0 oy
123 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (745 puan) tarafından

Kızlar napıyorsunuz ben kızımı uyuttum herif çekirdek almaya gitti citleyip az dedikodu edeceğiz:))

6 Cevaplar

0 oy
(5,640 puan) tarafından
Benım çocuklar 9.30 uyudu oturuyoz eşimle kafa dinliyorum:) 
(745 puan) tarafından
Maçtan dolayı erken yatiramadim silahlar filan patlayınca korktu
(5,640 puan) tarafından
Şükür burası sessız çocuk korkar tabi ya ne anlıyolar şu silah patlatmadan Allah akıl fikir versin
(745 puan) tarafından
Amin amin bizim insanımız kutlamayı bile beceremiyor o kadar insan balkona çıkıyor ediyor birisi vurulsa kim vurdu ya gidecek hala silah atıyorlar dengesizlik çok
(5,640 puan) tarafından
Bizim millet akıllanmaz vala her seferinde böyle oluyo
-Reklam-
0 oy
(945 puan) tarafından

Uyuyacağım bende, bebeğim küçük ve sürekli uyanıyor :) dinlenmek istiyorum 

Size iyi muhabbetler

(745 puan) tarafından
Ne kadar bebek benimkide öyle hele maçtan sonra kutlamalar sesler derken korkudan sıçrıyor hep
(945 puan) tarafından
5 aylık, sık sık uyanıyor
0 oy
(259 puan) tarafından
Bende oğlanı uyutuyorum uyursa bende uyurum sabah eşimi iş için arayıp kaldıracak erken yatayım ki uykumu alayim
0 oy
(5,101 puan) tarafından

Kızlarım uyudu banyoların yaptırdım saçları tarandı büyük kız okula gidecek sabh erkenden onun saçlar örüldü mutfağımı pırıl pırıl ettim eşiminde uçak kalkmak üzere maç izliycem diye yoruldu bnde buralarda takılıyorum başını nekadar saçma yazmışım yeni farkettim sonu başa başı da sona hahahahshahshahhs:D

0 oy
(676 puan) tarafından

Anamm kocayla dedikodu edilirmi kız hiç bizimkiyle başkasını çekiştirerek başlıyoruz sonra bi bakmışız biz kavga ediyoruz nasıl oluyor bu anlamıyorum herseferinde:woot:

0 oy
(2,416 puan) tarafından
Valla küçüğü yeni uyutuyorum daha şu sıralar çok geç uyuyor :// eşim uyudu kaldı bende bir yandan yargı izliyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 294 göst.
18 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 340 göst.
0 oy
14 cevap 563 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde fatmazarif (102 puan) tarafından soruldu

410,937 soru

12,366,205 cevap

42,045 kullanıcı