Eşimle bir kaç gün önce tartıştık. Sözlü olarak tartışıyoduk aldı telefonumu yere vurdu sinirden telefon paramparça oldu. Benim kafada bitmişti okadar zoruma gittiki evden çıkıp gitmek istedim. Önüme durdu yok ben sana sıfır telefon alcam özür dilerim sinirle oldu filan. Annem bana ulaşamayınca eve geldi merak etmiş dedim kırıldı felan kavgayı anlatmadım ama bana dedi ben sana elimdeki telefonu vereyim kendime sıfır alayım annemin telefonuda yeni ama 4-5 ay oldu alalı tamam dedim annemden 5 bine aldık. Annemde 8 bine aldı sıfırı. Maaşda vercez. Bugün sabah uyuyodum buda dün gece ayrı odada yattı. Sabah uyuyodum gelmiş telefonun nerde dedi ne yapıcaksın dedim bakcam falan dedi sorun bakması değil ben telefonumu hiç saklamam hep ortadadır aksine kendisi benden saklar göstermez. Bende dedim sende açarsan telefonu bende açarım dedim yok üstüme yürüdü bunuda kırarım bilmem ne baş edemedim açtım telefonu gitti baktı heryere giriyor whatsapp mesajlarımı okuyo. Dedim tamam yeter ver diye sinirle verdi bide itti beni sana bu telefonun parasınıda vermicem git nasıl alırsan al bilmem ne sabah sabah huzurumuda bozdu. Nefret ediyorum artık.