Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
8 aylık bebek ve beşiği hakkında.
0
oy
132
göst.
27 Mayıs 2024
Diğer
kategorisinde
NSYhO
(
392
puan)
tarafından
soruldu
Kizlar ben ahşap beşik kullanıyorum ( pişmanlık asla almayın) 8 aylık oğlum ve yatağa bitişik kullanıyorum. Her saat başı uyanıyor meme yiyip tekrra uykuya geçiyor. Normalde 1-2 adım uzakliktaydi baktım olacak değil bende artık kaldırmakta zorlanıyordum uyku sersemi ve ağır olduğu için çözümü yanıma almakla buldum. Beşiğin 3 tarafı zaten çevrili ve bir tarafıni aşağı indirdim ki yatakla sıfır olsun. Ve zaten ağır kaldırıp tekrar yerine koymak benim için isgence. Simdiiiii gelin görün ki benim oğlan dünden beri çamaşır selesine tutunup kalkmayı öğrendi bu gece de full uyandığında her zaman öyle kalkıyor. Bu sefer o korumalığını kaldırdım ama işini kolaylamis oldum iyice hemen kalkar oldu. Yatağını bı kademe aşağı alsam da kar etmicek gibi. Ve uyuttugym zaman tekrar yerine koyarken zaten canlandigim için sürekli uyanıyor. Bu gece hiç uyuyamadım mesela .. Ne yapmam lazım şaştım kaldım. Sizce ne yapabilirim ? Beisgi mi degissem park yatak mi alsam onda da o sorun oluyor mu valla şaştım kaldım.
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
0
oy
27 Mayıs 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Benin kızım 8,5 aylık park yatagin üst kademesinde yatıyordu geçenlerde kenarlardan tutunup kalkmaya çalıştığını gördüm korktum düşer diye alt kademeye aldım artık gece surekli uyandığı için içinden alıp koymak zor oluyor ama en azından guvende
27 Mayıs 2024
NSYhO
(
392
puan)
tarafından
yorumlandı
Yanınızda mi yatiyor. O aşağı yukarı inen korumaligi yukarıda mi hep
27 Mayıs 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Hayır alt kademeye aldım park yataginda yatıyor
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
27 Mayıs 2024
Emine3507
(
1,201
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende ilk ay ahşap beşik kullandım sonra hareketler dönmeler sertlesince park besige geçtim .4 aydır .ama şuan park beşiğinde alt kademesinde kenara tutunup ayağa kalkıyor boyuda uzun kizimin 83 cm yere bakmaya çalışırken başı ağir gelip düşecek diye ödüm kopuyor .daha derin bir besige ihtiyacım var
27 Mayıs 2024
NSYhO
(
392
puan)
tarafından
yorumlandı
Az önce annemle konuştum ne yapabilirim diye. Artık ayaklanmaya yavaş yavaş başlıyor kafasını beşiğe vurur düşer diye yer yatağı yap dedi. Acaba nasıl yapsam. Bana da mantıklı geldi çünkü. Risk yok en azından. Uyandığında emekleyerek yürür gider bir yerlere düşme tehlikesi de olmaz. Hatta bir komşum çocuğu hareketlenmeye başlar başlamaz yer yatağı yapmış. Çocuk 3-4 yaşında hala yer yatağında yatıyor.
27 Mayıs 2024
Linkin
(
20,438
puan)
tarafından
yorumlandı
Sana şöyle söyleyeyim. Yer yataginda da odanın içinde gece Fink atiyolar. yaklasik 10 aylık falandı oğlum . Gece park beşiğin kenarlarına çarpar uyanirdi. Kenarları yumuşak zaten. Çarpsa da sorun olmuyo o ayrı . Ama emeklemeyi o zaman öğrenmişti. O yüzden uyaniyodu asıl. Emeklemek istiyordu uykusunda. Neyse ben de yer yatağı yaptım. Bu sefer odanın heryerine gidip gidip yattı. Kapının arkasına gelir yatardi kapıyı zor açardım. Birkaç hafta böyle devam etti. Baktım olmuyo ben de park besigine geri aldım. Sonra daha iyi uyudu.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mayıs 2024
nurr001
(
2,829
puan)
tarafından
cevaplandı
Alt kademeye alın. İlk başta zor gibi oluyor ama alışıyorsunuz alıp koyarken emin olun. 21 aydır park yatak kullanıyoruz, 10 aylıktan beride alt kademede yatıyor
27 Mayıs 2024
NSYhO
(
392
puan)
tarafından
yorumlandı
En alt kademede bile olsa kalkar o. Boyu maşallah uzun. Şimdiden koltuklara tırmanıyor. Koltuklarım yüksek olduğu halde
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mayıs 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Park yatak kullanıyorum oğlum 10 aylık uyanır uyanmaz ayağa kalkıyor beşikten tutunup neyse ki alt kademede ve güvenli. Gece de çok uyaniyotum ama yapacak bir şey yok. En azından içim rahat. Düşecek korkusu yok.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mayıs 2024
Minigimm
(
2,207
puan)
tarafından
cevaplandı
Çareyi Montessori yatakta bulduk yerle bir kendi girip çıkıyor gece uyanırsa geliyor yanımıza 9 aylıkken beşikten atladı daha yatirmadik yatağı aldık önüne daha rahat girip çıksın diye rampa yaptık düşse bile 60 cm yerle yatağını çok seviyor üstelik kendi kontrolünde olduğu için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mayıs 2024
Linkin
(
20,438
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben de kızıma eski tahta beşikler gibi demir bir beşik kullandım. Küçücük ve sallanan bir besikti. O kadar rahat ettim ki ondan. 8 aylık olana kadar kullandık. Ayaklarıni artık rahat edemeyip yanlara atınca bı de ayağa kalkmaya başlayınca o beşikte vedalaşmak zorunda kaldık. Park besigr geçti. Park beşikte hiç düştü etti derdi olmuyor oğlumda da onu kullandim. 3.5 yaşına kadar onu kullandık. Daha belki 1 sene daha kullanırdık. Ama kardeşine devretti yavrum. O tek kişilik yatağa terfi etti.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mayıs 2024
Aysegul&20
(
5,585
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben en bastan beri park besik kullaniyorum alt kademede uyuyordu o aylarda boyundan yuksek oldugu icin düşme tehlikesi yok 25 aylik park besikte yatiyor 4 yasa kadar kullanilabiliyormus
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
3
cevap
69
göst.
9 aylık bebeklerinizin beşiği nasıl
16 Ağustos 2023
Diğer
kategorisinde
Sumeyyeali
(
1,357
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
5
cevap
150
göst.
Bebek beşiği hakkında
29 Mayıs 2021
Diğer
kategorisinde
Yesildere
(
1
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye
bebek-eşyası
bebek-eşyası-ilkbebek
-alışveriş
0
oy
10
cevap
422
göst.
Bebek odası ve beşiği hakkında tecrübe sahibi aranıyor :)
30 Ocak 2021
Diğer
kategorisinde
Kumsal1
(
3,461
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
11