0 oy
536 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,095 puan) tarafından
Oglumla cekindigimz fotolari koydum tek takipci benim daha sonra bir sorun olur mu sifre falan unutsam yada bu uygulamalar kalacak.mi ki oraya ogluma ani yeri birakiyorm siz bu konuda ne dusunuyorsunuz

15 Cevaplar

+2 oy
tarafından
O kadar pedofili varken bence hiç mantıklı değil 
tarafından
Tek takipçi sen isen neden açtın
Gizli hesapları da gösteren uygulamalar var ücretli
(3,095 puan) tarafından
Ileride ogluma vermek icin hatira kalsin diye derli toplu olsn sadece onla.ben
tarafından
Sen bilirsin.
(3,363 puan) tarafından
Sadece sen olsan ne olcak kardeşim insta kullanır. O tür uygulamalar hiç güvenli değil haberin olsun
(5,302 puan) tarafından
Darkweb gibi karanlık uygulamalardan tc kimlik numarana bile ulaşıyorlar tehdit ediyorlar insanları. İnternet aleminde gizli diye bişey yok maalesef. Kızım kendini bilene kadar hesap açmam. Kendi hesabımda da paylaşmıyorum
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben gereksiz buluyorum çocuk adına açılan hesapları 
(3,095 puan) tarafından
Teller degisiyo fotolar kayboluyo diye yaptm ne bileyom yalnizca ikimizin fotolari var ileriye ani kalsin diye yaptim notlar yazdim
(498 puan) tarafından
Bende bu kafadan bi hesap açtım aynı şeyleri düşünmüşüz yedek hesap. Ama tam resim çıkmıyor uzun video sınırlı sonra gereksiz geldi bak hatırlattın en iyisi hesabı sileyim.
+1 oy
(13,536 puan) tarafından
Bulut hesap kullanın bence olur sistem değişir oradan da kaybolabilir.
(3,095 puan) tarafından
Ucretli.mi
(13,536 puan) tarafından
Yok canım Google yedekliyor ya hani
(3,095 puan) tarafından
Tamam cnm bakacagm
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Yok ya çocuğa acmazd.heralde kendimde kullanmıyorum güvenmiyorum öyle.uygulamalara
(3,095 puan) tarafından
Actim tek takipci diger hesabim ama ne bileyim hatira birakma.istegim artti son zamanlarda
0 oy
(4,578 puan) tarafından
Fotoğrafları bastırıp, albüm yapsan daha iyi bir anı bence. Sosyal medya hesabı çalınabilir de sonuçta. Ya da bence en güzel harddisk alıp onda saklamak. 
(3,095 puan) tarafından
Fotolari bastirmak maliyetli diye dusunmedim ondan korkuyorum sifreyi de unutabilirm harddisklere balmaklazim
(4,578 puan) tarafından
Bence de en sağlamı o. Hem bilgisiyara hem harddiske atarsın birine bir şey olsa bile yedeğin olur. Ben öyle yapıyorum.
(3,095 puan) tarafından
Oyle yapayim
(3,363 puan) tarafından
Bende öyle yapıyorum kendim kaydediyorum. Birde bütün resimleri değil ama komik mevlüt teki vs özel olanları bastırdım. Öyle seçersen çok tutmaz. En güzeli albüm saklamak. Bakması da aşırı keyifli oluyor :))
0 oy
tarafından
Bana gorede çok saçma yani ne gerek var albüm yap çıkart resimlerini smdiden sosyal medya bana cazip gelmedi 
(3,095 puan) tarafından
Album masrafli epey nereden baksanz cok foto var 50 tane yukledim
tarafından
Benmde öyle 4 binden fazla ama  Instagram'da yuklemedm yıllardır kullandgm bı uygulama var hepsi orda saklı duruyor sosyal.medyada herşey oalblir güvenemiyorum 200 yakın da çıkarttım pahalı ama ne yapalm yeterki olsun brazdi evdede
0 oy
(2,729 puan) tarafından
Benim kızımında var. Eşimde ve bende açık. Fotoğraf atıyoruz öyle. Eşimin ailesi benim ailem var sadece. Bazen kayınpederim bana şurada çekilmişti o fotoğrafı atsana filan diyor. Bizde kendimizce böyle çözüm bulduk. Oraya atıyoruz aile üyeleri oradan alıyor. Anlık olarak fotoğraf atıyorum gruplara ama geçmiş zamandan fotoğraf sorunca direk instagramdan alıyorlar.
(3,095 puan) tarafından
Esim insta kullanmiyo kardesimde tek ben takip ediyorm simdilik
0 oy
(5,458 puan) tarafından
Bir harici harddisc alın. Anıları oraya bırakın.ben doğru bulmuyorum bu şekilde. O fotoğraflar oradan alınabilir. Üzerinde oynama yapılıp çok farklı amaçlara kullanılabilir. Yapay zeka deseniz giderek acayip bir konuma geldi. İzni haricinde neden çocuğumuza dijital ayak izi bırakıyoruz ki. 
(3,095 puan) tarafından
Hardisc alicam
0 oy
(946 puan) tarafından
Bende açtım sadece biz takip ediyoruz. Ben bir sakınca görmüyorum 
(3,095 puan) tarafından
Bende oyle dusunuyprum ama.insan bi yandan da guvenemiyo
0 oy
(7,148 puan) tarafından
E posta açıp oraya göndersen daha mantıklı bence cnm
(3,095 puan) tarafından
Hic dusunmem8stm
0 oy
(3,363 puan) tarafından
İnstadan vatsaptan çocuk bebek vs fotoğrafları paylaşmayı bile doğru bulmuyorum. Yazılım işi yapan bir tanıdığım hiç güvenli değil diyor. Yani istedikleri gibi kullanabilirler çocuk fotoğraflarını Allah korusun..

Bize sorarsan ki sormuşsun. Bence öyle şeylere hiç girme. Özenti olarak istiyor insan ama ne gerek var. Bilgisayarında albüm yap hatıra istiyorsan. Ben bazı fotoların üstüne not alarak saklıyorum 
(3,095 puan) tarafından
Ozenti yapacagjm kimse yok ki tek ben takipciyim gecenlerde uzakfan akraba nasil gormusse gormus takip istegi gondermis kabul etmedim sadece ben ekliyim
(3,363 puan) tarafından
Yok yani öyle yapan insanlara instalara özeniyoruz manasında :)) sana ekli olan herkesin görme ihtimali var. Önlerine çıkıyor çünkü tanıyormusun diye
0 oy
tarafından
Güzel fikir aslında 
0 oy
(14,431 puan) tarafından
hesap açıp açmamak ona bir şey demem ama anı olsun diye yapmazdım çünkü fotoğraf kalitesi vs düşüyor. ben drivedan alan aldım hem orada hem bilgisayarda saklıyorum 
(3,095 puan) tarafından
Valla oyl4 yapcam cnm
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Ben turkcellin bulut uygulamasına yedekliyorum sosyal medya bana güvenli gelmiyor
(3,095 puan) tarafından
Tmmdir cnm.
0 oy
(2,414 puan) tarafından
Google fotoğraflari kullaniyorum ben kaç senelik fotoğraflarım var insta açmak çok saçma geldi bana
(3,095 puan) tarafından
Tm cnm kaldir8cam kendimde enerji buldugum zaman yine gribim.de

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 254 göst.
10 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Esraanne (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 375 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Nzli (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 300 göst.
9 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berivanadnan (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 169 göst.

414,284 soru

12,467,771 cevap

46,966 kullanıcı

Kategoriler

...