Kızlar görümcem ve kaynanam gittiği yere gizli gidiyor mesela gecen hafta geziye gitmişler beraber günü birlik tur oluyor ya onlara. O gün kaynanam köyden gelirken aradı bende evde değildim görümcenin oraya gitcem dedi isim geç bitince gidemedim zaten bazı olaylardan da kırgınım gitmedim ( çocuğum hastanede yattı ne geldi adam gibi ne aradı )) gitmedik ayağına sen gel dedim gelmedi o gün çocuğu görmek için geldiğini söyledi çocuğu görmek için gelseydi evine gelirdi dur dedim kokusu çıkar bunun
neyse dün öğrendim ki meğerse hanım geziye gitcekmis o gün ondan gelmis yani çocuğu görmek bahane hiç demedi ben buraya gidiyorum kızım bı şey ister misin vs. Diye . Her seferinde böyle oluyor bı yere gitcek oldular mi görümce de kaynana da saklar sanki ben peşine takılcam.onun ama bizim nerde ne yaptığımızı sorar durur cocugun ağzını ararlar. İşte cocukla laf sokarlar denize bizde gelelim gezmeye bizde gelelim sen cagiriyor musun Allah var görümcenin kızı var parka vs bı etkinlik oyun alanına gittik mi onu da ararız insanlık edip gel çocuklar eğlensin biz de kahve içelim diye sokulmaz hanım
Bende inat için paylaşır nispet yaparım :D siz ne yaparsınız böyle bı durum da