0 oy
422 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,086 puan) tarafından
Kızlar annem 12 Ocakta vefat eti babam birini buldu evlenmeyi düşünüyor benim boşanmış abim var kadın abimi kabul ediyo ama abim sorun olur diye biraz ters bakıyo aynı evde yaşamaya abime üzülüyorum kiraya çıksa nasıl olur yapabilir mi 

11 Cevaplar

0 oy
(2,546 puan) tarafından
Babana yuh yani 6 ay bile olmamış ne bu acele .silerdim valla babaliktan .Allah başa vermesin de abin kaç yaşında yani illaki yapar eder.benim abimde tek kalıyor bekar.iki üç haftada bir ben gidiyorum derleyip topluom arada annem geliyir koyden o idare ediyor .erkeklerfe yemek yapabilir ,kendi işlerini görebilir yani onlarla yaşaması zaten olmaz yaşayamaz yabancı bı kadınla.kadinda abinle yasamaz
(2,546 puan) tarafından
Tamam işte bence geçinir canim biraz dışını sıkacak artık.o evde gecinemezler bence cikmali
(2,546 puan) tarafından
Mor wampir bende okadar ne düşkünlük var ne bişey silmeye bahane arıyorum
tarafından
3 kadından sonra ne durdurdu adami acaba
(2,546 puan) tarafından
Kristalll sjjjssjjj vallahi ya
tarafından
Fatoş 3. Kadınla hâlâ daha evliler sjsjsjsjsj son kadın iyi biri çıktı :D
-Reklam-
0 oy
(55 puan) tarafından
Erkolar şaşırtmıyor kadınlar böyle degil kac arkadaşımın babası genç yaşta vefat etmiş anneleri evlenmemiş yıllardır ama anne vefat edince babalar hemen evleniyor kira çok zor bizde kiradayiz eşim tek çalışıyor ama yapabilir
(55 puan) tarafından
Anladım canım
(3,086 puan) tarafından
Kadın rahat edemez canım Allah korusun bi iftira atsa abime yandık bide kadının 17 yaşındaki oğluda gelecek kadınla
(55 puan) tarafından
Doğru canım haklısın ev tutsun benim kaynımda biz evlenince ayrı eve çıktı 20 bin alıyor 8 bin kira geçiniyor kredi çekti ev taşırken şimdi gecinebiliyor eşimde ona destek oluyor
(3,086 puan) tarafından
Abimle aynı şehirde olsak bende eşimde destek çıkar ama işte farklı yerlerdeyiz
(17,420 puan) tarafından
Çünkü kadın kaç yaşında olursa olsun yine basının çaresine bakar. Ama erkekler öyle değil. Eve temizlik lazım yemek lazım çamaşırın bulaşigin yıkanması lazım. En önemlisi eve bir ses lazım.
0 oy
tarafından
Acelesine kar mı yagmis babanın offf ben asla kabul edemem herhalde ya. 

Abin ayrı ev tutsun aynı evde olmaz.
(3,086 puan) tarafından
Çok zor bacım Allah yaşatmasın çıkmaz gibi bir şey
tarafından
Düşüncesi bile beni kötü ediyor. Seni düşünemiyorum.
(3,086 puan) tarafından
Yani babam arkamda diye bi *** yesem affedersin yiyemem eşim olsun abim olsun babam bizden geçmiş diyo
0 oy
(135,248 puan) tarafından
bi kadim esi ölünce evi cocuklari herseyi cekip cevirir hayatima devam eder ama erkek tek basina yapamaz heleki sofra kurma yemek yapma camasir yikama toz alma gini seyleri bilmiyosa asla bi basima yasayamaz ya birimi tutmasi lazim yada bi hayat arkadasi bulmasi lazim basim sagolsun ama.babana kizma darilma erkek yapamazki istisna vardir binde bir erkek yapar ama oda bize denk gelmez
(3,086 puan) tarafından
Abim evlenseydi bacım önce annem yeni öldü sonuçta
kadini iyi arastirsin abin dolandirici falan olmasin babanada uygun dille soyle varsa mali mulku evlilik sozlesmesi yapsin
(3,086 puan) tarafından
Ah bacım dedik babam neler neler dedi annemin üstüneydi ev miras olarak bölündü ben baba hakkını abime ver dedim sana bişey olsa kadın bizi koymaz dedim abimi garantiye alalım ne verdiniz ne istiyonuz pardon bi tutturdunuz hak hak dedi kadının 4 çocuğu var 17 yaşındaki oğlu babamlarla Yaşıcak
baci emeklisi ölene kadarda basimi sokacak evi olsa duzgun birine yeter ama mal mulk isin icine girdimi dolandirici olabilir kadin keske bi noterden bi kagit imzalatsa ama babanda omu yapam allah yardimciniz olsun
(3,086 puan) tarafından
Hayata yapmaz bizden geçmiş gibi babam çok dik sert konuşuyor büyük ihtimalle bağımız kopacak gibi
0 oy
(730 puan) tarafından
Vallahi pes . Allah bilir kaç yıllık eşi . 5 ay geçmiş adam evlilik derdine girmiş . 

Abin nasıl yasicak onlarla koca adam . Vallahi üzüldüm 
(3,086 puan) tarafından
33 yıllıktı kuzum
(730 puan) tarafından
Yahu ne diyeyim valla zor tuttum kendimi baban sonuçta ama ben küserdim..
(3,086 puan) tarafından
Sonuç o olcak kuzum
(730 puan) tarafından
Ah canm üzme kendini lütfen. Kendisini geçtim en azından sizin acinizin dinmesini bekleseydi
0 oy
(3,617 puan) tarafından
Abinin yabancı bi kadınla aynı evde yaşaması kesinlikle uygun değil bence baksın başının çaresine sonuçta o kadinla evlenmese babanla kalacak ne değişiyor dinen doğru değil bence
(3,086 puan) tarafından
Çıkamıyorum içinden
(3,617 puan) tarafından
Abin bi kiz bulup evlensin bence
(3,086 puan) tarafından
İşte bulsak hemen evlendircez kuzum
tarafından
Ee abın şuan kırada bekarken yapamaz diyosun evlense nasıl yapacak daha zor olacak herşey elın kızının basını yakmak bu resmen
(3,086 puan) tarafından
Eşi çalışan olur belki onu geçtim o zaman düzenli hayatı olur bi evde yemek yemek var bide dışarda 1 günlük yirmi yemek parasına haftalık pazar görür
0 oy
(3,055 puan) tarafından
Ah canim benimmm 
(3,086 puan) tarafından
Maalesef kuzum :(
(3,055 puan) tarafından
Rabbim imtihanimizi hayra ckarsn
(3,086 puan) tarafından
Amin canım zor bakalım
0 oy
(1,742 puan) tarafından
Abinin ayrı eve çıkması lazım. Bunun çin evlenmesine gerek yok. Şöyle 1 oda 1 salon ev yeter. O evde yaşaması doğru olmaz. 
(3,086 puan) tarafından
Çıkacak sanırsam
0 oy
(4,406 puan) tarafından
Masallah baba ne zaman tanidi da evlenmeye karar verdi. Sahsen ben abim napcak diyene kadar babama derdim bi dur hele bu kadar mi yandin.
(3,086 puan) tarafından
Abime öncelik tanıdık ama işte babam önce buldu
0 oy
(1,094 puan) tarafından
Yapar niye yapamasin...Yabancı bı kadın ve abin (sonuçta genç erkek) aynı evde olması bence hoş olmaz zaten 
(3,086 puan) tarafından
Bide kadının oğluda var gelecek kadında abim içim gitmesin bir duralım herkes beni suçlar kadın yoktu baba oğlu durdu şimdi kadın isteyo der dedi
(1,094 puan) tarafından
Ne alaka ..sonuçta genç bir erkek senin kardeşin uygun olmaz dinen de caiz değil
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Abinde hemen evlensin
(3,086 puan) tarafından
Tanıdık yok ki kuzum

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 274 göst.
18 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (834 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,836 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 663 göst.
15 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 611 göst.
10 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde ❣ Gam ❣ Sat ❣ (1,635 puan) tarafından soruldu

410,937 soru

12,366,211 cevap

42,045 kullanıcı

Kategoriler

...