En yakın esimdir Cnm başkada kimse yok arkadaş ortamı pek kurmam
Hangi birini sayayım hayatımda olan herkesten allah razı olsun insallah onlarda benden razıdır
Iki kişi var çok sevdiğim razı olduğum birisi komsum ablam gibi gördüğüm elif ablam diğeri dostum gamzem
O burdan değil ismi sema 12 yıllık arkadaşım allah ondan razı olsun em kötü günümde yanımda oldu her daim maddi ve manevi destekçim oldu onuok, seviyorum Allah da ona eşiyle çocuğuyla mutlu mesut yaşamayı nasip etsin iki cihandada yüzü gülsün Amin
Benim en değerli varlıklarım annem babam eşim ve kanımdan olmasa da kardeş bildiğim arkadaşım asuman'ım ben onlardan razıyım Allah da bin kere razı olsun inşallah
Arkadaşlarım ozel hepsinden raziyim 3 universitede 3lisede var lisedekiler en özelim. Ama en onemlisi hayat arkadasm can yoldasm canim esim. 9 yildir hayatimda 1bucuk yıldırda ayni yastığa baskoyoruz. Rabbim bozmasin saglik sihhat huzur versin daima. Esimden raziyim iyi ki var canim kocacim Rabbim yokluğunu vermesin
Razı olduğum hiç bir arkadaşım kalmadı hepsinin canı cehenneme Allah eşim,annem ve kardeşlerimden razı olsun gerisi boş
1,493,651 soru
24,403,710 cevap
350,341 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın