0 oy
324 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,101 puan) tarafından
Kizlar dun aksam post paylasmistim esim cok umursamaz gecen kizim hastalandi bi gram umursayipta aramadi dunde beni hic aramadi rahatsizdim saat aksam 7 gibi aradim uyuyormus guya ama cok gurultulu ses geliyordu insan sesleri falan ihtimal vermedim uyumuycagina sonra bizim gmailler ayni gecmise baktim yeni gmail hesabi acilmaya yeltenilmis açıldı belkide uyuyorum dedigi saate 20:51 diye saati saatine yaziyor sonra ss attım amacin ne uyumadigini biliyorum diye internetide açıktı aradim kac kere acmadi hayir basimiza bisey gelse kizim hasta ben hasta hamileyim bide son haftalarimdayim hicmi insafiyeti yok hic acmadi sinir oldum engelledim heryerden kaldirmiycamda o beni bu durumda birakti merak edenler bi onceki postumuda okuyabilir kizlar artik yollarimi ayirmak istiyorum katlancak gucum kalmadi ama kizim var bi kiz8m daha olcak napcam diye dusunuyorum spam mesajlara baktim o.cocugu falan yazmis gece bana sulalecek bana bunu demekten bikmadilar zaten napcam ben kizlar bu adamla akıl verin..

3 Cevaplar

0 oy
(14,927 puan) tarafından
Bu eşin nerde benn gıcık oldum bacım ya Allah yardım etsin sana
(3,101 puan) tarafından
Uzakta calisiyor bide bana yazmiski ev tutcam bide senin gibi i.t haketmiyor yazmis sanki ben evi kendim icin istedim cocuklarim icin istedim kisin hastalanmasinlar diye
(14,927 puan) tarafından
Birlik mi oturuyorsun canım hey rabbim senin gibi de beni haknetmiyor deseydin
(3,101 puan) tarafından
Altli ustly oturuyoruz kaynanamgille ama daha evimin dis cephesi yapilmadi kapisi sacma tirik bi kapi kenarlari acik disardan soguk toz giriyor bizi mayis ayinda buraya getirdi kizim hastaliktan kurtulamadi suan bile cok soguk ev 2. Cocuk gelcek dunyaya Allah izin verirse onun nasil bunyesi dayansin buraya kizim geldigimizden beri her gece alerjiden oksuruyor
(14,927 puan) tarafından
Allahım ya bile bile bunu yapıyorsa rabbim sorsun hesabını.
(3,101 puan) tarafından
Amin canım aminn
-Reklam-
0 oy
tarafından

Cennet bu yüzden anaların ayakları altında

Çocuk olmasa eminimki 1 saniye bile durmazsın bu adamın yanında
(3,101 puan) tarafından
Durmam canim imkansiz yani sinir hastasi oldum iyice
0 oy
tarafından
Canim benim,Allah yar ve yardımcın olsun çok xor bir durum şu an içinde olduğun ama sadece çocukların için katlanıyorsun o adama biliyorum. Ablam da seninle aynı durumda 1kizi 1 oğlu var o da onlar için katlanihor bakalım sonu ne olacak böyle adamların sonu da yok ki valla yanlış anlama da ölseler daha iyi en azından bir maaş alıp evinde huzurla çocuklarına bakarsın 
(3,101 puan) tarafından
Rabbim gunah yazmasin bazen onu diycek dereceye geliyorum ölsede kurtulsam diye ne sabrim kaldi ne takatim
tarafından
Allah kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemez canim unutma ,insallah Allah sana ve çocuklarına da hayırlı kapılar açar eşini de ıslah eder .
(3,101 puan) tarafından
Amin canım aminn insallah

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,419 göst.
13 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 867 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 455 göst.
0 oy