0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından
Kendi kişiliğinizi icinizdeki sizi mi yansitiyor sunuz giyim konuşma hareket olarak yoksa ortama göre olmak zorunda olduğunuz kişi misiniz eşinize ailesine çevreye karsi tam olarak siz misiniz acaba kendi düşüncelerinizi rahatlıkla söyleyebiliyor musunuz mesela 

14 Cevaplar

0 oy
(5,820 puan) tarafından
her ikiside yariyariya
-Reklam-
0 oy
(3,970 puan) tarafından

Olduğum olmak istediğim gibi biriyim o kırılmış o üzülmüş o darilmis umrumda olmadı olmazda 

0 oy
(9,164 puan) tarafından
Düşüncelerimi pat pat pat söylüyorum ve sanırım.bu ara fazlasıyla söylüyorum kayinpederle bozusucaz az kaldi
0 oy
(10,892 puan) tarafından
Yoo tmda kendim gibiyim öyle olmayı denedim ama olamadım bende özüme döndüm 
0 oy
(4,035 puan) tarafından
Oldugum kisiyim. Allahtan baska kimseden korkmam cekinmem. He bazen ugrasmak istemem he der gecerim, onu da kafama takmam. Anam babam dahi olsa kendim olmaktan vazgecmedim gecmem de.
0 oy
(6,665 puan) tarafından
Tam olarak olmak istediğim kişiyim hele son 1 buçuk senedir nirvana 
0 oy
tarafından
Neysem o yum diyelim bazı kişilerle aram bozuluyor bu yüzden 
0 oy
(17,151 puan) tarafından
Tabiki ortamı da düşünerek davranıyorum ama bence olmak istediğim kişiyim çünkü içime sinmeyen şeyi yapmam doğru bildiğim şeyi söylemekten çekinmem 
0 oy
(158 puan) tarafından
Yerine göre değişiyor bazen giyim olsun kırıcı olduğum kişiler de var kırmamaya çalıştığım kişiler de var yarıya yatıya diyelim 
0 oy
tarafından
Laf anlamayacağını bildiğim kişiye anlatmakla çaba sarf etmiyorum susmayı tercih ediyorum.

Kendimi kastığım ortamlara girmiyorum. Giyim konusunda evet olduğum kişiyim lâkin işte dağ bayır , dere deniz gezme isteğimi yerine getiremiyorum bunun için vakit bulamıyorum eşim çalışıyor ben de ev de çocuk bak yemek temizlik derken çoğu zaman onu bile yapamıyorum. Mesela her gün üç dört saat sahilde yürümek isterdim ama nerdeee :( yapmak istediklerimi yapamadığım için olmak istediğim kişi de olamıyorum maalesef.
0 oy
(1,290 puan) tarafından
İçimdeki kişiyim. Ama şöyle bir huyum var sevdiklerime kırıldığım vakit haklı da olsam onlarla kavga edemiyorum içime atıyorum. Buna küstü diyorlar ama ben içine atmak diyorum 
0 oy
(5,297 puan) tarafından
Pskolojikmen cok zayifim ama kimse acimasin diye malesef sert umursamaz biri gibi cok davrandıyorum kimse acimasin diye
0 oy
(508 puan) tarafından
Olmak zorunda oldugum kisiyim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 173 göst.
21 Mart 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Svlydnc (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 665 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hayalerva (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 657 göst.