0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (1,593 puan) tarafından
Kızım çok zor bı çocuk anlatmaya bile artık gücüm yok bugün artık fark ettim ki ben kızımdan uzaklaşıyorum onunla bişey yapmak istemiyorum sanki kızımdan soğudum gibi bu normal değil biliyorum fikir verecek akıl vercek varsa yorum yapsın lütfen yoksa yapmasın ne yaptıysam huyları düzelmiyor kendimi çok yıpranmış hissediyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(3,572 puan) tarafından
Kaç yaşında canım kızın
(1,593 puan) tarafından
3 yaşında
(3,572 puan) tarafından
Bak canım o yaşlardaki çocukların enerjisi çok fazla oluyor oğlum 4,5 yaşında o iki buçuk 3 yaş arası gerçekten sıkıntılı zor sürekli bir şeyler istiyordu sürekli etkinlik istiyordu sürekli oyun istiyordu ve hiçbir şeyden memnun olmuyordu sürekli ağlıyordu vuruyordu ısırıyordu bağırıyordu çok zor zamanlar ama bütün bunların nedeni çocuk enerji atamadığı için oluyor elinden geldiğince dışarıya çıkar elinden geldiğince parka götür elinden geldiğince koşturmalı yakalamalı atlamalı zıplamalı oyunlar oyna ki enerjisi bitsin ancak böyle baş edebilirsin
-Reklam-
0 oy
(2,312 puan) tarafından
Yardım alın bence psikiyatriden ikiniz içinde 
(1,593 puan) tarafından
Kendim gitmedim ama kızımı götürdüm oyun terapisi önerdi ama bütçemiz yetmiyor
(2,312 puan) tarafından
Okula versen kaç yaşında
(1,593 puan) tarafından
3 yaşında
0 oy
(685 puan) tarafından
Benim oğlumda aynı çok yoruldum hep idare etmek zorundayım banada arada öyle oluyor ama çok pişman olup sarılıp öpüyorum özür diliyorum onu ne yaparsa yapsın çok sevdiğimi söylüyorum 
(1,593 puan) tarafından
Evet öyle ama artık sanki tahammülüm bitiyor
0 oy
(1,595 puan) tarafından
Benim oğlum 12 yaşında şuan ergenlige girmek üzere ve 2.5 aylıkda bebeğim var büyük oğlan varya herkesi bezdiriyor biz yetmiyoruz gibi dışardaki insanlarıda bezdiriyor geçimsiz arkadaşlarının üzerinde baskı ve üstünlük kurmaya onları ezmeye kullanmaya çalışıyor okadar degişik bir çocukki anlatamam bebekliğindede böyleydi büyüdü yine aynı yani nasıl diyim ukalalık diz boyu beni annesi olarak görmeyip her lafıma laf yetiştirir asla sayğı denen bişey yok psikiyatri doktorunada götürdüm ama ne fayda evde eşimle biz asla birbirimize bagırmayız bile emir kipiyle konuşmayız ama bu çocuk kalkıp bir bardak suyunu almaya üşenir bize nazlanır sürekli dışarıya karşıda milletle geçinmez ve sürekli gelir bana birilerini şikayet eder yani ona inansam herkesle kavga ederdim galiba ama çocugumun huyunu bildiğim için ona kızıyorum herkesle benide düşman etmeye kavga ettirmeye çalışıyor hep bebeği uyuturken inadına odaya dalıp ses yapıyo bagırarak konuşuyor falan artık illallah ettim sinir hastası olcam
(1,595 puan) tarafından
Hep ediyorum inanki sürekli türbelere camilere gidip dilekler diliyorum inşallah düzelir artık tahammülüm kalmadı çünkü okadar sinirime basıyorki bile bile yapıyor bunu ve kocaman çocuk sonuçta beni sinirlendirmek aglatmak hoşuna gidiyor hani bazen diyorum ki ben bu çocuktan nefret ediyorum diyorum insan evladından nefret edermi o raddeye getiriyor beni sonra tabiki tövbe ediyorum af diliyorum sabır versin Allah'ım bizlere evlatla sınanıyoruz evlat peygamberi aglatmış maalesef
(1,595 puan) tarafından
Ysrelfsmr: evet büyüdükçe dertleride büyüyor ama ne bilim bu çok farklı bir dert ben ömrü hayatımda etrafımda akraba konu komşuda böyle çocuk görmedim Rabbim beni sınavdan geçiriyor başka bir açıklaması yok
(417 puan) tarafından
İnan banada aynısı oluyor. Bağırıyorlar trip atıyorlar onlara hiç bir şey diyemiyorum deyince sürat asıyorlar gerçekten bu zamanda çocuk büyütmek çok zor .
(417 puan) tarafından
Rabbim senin çocuğunada benimkilererede güzel ahlâk versin inşallah.
(1,595 puan) tarafından
Benimki birde dışarıda başkalarının çocuklarıyla kavga ediyor anneleri buna kızınca beni o kadınlarla kavga ettirmeye çalışıyor istiyoki herkese düşman olalım sürekli kavga çıksın evimizde asla ama asla eşimle kavga etmeyiz
0 oy
(3,285 puan) tarafından
Ben sadece büyümesini bekliyorum elimden başka bsy gelmiyor gitmiş komşunun evine yatmış orda aklim çıktı bugün gezmeye gitmiştik gitmez olaydım 

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 1,857 göst.
16 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,617 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 118 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,593 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 117 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Elisa123 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mrvyilmaz (634 puan) tarafından soruldu

406,279 soru

12,181,056 cevap

36,679 kullanıcı