0 oy
668 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından
Merhaba   kızla 2 yıllık evliyim son günler esim bana karsi biraz ilgisiz işte olunca aramıyor sormuyor evə gelinde diğer odaya geçip tiktokla ilgileniyo hep ben telefonu koy yere  benimle ilgilen diyorum bana deli geri zekalı falan gibi küfürler ediyor kaynamin yanında ben ne yapayım yardım edin .

17 Cevaplar

0 oy
(3,561 puan) tarafından
Sende hiç yüz verme sen peşinden gittikçe yapmaya devam eder görmezden gel
-Reklam-
0 oy
(9,823 puan) tarafından
İlgi istemekten vazgec bazı seyler içten gelir ve su an bır cok evlılıktekı problem bu. 
0 oy
(752 puan) tarafından
Sende kendi hâlinde takıl biraz üstüne düştükçe böyle yapıyordur
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Çok üstüne gidersen kendini bişey sanır ...Hiç yüz verme 
0 oy
tarafından

Bana böyle birşey yapsa telefonu fırlatır kırardım yapmadığım şeyde değil bu arada :D 

0 oy
(2,414 puan) tarafından
Ya en sinir olduğum şey kaynananın yanında edilen tartışma. Eşinden de hiç bir şey bekleme al karşına konuş düzelt hareketlerini de ve görmemezlikten gel en önemlisi o hiç bir sekilde konuşma etme benimki de sürekli Facebook'a bakıp duruyordu ne konuşuyor ne ediyordu bende aynı şeyi yapmaya başladım şimdi neden hiç konuşmuyorsun diyor
0 oy
(5,458 puan) tarafından
Sence burdaki esas sorun seninle ilgilenmemesi mi?
(10 puan) tarafından
Tabii  ki de değil
0 oy
tarafından
İşin içinde tik tok varsa, ve eşin bu tik tok yüzünden sana böyle davranıyorsa ben bir iskillenirdim.
0 oy
(7,147 puan) tarafından
Sende onu umursama giyin süslen makyaj yap kendi kendine takıl imkanın varsa dışarı çık gez sende onu yok say o zaman peşinden nası geliyor gör
(10 puan) tarafından
İzin vermiyor dışarıya  yalnız çıkmama
0 oy
(3,199 puan) tarafından
Hic umursama sende, ilgilenme. Ona ihtiyac duydugunu belli etme.
0 oy
(141 puan) tarafından
Kendıne vakıt ayır bırak o koşsun peşinden 
0 oy
(141 puan) tarafından
Kendıne vakıt ayır bırak o koşsun peşinden güzelce hazırlan cık bır parka yürüyüşe aman boşver
0 oy
(10,492 puan) tarafından
Benim eşimde bu aralar gel gitli bir iyi bir sinirli günlerdir mesafeliyim gerekmedikçe konuşmam yanında oturmam oğlum istemedikçe aramam arasamda ben konuşmam oğluma veriyorum. Gülmem sohbet etmem soru sormam düşün o derece uzak duruyorum ben uğraşamam bir öyle bir böyle insanla bakalım nereye kdr gidecek böyle bu arada ben  nerdeyse 10 yıldır evliyim 
0 oy
(350 puan) tarafından
Akşam güzel bişey giy altına sonra bak ilgili oliyormu olmiyormu kaç günde 
0 oy
(2,898 puan) tarafından
Tövbeler olsun ya onlar nasıl sözler hele de bir başkasının yanında.. sana hiçbir şekilde saygisi yok belli ki bunu sonradan inşa etmesi de çok zor bence. Mümkün gelmedi bana yani düzelmesi. Ayrılma durumu yoksa en sagliklisi asla ama asla muhatap olmamak yani gerekmedikçe 
0 oy
(3,987 puan) tarafından
Tiktoku olan bi erkegin evine eşine bağlı olabilecegini sanmıyorum şahsen 

Çünkü çevremde var üç dört kişi aynı şekildeler ne varsa bu tiktokta anlamiyorum
(3,291 puan) tarafından
Ne olabilir ki canım kiç sallayan dans eden, terbiyesiz hareketler yapan,bir sürü çıplak kadın var daha ne olsun
(3,987 puan) tarafından
Ortam iyice bozuldu Allah sonumuzu hayretsin
0 oy
(1,294 puan) tarafından
İlgiyi kes kendİni mutlu et başkasından sevgi dilenmeyi bırak 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 95 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde ZeynepBetul (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 848 göst.
0 oy