0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Ailem beni cok disliyor sebepsiz yere eşim ve ben her başlari sıkıştığinda yardimlarina kosuyoruz diger kardeslerim onlara yardim etmiyor hatta onlari zor duruma sokacak seyler yapiyorlar biz yardim etmemize ragmen bizi disliyorlar benim evim yakin olmasina ve küs olmamamiza ragmen yillardir gelmiyorlar surekli bizim gelmemizi bekliyorlar bizde gidiyorduk diger kardeslerim farkli ve uzak sehirde olmasina ragmen her firsatta otobuse binip onlarin yanina gidiyorlar ben surekli diyorum bizim aramiz yarim saat bile yok neden yillardir bize gelmiyorsunuz diye yarin esimin caesoda işi var sende bize gel dedi annem siz bana geliyor musunuzda ben surekli geliyorum dedim laf degistirdi dikkate bile almadi beni birde bana diyorki bize kurbanlik bulun buldugunuz kisi kessin eti bize getirin ondan sonra kendinizinkini kesin diye o kadar gecimsizler ki etrafinda bizden baska yardim isteyecekleri kimse yok durumlarina uzuldum ama bize haksiz yere yapilan o kadar kotuluk var unutamiyorum sizce nasil davranmaliyim

10 Cevaplar

+1 oy
(16,489 puan) tarafından
Anne babaya karşı evlatlık vazifemiz var evet mecburi olanı Allah rızası için yapar geri çekilirim kimse kusura bakmasın gelmiyorsa gitmem beni önemsemiyorsa özenmem her işlerine koşmam. öyle yapan daha değerli madem sizde öyle yapın
-Reklam-
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Sende mesafe koy bence 
(508 puan) tarafından
Mesafe koyamiyorsun onlarla az bir mesafe koysak küsecek yer ariyorlar eşimin aileside birbirine cok tutkun benimde arkamda ailem olsun istiyorum ama olmuyor
0 oy
(1,702 puan) tarafından
Bir sebebi vardır da sen bilmiyorsundur evlatlık misin acaba :)
(508 puan) tarafından
Yok canim sebebi inan yok kardesimin biri kumar oynamis batirmis 2 yildir onun borcunu oduyorlar eşim hatta onlara o kadar cok yardimda bulundu maddi ve manevi bizlere o kadar kotuluk yapmalarina ragmen anlatsam inanmazsin düşmanjn bile yapmayacagi seyleri yaptilar ama arkamda ailem olsun diye hep alttan aldim bende eşimde .. ama bu kadar dislanmayi haketmedim ben
0 oy
(2,158 puan) tarafından
Valla helal olsun eşine el insanı olmasına rağmen onca yapılanlara rağmen saygıda kusur etmeyip yardımlarına koşmuş buraya yazdığın kadarı ile söylüyorum Tabiiki .. ailene de gelince her anne duygusu bir olmuyor ben bunu evlenince öğrendim ve anladım eşimin annesine bakıyorum evlatları için dört dönüyor etrafların da ama benim annem öyle değildir mesela duygusunu pek belli etmez her koşulda arkamda olmaz benimde zoruma gider eşimin ailesi ile kıyasladığım zaman keşke benim de etrafımda dönen ailem olsa derim kaç kere de kavg etmiştim annemle artık tak etmişti çok içime atmıştım dayanamadım patladım ondan sonra çok değişti annem bana karşı daha düşünceli davranıyor 
(508 puan) tarafından
Canim ben surekli diyorum gelmiyorsunuz eşimin ailesi surekli geliyor kendimi yalniz hissediyorum diye agladim kac defa ama ya dun yaptigi gibi lafi degistiriyor yada umursamaz gibi seyler soyluyor ama diger kardeslerim 10 saatlik uzaklikta her firsatta onun yanina gidiyorlar halbuki bizim evimiz yarim saat bile uzak degil onlara
0 oy
(488 puan) tarafından
Allah sabır versin bi taşın uzaklaş kıymete binersin

Ya da elini ayağını keseceksin.kaynatanlara daha yakınlaş 
(508 puan) tarafından
Tasinma sansim yok canim kayinvalidemler iyi insanlar ama kendi ailemde yanimda olsun bana yanimda olduklarini hissettirsin istiyorum ben yakinlik gosterdikce onlar bize yapmadiklarini birakmadilar
0 oy
(470 puan) tarafından
Valla senin arkanda durmuyorlarsa ve böyle yapıyorlarsa mesafe koy koyamıyorum falan diyoraun ama bence koymak zorundasın neden seni dışlamalaruna izin veriyosun hele çocuğuma ve eşime yapıyolarsa ben mesafe koyarım yani onların sana ihtiyacı var senin yok
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Yani cevap basit aslında sende diğer kardeşlerin gibi olcan
(508 puan) tarafından
Onlar yapinca kiymetli oluyorlar bir defasinda kirildim hiç gitmedim aylarca yine ben kotu oldum onlara birsey demiyorlar ama ben mesafe koydugumda direkt küsüyorlar bende arkamda ailem olsun diye hep susuyorum yaptiklarina cok zoruma gidiyor boyle yapmalari
0 oy
(441 puan) tarafından
Canım benim ailem bana yardım eder iyiler hoslarda ,bize gelmeleri hoc yok ,arabayla 20dklik yol.surekli hep biz gidiyoruz,kızım 3bucuk yaşında okadar sever ki babamı ,dedem neden gelmiyor buraya hiç diyo .bizim yol ters kalıyormuş ,e ben size gelincede bana ters geliyor ,en son 10 ay önce doğum yaptım öyle geldi babam.anneme diyorum babam gelmiyor sen gel kardeşlerim getirsin her akşam geziyolar ,yok bahçe var bilmem ne var ,hep bizim gitmemizi bekliyorlar.gitmesine gidiyor insan ama hiç davet ettiklerinde görmedik buzamana kadar ,hep kendi kafamıza göre gittik.ama diğer türlü çocuklarıma kıyafet eşya vs hep alırlar ama gelme gitme huyları hiç yok bende üzülüyorum ,bana gelmeleri için habire cocouk dogurmam gerekiyo galiba :)))
0 oy
(2,633 puan) tarafından
Diğer kardeşlerinin maddi durumu sizden daha iyiyse bazı karaktersizler bu sekilf evlat ayrımı yapabiliyor aklıma bu geldi 
0 oy
(492 puan) tarafından
Bence tavrını koy sen bize gelmessen bende size gelmem de acık acık konus kardesler arası ayrımcılık yapıyorsun de agzını acarsanozaman degere binersin merak etme küsmezler sana cunki her işine koşturan sensin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 84 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 164 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 291 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Yarin (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,628 göst.

403,400 soru

12,084,146 cevap

36,365 kullanıcı

...