karışımı döndürür onun da pek faydası olmaz zaten. Uzun uzun iyice dönsün ki içindeki mikropları öldürsün kireci söksün
(336 puan) tarafından
Anladım canım hangi göze koyuyorsun peki
(7,133 puan) tarafından
Hepsini deterjan gözüne koyuyorum cnm sonra da çalıştırıyorum
(336 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Bulaşık tableti birazdan Domestos kazanına köy kazan temizleme yap yoksa en uzun en yüksek derecede çalıştır ayda bir yap

Bide detarjan gözünü yıka 
0 oy
(639 puan) tarafından
İlk olarak makinenizin içini lastiklerin içine kadar güzelce temizliyorsunuz temizlik malzemesi ile. Deterjan haznesini çıkarıp onunda için yıkıyorsunuz. Sonra çamaşır makinesi temizleyicisi ile yıkatıp bu güzel temizlikten sonra her makinede çamaşır yıkattıktan sonra kesinlikle içindeki buhar ve su kuruyana kadar kapağını kapatmıyorsunuz. En önemli bir diğer püf noktada her çamaşır yıkamadan sonra lastik kısmının içine doğru bez koyup suyuda çekmesini sağlayın bir yarım saat. O zaman koku felan olmaz
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Kapağını açık tut 
0 oy
(39 puan) tarafından
Canım makinanın iç kapağına diş macunu sür orta kısımda her tarafa onu da limonla ovala sonra limonu makinanın içine at 90 derecede çalıştır denedim ben gayet temiz ve ferah oldu 
0 oy
(28,805 puan) tarafından

Limon tozu borularına lastiklerine zarar verebilir ben her hafta beyaz sirke ile içini yıkıyorum tursel yerini fln sonra boş çalıştırırm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 288 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 177 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Melektrn (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 36 göst.
8 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.