0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (310 puan) tarafından
Arkadaşlar benim eşim bana hiç değer vermiyor misal daha yeni ev sıcaktı penceresi aç dedim acamam ben hasta olurum dedi bende sıcak diye bagrdm açmıyorum çatla dedi sonra kardeşi bugün arkamdan konuşmuş deli demis benim oğluma oğlum 5 yaşında oğlum söyledi bana bende kardeşin böyle dedi dedim boşver desin diyor bende dedim o zamn bende anneme babama soylerm çünkü kardeşi bana bundan öncede orusbu dedi neler dedi sesi çıkmadı bana diyorki git soyle ailene ailende senin ne mal olduğunu biliyor zaten diyor misal ona diyorumki ben çok güzelim işte bilmem ney diyorum ama tek ona diyorum başka kimsenin yanında öyle şeyler demem bana diyor ki Allah'ım senin yüzünü öyle bir hale getrsn ki suratın mahvolsun diyor o lafı söylüyorum diye daha neler neler artık napacagimi bilmiyorum bana diuor ki birde Çarşamba günü izinli ya kendisi siktr git senide gezdremem diyor Çarşamba günü ben gezecem diyor napa ağımız sasrdm inanın 

7 Cevaplar

0 oy
(310 puan) tarafından
Yokmu bana akıl verecek biri 
(1,788 puan) tarafından
Senin aklın yokmu
(310 puan) tarafından
Yok tatilde
(1,788 puan) tarafından
Hmmmm
-Reklam-
0 oy
(2,162 puan) tarafından
Karısına ****** dedirtenn  adamdan da evlilikten de bişey beklemeyin derim ben yol yakınken bitirin bu işi 
(2,162 puan) tarafından
Bişey diyemem bu konu da sonra kötü biz oluruz biz aklına girmiş gibi oluruz o yüzden senin içinden ne geliyorsa öyle yap
(310 puan) tarafından
Benim içimden gitmek geliyor ama gidemiyorum
(2,162 puan) tarafından
Nereye gideceksin mesela
(310 puan) tarafından
Bilmiyorum sahip çıkacak biri olsa giderdm
(2,162 puan) tarafından
Çocuklu olunca böyle çaresiz olunuyor işte ama kadınlarımız nereye kadar çekicek kocanın kahrını acaba döver söver küfür eder Ailesi kabul etmez sabahtan beri bu soruları görüyorum burda sonuç ne çocuğum var gidemiyorum ömür boyu adamın kahrını çekmeye mecbursun
0 oy
(2,034 puan) tarafından
İkinizde gelişimini tamamlayamamışsınız ne aklı istiyorsun Allah aşkına ya bazılarınız gerçekten şaka gibi 
(310 puan) tarafından
Okeyy
0 oy
tarafından

:blink::blink::blink::blink:birlikte psikiyatriye gitsenize

(310 puan) tarafından
Ben gitmeyi düşünüyorum zaten hepsi bana deli muamelesi yapıyor
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun.Ne desem nafile gidecek yerim yok diorsun kendi ayaklarının üzerinde dur smdesen çocuklar çok küçükler kreşe versen bı işe girsen nerde yatıp kakcaksiniz .İnşallah sine Allah akıl fikir versn
(310 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim
0 oy
(2,547 puan) tarafından
Bu ona bunu dedi su şuna bunu dedi cocukmusunyz yaaa .benim yegenlerim bile daha aklı başında sohbet ediyorlar aralarında :)) sizin loblariniz biraz eksikkk
(310 puan) tarafından
Nediyon bacm
(2,547 puan) tarafından
Yok bişi baci
0 oy
(7,349 puan) tarafından

O onu dedi bu bunu dedi kocamın ailesinden bir yaratık bana orosp.. diyecek ona hayatı dar ederim bu ne gurursuzluk seviye yerlerde sende de kocanda da ne diyelim ki biz ne duymak istiyorsun bizden;)

(310 puan) tarafından
Benim neden seviyem yerde pardon

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 83 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Tansugoc (519 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 209 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Yasmin65 (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 170 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde Meleksss (5,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 223 göst.
10 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ygurbet (170 puan) tarafından soruldu

403,493 soru

12,088,560 cevap

36,379 kullanıcı

...